На Оболоні побудують аквапарк

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

8 жовтня 2010, 14:16 Переглядів: 8 жовтня 2010, 14:16 Переглядів:   Проект комплексу Dream Town

Проект комплексу Dream Town. Спочатку планували, що в другій черзі ТРЦ розмістять магазини меблів і товарів для дому, а тепер весь третій поверх вирішили виділити під аквапарк.

Цілий водний комплекс розташується на всій площі третього поверху розважального центру. Сама будівля вже побудовано, зараз там ведуться оздоблювальні роботи. Здати в експлуатацію його збираються в другому кварталі 2011 року. Приблизно тоді ж закінчать споруджувати і парк водних розваг.

"Закінчення будівництва аквапарку заплановано приблизно на перший-другий квартал 2011 року, - сказала керівник відділу з маркетингу ТРЦ Dream Town Ірина Глотова. - Але більш точною інформацією не володію".

Нагадаємо, загальна площа нового гігантського торгового центру складе 82 тис. Кв. м, а розташований він якраз над лінією метро, ​​між станціями "Мінська" і "Героїв Дніпра". Так що жителі сусідніх будинків зможуть вийти на балкон з чашкою кави і поспостерігати з вікна, як в Dream Town купаються люди.

"Це чудово, що прямо біля будинку буде аквапарк, можна буде в шортах перебігти дорогу з рушником на плечі і повеселитися на всяких водних гірках! Хоч щось путнє відкриють, а то все одні катки льодові відкривають", - радіє житель сусіднього будинку № 34а на Оболонському проспекті Олексій Соболєв.

Є, правда, і недоброзичливці. Два роки тому було багато суперечок з приводу того, що величезний торговий центр побудували якраз над гілкою метро і в будь-який момент він може провалитися до поїздів. Тепер песимісти похмуро пророкують: метро в один прекрасний день заллє водою.

"Як можна над метро будувати таку громадину, та ще й цілий поверх заповнити водою? - обурюється мешканка цього мікрорайону Наталія Нестерова. - На першій лінії і без того кожні дві хвилини підлогу тремтить, коли поїзди в підземці проїжджають, будівлю ж від цього розхитує" .

"З точки зору інженерної, така споруда цілком можливо, - вважає член містобудівної ради, колишній директор" Київдержекспертизи "Анатоль Кармінський. - Зрозуміло, що потрібно взяти існуючий проект і його переробити з відповідним букетом погоджень і дозволів. Решта - просто техніка виконання".

Керівництво центру заспокоює усіх тим, що будівля побудована на спеціальній бетонній подушці за $ 10 млн, яка здатна витримати навіть хмарочос, і це підтвердила держкомісія.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "На Оболоні побудують аквапарк". інші влада дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

Як можна над метро будувати таку громадину, та ще й цілий поверх заповнити водою?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online