Білосарайська коса: база відпочинку Будиночки

  1. ЦІНИ 2019: відпочинок в котеджному містечку "Будиночки".
  2. Фото бази відпочинку "Будиночки"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

>>>

База відпочинку Будиночки

База відпочинку Будиночки

База відпочинку «Будиночки» розташована в мальовничому куточку Приазов'я, на Білосарайській косі на першій береговій лінії. Територія котеджного містечка межує з чистим і доглянутим пляжем. До послуг відпочиваючих чотири комфортабельні сучасних котеджу, кожен з яких має свою індивідуальну територію і криту терасу для відпочинку. У котеджному містечку передбачена система очищення і опріснення води, що дуже актуально для цих місць. Подача гарячої води в номери проводиться цілодобово.

Розміщення: чотири комфортабельних затишних котеджу, кожен зі своєю критою терасою і доглянутим газоном.

Котеджі №1, №3 - чотиримісні (двоспальне розкладне тахта + двох'ярусна ліжко для дітей).

Котеджі №2, №4 - тримісні (двоспальне ліжко + підлітковий диван в другій кімнаті). Можливо одне додаткове місце (еврораскладушка) безкоштовно. При необхідності ставимо дитячий манеж-ліжечко.

Кожен котедж розділений на кімнату відпочинку, кухню-їдальню і санвузол. Кухня-їдальня: стіл, чотири табурета, холодильник, мікрохвильова піч, електропіч, електрочайник, набір всього необхідного посуду для комфортного відпочинку. Кімната відпочинку: спальні місця, постіль, рушники, телевізор, кондиціонер, шафи, тумбочки для речей, обігрівач (на випадок похолодання). Ванна кімната: душ з холодною і гарячою очищеною водою, умивальник, дзеркало, унітаз.

Відмінний інтернет, роутер в кожному котеджі. На терасі є пластиковий стіл, чотири стільці. Для пляжу видається пляжну парасольку.

Харчування: самостійне приготування їжі на обладнаних індивідуальних кухнях.

Послуги та інфраструктура: безкоштовний Інтернет Wi-Fi, автостоянка, баскетбольний майданчик, крита альтанка з тенісним столом, каркасний басейн з прісною водою, дитячий ігровий майданчик, спортивний інвентар та настільні ігри, міні-бібліотека, відеотека, облаштована альтанка з мангалами для приготування їжі в казані, барбекю, шашлику.

ЦІНИ 2019: відпочинок в котеджному містечку "Будиночки".

← →

Останнє оновлення ціни: 19 марта 2019 г. Період проживання (від 3-х діб) Вартість в добу травень, вересень 600 грн. Червень (до 14.06) 700 грн. З 15 червня, липень, серпень 900 грн. Період проживання (вихідні) Оплата субота (заїзд в будь-який час),
неділю (виїзд в будь-який час) за 1,5 доби п'ятниця (заїзд в будь-який час),
субота, неділя (виїзд в будь-який час) за 2,5 доби

Умови резервування котеджів: бронювання котеджів можливо від 4-х діб. При бронюванні передоплата не менше вартості проживання за 2 доби на картковий рахунок Приватбанку.
Бронювання по телефону +38 (096) 063-39-59.

Фото бази відпочинку "Будиночки"

АДРЕСА І ТЕЛЕФОНИ бази відпочинку "Будиночки".

Адреса: Донецька область, Білосарайська коса, вул. Безуха 201, 203

На карті: показати точне розташування і GPS координати

Телефони: +38 (096) 063-39-59; +38 (067) 109-30-20

Просимо повідомляти, що ви телефонуєте з сайту ЛовіЛето!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online