Зразки банківських гарантій

  1. Зразок банківської гарантії №1
  2. Зразок банківської гарантії №2

Зразок банківської гарантії №1

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

БАНКІВСЬКА ГАРАНТІЯ №

м Москва «__» травня 2014 р

1. Відкрите Акціонерне Товариство «______», генеральна ліцензія Банку Росії № ______ від _______, в особі «посаду» «П.І.Б.», що діє на підставі Статуту ______ від ______ 2014 року, далі іменований «Гарант», справжнім гарантує належне виконання Товариством з обмеженою відповідальністю «______», ІПН ______, свідоцтва про Державну реєстрацію ______, надалі має назву «Принципал», зобов'язань по виконанню робіт по ремонту ______, передбачених Контрактом на виконання робіт по ремонту ______ (далі - Контракт), що укладається за підсумками аукціону в електронній формою № ______, Про протоколі підведення підсумків електронного аукціону № ______ від ______2014 р, Принципалом і Державним казенним установою міста ______, юридична адреса: ______, код ОКПО ______, ІПН ______, що має назву надалі «Бенефіціар».
2. Гарант справжнім безвідклично зобов'язується сплатити Бенефіціару на його письмову вимогу будь-яку суму, що не перевищує ______ (______) гривень ______ копійок, в разі невиконання або неналежного виконання Принципалом зобов'язань, в забезпечення яких видана справжня банківська гарантія (далі - Гарантія).
3. Платіж по Гарантії здійснюється не пізніше 10 (Десяти) робочих днів з дати отримання письмової вимоги Бенефіціара, що містить вказівку на те, в чому полягає порушення Принципалом зобов'язань, в забезпечення яких видана Гарантія, і документів, зазначених в п.5 Гарантії.
4. Гарантія забезпечує належне виконання Принципалом зобов'язань, в забезпечення яких видана Гарантія, в тому числі оплату всіх належних Бенефіціару сум неустойок, що підлягають виплаті Принципалом в разі невиконання або неналежного виконання своїх зобов'язань.
5. Письмова вимога Бенефіціара до Гаранта, вказане в пункті 2 Гарантії, і спрямовані разом з ним документи і (або) їх копії, повинні бути підписані уповноваженою особою Бенефициара і в письмовій формі на паперовому носії або у формі електронного документа, підписаного електронним підписом в порядку, передбаченому законодавством РФ, спрямовані Гаранту за поштовою адресою, вказаною в реквізитах Гарантії, або з використання електронного документообігу. До вимоги повинні бути додані оригінали або завірені уповноваженою особою Бенефициара копії таких документів:
5.1. документів, що підтверджують повноваження особи, яка підписала вимогу про сплату грошової суми по Гарантії (рішення про обрання, наказ про призначення, довіреність);
5.2. документа, що підтверджує факт настання гарантійного випадку відповідно до умов Контракту (якщо вимога за банківською гарантією пред'явлено в разі неналежного виконання Принципалом зобов'язань в період дії гарантійного терміну).
6. Письмова вимога платежу за Гарантією має бути надано Гаранту до закінчення терміну дії Гарантії.
7. Передбачене Гарантією зобов'язання Гаранта перед Бенефіціаром обмежується сумою, на яку видана Гарантія, і неустойкою, передбаченої п.10 Гарантії.
8. Гарант відмовляє в задоволенні Вимоги по Гарантії, якщо:
8.1. Вимога по Гарантії, або додані до неї документи не відповідають умовам Гарантії.
8.2. Вимога по Гарантії, або додані до неї документи надані після закінчення певного в гарантії терміну.
9.Обязательство Гаранта перед Бенефіціаром вважається належно виконаним в день фактичного надходження грошових коштів на рахунок бенефіціара.
10. У разі невиконання (неналежного виконання) Гарантом вимоги Бенефіціара про сплату грошової суми по Гарантії, спрямованого з дотриманням умов Гарантії, в термін, зазначений в п.3 Гарантії, Гарант зобов'язується сплатити Бенефіціару неустойку в размере0,1 (Нуль цілих одна десята) відсотка від грошової суми, яка підлягає сплаті Бенефициару по Гарантії, за кожен календарний день прострочення, починаючи з календарного дня, наступного за днем ​​закінчення установленого Гарантією терміну оплати, вказаного в пункті 3 Гарантії, по день фактіческог надходження грошових коштів на рахунок бенефіціара.
11. Бенефіціар не може поступатися права вимоги по Гарантії третім особам без письмової згоди Гаранта.
12. Гарант підтверджує свій намір укласти з Принципалом договір надання банківської гарантії за зобов'язаннями Принципала, що виникли з договору при його укладенні.
13. Гарантія вступає в силу з дати її видачі та діє по ______ 2014 року включно.
14. Усі спори, розбіжності або вимоги, що виникають з Гарантії або в зв'язку з нею, підлягають розгляду в Арбітражному суді за місцем знаходження головного офісу Гаранта, якщо договір про надання Гарантії укладений в м Москві або в Московській області; в інших випадках - в суді за місцем знаходження філії Гаранта, яким або підрозділом якого від імені Гаранта видана Гарантія.

