Будинок в стилі Райта і чарівні білочки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як виглядає будинок вашої мрії? Може, він схожий на котедж на березі Чертугеевского затоки за 30 мільйонів рублів? Або на будинок з шикарним ландшафтним дизайном в селищі Молодіжному? А що скажете про особняк за 98 мільйонів рублів в селищі Ніколов Посад? Пропонуємо огляд найдорожчих і красивих архітектурних рішень.

За 27 мільйонів рублів продається будинок площею 335 «квадратів» в селі Бурдаковка на вулиці Піщаної, 1б. На ділянці в 30 соток зроблений прекрасний ландшафтний дизайн, побудовані басейн, альтанка з мангалом і коптильнею - все зроблено з дорогого цегли, два гаража, гостьовий будиночок з лазнею і терасою, з якої відкривається чудовий вид на Бурдаковскій затоку.

Згідно з оголошенням, всі будівлі знаходяться в прекрасному стані, а при будівництві використовувалися якісні дорогі матеріали. «Дизайном і архітектурою займалися кращі майстри міжнародного рівня». Після продажу залишаються всі меблі і побутова техніка.

За 28 мільйонів рублів продається «стильний затишний котедж з авторським дизайном» в селищі Нова розвідний на вулиці Іннокентьевской, 2. 383 «квадрата» , Ділянка 12 соток. Власник зазначає, що завдяки оригінальному ансамблю, що складається з трьох балконів з ажурними перилами, фасад будинку виглядає особливо урочисто.

Власник зазначає, що завдяки оригінальному ансамблю, що складається з трьох балконів з ажурними перилами, фасад будинку виглядає особливо урочисто

Будинок в селищі Нова розвідний

На першому поверсі розташовані хол, бойлерна, простора вітальня, яка стане ідеальним місцем для сімейних торжеств, офіційних прийомів і дружніх зустрічей, кухня-їдальня, кімната для гостей, два санвузли. «На другому - три спальні, з яких є вихід на просторий балкон, де вранці можна випити чашечку кави або стакан підбадьорливого апельсинового соку, гардеробна, санвузол», - зазначає автор оголошення. Мансардний поверх зроблений для відпочинку, але поки він знаходиться в чорновій обробці. Можливий обмін будинку на комерційну нерухомість або квартиру в ЖК «Нове Місто».

За 30 мільйонів рублів продається будинок на вулиці Байкальської, 370/15 в селищі «Грінленд» на березі Чертугеевского затоки. 320 квадратних метрів , Ділянка 8 соток. Власник пише, що «з панорамних вікон вітальні і спалень відкривається чудовий вид на воду і заходи».

Власник пише, що «з панорамних вікон вітальні і спалень відкривається чудовий вид на воду і заходи»

Будинок в селищі «Грінленд»

На першому поверсі розташовані три спальні, три гардеробні, два санвузли, кухня-вітальня, гараж на дві автомашини. На другому - єдине відкритий простір і маленьке приміщення, в якому можна зробити, наприклад, сауну або хаммам або залишити під комору / гардеробну, зазначає власник. Біля будинку передбачений майданчик для барбекю і місце для парковки автомобіля.

За 40 мільйонів продається чотириповерховий будинок в межах міста на вулиці Волзької. 550 «квадратів» , Ділянка 5 соток. В котеджі розташовані чотири спальні, вітальня, їдальня-кухня, два кабінети, бібліотека, більярдна, бар, тренажерний зал, басейн і сауна. Після продажу залишаються всі меблі і техніка.

За 48 мільйонів рублів продається триповерховий котедж в селищі Молодіжному на вулиці Сосновій, 40. 560 квадратних метрів , Ділянка 20 соток. У будинку є більярдна, ігрова та побутові кімнати. Згідно з оголошенням, внутрішня обробка виконана італійськими матеріалами рівня де-люкс в сучасному стилі. На ділянці збудовано засклена альтанка, лазня з басейном і два гаража на три машини.

На 19-му кілометрі Байкальського тракту за 50 мільйонів рублів продається котедж в садівництві «Ветеран революції». 300 «квадратів» , Ділянка з ландшафтним дизайном 30 соток. Поруч з будинком побудовані комплекс з сауною, басейном і гостьовою кімнатою, будинок для охорони та гараж на чотири автомобілі.

На 26-му кілометрі Байкальського тракту продається будинок за 59 мільйонів рублів. Згідно з оголошенням, на ділянці площею 30 соток коштують два котеджі - 470 і 300 квадратних метрів. У будинку виконаний «дорогий якісний ремонт»: у всіх кімнатах теплі підлоги, встановлена ​​автономна підстанція, свердловина з хорошими фільтрами.

Будинок на 26-му кілометрі Байкальського тракту

В одному з будинків є басейн з підігрівом і сауна. На ділянці організована зона барбекю, побудована альпійська гірка, встановлено дитячий майданчик, ростуть сосни, ялини та берези. Після продажу залишаються всі меблі і техніка. «Це прекрасне місце для відпочинку і гармонії душі і тіла».

У селі Новогрудініна продається особняк за 60 мільйонів рублів «в стилі єднання природи і людини від відомого американського архітектора Райта». 200 «квадратів» , Ділянка 15 соток. Автор оголошення зазначає, що інтер'єр будинку «захоплює лаконічністю виразних засобів, простими геометричними формами, зрозумілими обсягами і нейтральними кольорами, які непідвладні часу і старіння».

Територія обнесена парканом і обладнана автоматичними розсувними воротами. Будинок оснащений устаткуванням, що забезпечує безперебійне функціонування всіх інженерних систем при мінімальних енерговитратах.

Найдорожчий варіант представлений в селищі Ніколов Посад на вулиці Крутий. Площа будинку - 700 квадратних метрів , Ділянка - 100 соток. Встановлено систему автономної каналізації і очищення стічних вод. У будинку із дзеркальною плануванням може проживати дві сім'ї. Дві половини будинку з'єднані між собою цокольним поверхом, в якому розташовані сауна з басейном і тренажерний зал.

На ділянці збудовано двоповерховий гараж з цоколем, гостьовий будинок з зоною відпочинку, барбекю, російською піччю і погребом, будинок для обслуговуючого персоналу і невелика будова для охорони. «Жива природа з чарівними білочками, які проживають на території ділянки, чисте повітря, численні декоративні і плодово-ягідні культури, листяні і хвойні дерева створюють неповторну атмосферу», - зазначає власник. Вартість - 98 мільйонів рублів.

Всі зображення будинків взяті з оголошень на сайті

Як виглядає будинок вашої мрії?
Може, він схожий на котедж на березі Чертугеевского затоки за 30 мільйонів рублів?
Або на будинок з шикарним ландшафтним дизайном в селищі Молодіжному?
А що скажете про особняк за 98 мільйонів рублів в селищі Ніколов Посад?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online