У Гродненській області однорічна дитина проковтнув батарейку і помер

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Трагедія сталася в одному з районів області: загинула дитина

Трагедія сталася в одному з районів області: загинула дитина.

Рано вранці у однорічної дівчинки вибухнув сильний кашель. Потім відкрилося ротовий і носова кровотеча. Мати викликала швидку допомогу. На момент прибуття бригади медиків дитина вже не дихала. Реанімаційні заходи ситуацію не змінили, і незабаром лікарі констатували смерть дівчинки, повідомляє «Гродненська Правда»

В ході перевірки за даним фактом була призначена комплексна судово-медична і патологоанатомічна експертизи. У дихальних шляхах дівчинки експерти виявили елемент живлення округлої форми діаметром 1,8 сантиметра. Ця батарейка і привела до механічної асфіксії - удушення.

З'ясувалося, що вийшов з ладу елемент живлення пульта дистанційного керування двома тижнями раніше був замінений на новий. Але відслужила свій термін батарейку дорослі не викинули, а залишили на тумбочці біля телевізора. В результаті прогледіли момент, коли рухлива дитина засунув в рот небезпечний елемент. З огляду на, що мав місце нещасний випадок, слідство винесло постанову про відмову в порушенні кримінальної справи.

Другий випадок отруєння дитини паливно-мастильними матеріалами зареєстрований в Рогачевський районі, повідомляє БЕЛТА.

У центральну районну лікарню доставлений півторарічний хлопчик з села Городець. Будучи у дворі, дитина зайшла в прибудову, де знайшов банку із залишками бензину. Хлопчик ковтнув рідина. З термічними опіками порожнини рота дитина госпіталізована.

В кінці минулого тижня подібний випадок стався в селі Зборів Рогачевского району. Звідси в місцеву лікарню був доставлений також півторарічний хлопчик з отруєнням дизельним паливом. Дитина під час гри ковтнув рідина зі звичайної скляної пляшки, яка стояла у ремонтується автомобіля.

Обидва хлопці перебувають під наглядом медиків. За даними фактами проводиться перевірка.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online