Реквізити Гаранта:
Місцезнаходження: ______
ІПН ______, КПП ______, свідоцтва про Державну реєстрацію ______
К / с № ______ в ______, БИК ______

Посада підписанта підпис

Зразок банківської гарантії №2

БАНКІВСЬКА ГАРАНТІЯ № ______

«__» ______ 2014 р.р. Москва

«Акціонерний комерційний банк _____», адреса місця знаходження: ______, ІПН ______, фінансові реквізити: Кореспондентський рахунок № ______ в ______, БИК ______, КПП ______, Генеральна ліцензія на здійснення банківських операцій № _____ від ______ року, що його надалі «Гарант» , в особі «посаду» «П.І.Б.», що діє на підставі Статуту ______ від ______ видав справжню Банківську гарантію (далі - «Гарантія») з метою належного виконання зобов'язань Товариством з обмеженою відповідальністю «______», ІПН ______, свідоцтва про Державну реєстрацію ______, адреса місця знаходження: ______, іменовані м в подальшому «Принципал», за контрактом ______ (далі - «Контракт»), який буде укладений між Принципалом і Федеральним державним ______ (ІПН ______, КПП ______), що має назву надалі «Бенефіціар», (на підставі протоколу підведення підсумків електронного аукціону від ______ № ______).

1. Умови Гарантії:
1.1. Гарант зобов'язується здійснити платіж в розмірі не більше ______ (______) гривень ______ копійки на користь Бенефіціара, в разі невиконання (неналежного виконання) Принципалом своїх зобов'язань за Контрактом на вимогу Бенефіціара.
Гарантія забезпечує виконання Принципалом зобов'язань по поверненню авансового платежу (за умови надання авансу), сплату неустойок (пені, штрафів), передбачених Контрактом, нарахованих з моменту виникнення у Бенефициара права на їх нарахування до дня списання коштів з кореспондентського рахунку Гаранта, а також сплати збитків (при їх наявності в разі розірвання Контракту в зв'язку з невиконанням або неналежним виконанням Принципалом зобов'язань за Контрактом).
1.2. Справжня Гарантія не може бути відкликана в односторонньому порядку Гарантом.
1.3. Справжня Гарантія вступає в силу з ______ 2014 року і діє по ______ 2014 року включно.

