Дитячі садки в Барселоні

  1. Відмінності між державними і приватними дитсадками
  2. Пошук дитячого садка в Барселоні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Барселоні легко можна знайти дитячий сад. Дитячі садки дають вашим дітям можливість вчитися, грати і спілкуватися з іншими дітьми, перебуваючи в безпечній обстановці під наглядом навченого персоналу, а також надають догляд та навчання маленьким дітям до 5 років. Будучи батьком ви знаєте, що догляд за дітьми може бути досить дорогим. команда ShBarcelona розповість вам все, що потрібно знати про приватних і громадських дитячих садах в столиці Каталонії. Таким чином, ви зможете прийняти обгрунтоване рішення і вибрати, що краще для вашої дитини і вашого гаманця.

Пов'язана стаття: Чим зайнятися в Побленоу з дітьми

Відмінності між державними і приватними дитсадками

У Барселоні легко можна знайти дитячий сад

Photo via Pixabay

якщо ваш бюджет обмежений, краще не ходити в приватні сади, так як вони беруть в середньому 410 євро на місяць. Що дивно, кількість вихователів на одну дитину набагато вище в громадських дитячих садах. Звичайно, через їх різного економічного характеру приватні дитсадки краще обладнані, що є перевагою в порівнянні з державними.

Основним недоліком державних дитячих садів в Барселоні є їх критерій для прийому дітей. У той час як в більшості міст сімейний дохід є найважливішим фактором, в цьому випадку близькість будинку до дитячого садка, число його братів і сестер і мають працюючих батьків вважаються більш важливими, коли мова заходить про прийняття вашої заяви.

Якщо ваша дитина дійсно прийнятий, ціна буде варіюватися в залежності від вашого річного доходу. Отже, припустимо, що у вас річний дохід близько 25400 € - ваша щомісячна плата складе близько 300 євро на місяць. Якщо ваш річний дохід трохи нижче, приблизно в 16 700 євро, ви будете платити близько 210 євро на місяць. Якщо ваша зарплата набагато нижче, ви заробляєте всього 9 000 євро в рік, догляд за дітьми буде коштувати вам всього 90 євро в місяць.

Пов'язана стаття: Відпочинок з дітьми в Барселоні

Пошук дитячого садка в Барселоні

Photo by Aditya Romansa via unsplash

Kidsinbarcelona.com - відмінний ресурс, якщо ви хочете подивитися повний список доступних приватних і державних дитячих садів в Барселоні.

Якщо ви шукаєте бебісіттера на короткий термін, ви можете найняти няню в Барселоні за ціною від 8 € до 12 € за годину. На цьому форумі ви можете легко розмістити оголошення про пошук няні , Або знайти відповідне оголошення.

Ми сподіваємося, що ця стаття допоможе вам вибрати кращий дитячий сад для вас і вашого дитини . Насолоджуйтесь перебуванням в Барселоні!

Будь ласка, повідомте нам все про ваш досвід роботи з дитячими садами в Барселоні в коментарях нижче!

Дитячі садки в Барселоні

2.7 (53.33%) 3 vote [s] Google+

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online