Де можна купити злиток срібла?

  1. Де і як купити злиток?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Купівля срібного злитка - це спосіб заощадження вільних коштів, так як дорогоцінні метали високоліквідні, і через певний час злиток можна продати за вищою ціною. Така операція допоможе отримати додатковий дохід.

Така операція допоможе отримати додатковий дохід

Де і як купити злиток?

Злиток срібла можна придбати в банку. Але потрібно враховувати, що не всі банки можуть їх продавати. По-перше, банк повинен мати ліцензію на продаж дорогоцінних металів. По-друге, необхідне спеціальне обладнання, яке з високою точністю вимірює вагу злитка. По-третє, в банку повинна бути присутньою сховище для дорогоцінних металів. А також, важлива наявність кваліфікованих працівників, які виконують операції з металами.

Потрібно знати, що банківські злитки в деяких банках можуть купити тільки VIP клієнти Потрібно знати, що банківські злитки в деяких банках можуть купити тільки VIP клієнти. Також, можуть реалізовуватися тільки злитки малої ваги (1-2 г), або тільки великі.

Таким чином, почати процес покупки злитка потрібно з дзвінка в банк, з метою уточнення, чи продають вони злитки, в яких філіях і якої ваги. Крім того потрібно поцікавитися про афінажної компанії, клеймо якої стоїть на зливку. Від її статусу залежить вартість подальшого перепродажу злитка срібла.

У момент покупки злитка клієнт повинен особисто бути присутнім в банку, контролювати процес зважування та занесення всіх параметрів злитка в документи. Якщо вартість зливка срібла перевищить 50 тис. Грн, то при собі необхідно мати паспорт та ідентифікаційний номер платника податків. Податок і комісія при цьому не стягується.

Наша компанія теж займається скупкою-продажем срібла. Крім злитків і прикрас зі срібла, у нас можна продати столове срібло .

Де і як купити злиток?
Де і як купити злиток?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online