2. Умови виплат по цьому гарантійному зобов'язанні:
2.1. Платіж по Гарантії на користь Бенефіціара буде проведений Гарантом після отримання від бенефіціара вимоги про сплату, на банківський рахунок бенефіціара, зазначений у вимозі про сплату.
2.2. Бенефіціар одночасно з Вимогою про здійснення сплати грошової суми по банківській гарантії (далі - «Вимога по банківській гарантії») направляє Гаранту наступні документи:
- Платіжне доручення, що підтверджує перерахування Бенефіціаром авансу Принципалу, з відміткою банку бенефіціара або органу Федерального казначейства про виконання (якщо виплата авансу передбачена Контрактом, а Вимога по банківській гарантії пред'явлено в разі неналежного виконання Принципалом зобов'язань по поверненню авансу);
- документ, що підтверджує факт настання гарантійного випадку відповідно до умов Контракту (якщо Вимога по банківській гарантії пред'явлено в разі неналежного виконання Принципалом зобов'язань в період дії гарантійного терміну);
- документ, що підтверджує повноваження одноосібного виконавчого органу бенефіціара (або іншої уповноваженої особи), який підписав вимога за банківською гарантією (рішення про обрання, наказ про призначення, довіреність).
Вимога по банківській гарантії повинно бути надано Гаранту в письмовій формі або у формі електронного документа з додатком зазначених в Гарантії документів і з зазначенням:
- в чому полягає порушення Принципалом зобов'язань, що виникли з договору, в забезпечення якого видана Гарантія, з посиланням на відповідні пункти договору;
- суми, зажадала Бенефіціаром в його відповідному вимозі в зв'язку з невиконанням або неналежним виконанням Принципалом своїх зобов'язань за Контрактом.
- банківських реквізитів бенефіціара для перекладу платежів по цьому гарантійному зобов'язанні.
Вимога по банківській гарантії повинно бути підписано уповноваженою особою, яка діє від імені Бенефіціара.
Вимога по банківській гарантії, і щоб їх разом з ним документи і (або) їх копії, оформляються в письмовій формі або у формі електронного документа в порядку, передбаченому чинним законодавством Російської Федерації.
2.3. Гарант протягом 5 (п'яти) робочих днів після отримання письмового Вимоги по банківській гарантії з супроводжується всіма необхідними документами, зазначених в п. 2.2. в цьому гарантійному зобов'язанні, зобов'язаний задовольнити вимогу бенефіціара або направити Бенефициару письмову відмову.
Зобов'язання Гаранта перед Бенефіціаром вважається належно виконаним з дати фактичного надходження грошових сум на рахунок, на якому відповідно до законодавства Російської Федерації враховуються операції з коштами, які надходять Бенефициару.
2.4. Вимога по банківській гарантії повинно бути направлено Гаранту до закінчення терміну дії цієї Гарантії.
2.5. Зобов'язання Гаранта перед Бенефіціаром припиняється:
2.5.1. Закінченням визначеного в гарантії строку, на який вона видана;
2.5.2. Сплатою Бенефіціару суми, на яку видана справжня Гарантія;
2.5.3. Внаслідок відмови бенефіціара від своїх прав по Гарантії і повернення її Принципалу;
2.5.4. Внаслідок відмови бенефіціара від своїх прав по Гарантії шляхом письмової заяви про звільнення Гаранта від його зобов'язань.
Припинення зобов'язання Гаранта з підстав, зазначених у підпунктах 2.5.1., 2.5.2. і 2.5.4., не залежить від того, повернута йому Гарантія.
2.6. Передбачене цією Гарантією зобов'язання Гаранта перед Бенефіціаром обмежується сумою, на яку видано справжня Гарантія.
2.7. У разі невиконання вимоги про сплату за цією банківською гарантією у встановлений термін Гарант зобов'язується сплатити пені Бенефициару в розмірі 0,1 (нуль цілих одна десята) відсотка від суми, що підлягає сплаті за кожен календарний день прострочення.
Передбачена цією Гарантією відповідальність Гаранта перед Бенефіціаром обмежується сумою, на яку видано справжня Гарантія та зменшується в міру виконання Принципалом своїх зобов'язань за Контрактом та / або виконання Гарантом своїх зобов'язань за цією Гарантії.
Справжня Гарантія може виплачуватися частково (на вимогу Бенефіціара). Загальна сума виплат по цьому гарантійному зобов'язанні не може перевищувати розмір збитків Бенефіціара (в зв'язку з невиконанням або неналежним виконанням Принципалом зазначеному вище Контракту), збільшений на розмір штрафних санкцій, передбачених Контрактом.
Пункт 2.8 включається в разі, передбаченому повідомленням про здійснення закупівлі, документацією про закупівлю, проектом контракту, що укладається з єдиним постачальником (підрядником, виконавцем).
2.8. Бенефіціару надано право на безспірне списання грошових коштів з рахунку Гаранта, якщо Гарантом в термін не більше ніж 5 (п'ять) робочих днів не виконано вимогу Бенефіціара про сплату грошової суми по Гарантії, спрямоване до закінчення терміну дії Гарантії.

3. Інші умови:
3.1. Гарант відмовляє в задоволенні вимог бенефіціара, якщо заяву з вимогою платежу по цьому гарантійному зобов'язанні буде пред'явлена Гарантові після закінчення терміну дії Гарантії або представлені Гаранту після закінчення певного в гарантії терміну.
3.2. Належать Бенефіціару права вимоги по Гарантії не може бути передано іншій особі.
3.3. Ніякі зміни і доповнення, що вносяться до Контракт, не звільняють Гаранта від зобов'язань за цією Гарантії.
3.4. Справжня Гарантія видана відповідно до законодавства Російської Федерації. Спори по цьому гарантійному зобов'язанні підлягають розгляду в Арбітражному суді м Москви.
3.5. В рамках цієї Гарантії укладено договір надання банківської гарантії за зобов'язаннями Принципала, що виникли з договору - договір надання банківської гарантіі№ ______ від ______ 2014 р який вступає в силу з моменту укладення Контракту.

Посада підписанта ________________ підпис

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online