velcom - Фірмова аудиоколонка в подарунок всім покупцям Samsung Galaxy S8 і S8 +

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Купівля   Samsung Galaxy S8   і   Samsung Galaxy S8 +   стала ще приємніше: тепер кожен, хто купує флагманський смартфон, отримає в подарунок від velcom Аудиоколонка Samsung Level Box Slim

Купівля Samsung Galaxy S8 і Samsung Galaxy S8 + стала ще приємніше: тепер кожен, хто купує флагманський смартфон, отримає в подарунок від velcom Аудиоколонка Samsung Level Box Slim.

Samsung Level Box Slim - це компактний бездротової динамік, сигнал на який передається за допомогою Bluetooth. Для зручності використання передбачена відкидна підставка на задній панелі, крім того, динамік поміщений під вологозахисний корпус. Мікрофон з функціями придушення шумів дозволяє використовувати гаджет для конференц-зв'язку. Пристрій стане відмінним «компаньйоном» Samsung Galaxy S8 або Samsung Galaxy S8 +.

Нагадаємо, обидва флагманських смартфона, які вийшли на білоруський ринок навесні, викликали справжній фурор своїм інноваційним дизайном. Пристрої отримали металевий корпус і екран з закругленими краями. При цьому основна особливість дисплеїв Samsung Galaxy S8 і S8 + - практично повна відсутність бічних рамок. Екрани (діагоналлю 5,8 дюйма у S8 і 6,2 дюйма у S8 +) займають майже всю передню панель смартфонів. Завдяки незвичайному співвідношенню сторін (18,5: 9 замість стандартного 16: 9) корпус пристроїв не довелося збільшувати в ширину при більшій діагоналі. Це, в свою чергу, дозволяє комфортно користуватися смартфоном навіть однією рукою.

Флагмани отримали чудові основну і фронтальну камери зі світосильні об'єктивами, які забезпечують високу якість знімків в тому числі при недостатньому освітленні. Основна камера з роздільною здатністю 12 Мп має швидкий автофокус, завдяки чому зображення будуть мати високу чіткість і деталізацію навіть при зйомці об'єктів, що рухаються. 8-мегапіксельна фронтальна камера з інтелектуальним автофокусом і функцією розпізнавання осіб робить без перебільшення ідеальні Селфі. Крім того, в Samsung Galaxy S8 і S8 + доступні різні режими фотозйомки, що дозволяють ще більше підвищити якість фотографій.

Смартфони оснащені потужним 10-нм процесором Samsung Exynos 8895, що забезпечує швидку роботу при мінімальних енерговитратах акумулятора. Ємність останнього становить 3000 мАг для Samsung Galaxy S8 і 3500 мАг для Samsung Galaxy S8 +. До слова, Аудиоколонка, яку покупці отримують на додаток до здобувається флагманів, можна використовувати для їх підзарядки. Смартфони мають 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам'яті, також передбачений слот під карту пам'яті microSD об'ємом до 256 ГБ. Управляються пристрої ОС Android 7.0 з фірмовою оболонкою Samsung.

Розробники з особливою ретельністю підійшли до питання захисту даних. Крім традиційного сканера відбитків пальців смартфони оснащені сканером райдужної оболонки очей, службовцям для розблокування пристрою, а також для верифікації аккаунта Samsung.

Ще однією «фішкою» нових Samsung Galaxy S8 і S8 + стала можливість перетворення їх в повноцінний комп'ютер за допомогою док-станції DeX. Станція має порти для підключення монітора, миші, клавіатури і мережевого кабелю. Крім того, пристрої дозволяють грати і дивитися відео в окулярах віртуальної реальності або створювати фільми, використовуючи компактну панорамну камеру.

Смартфони можна придбати як на умовах одноразового платежу, так і в розстрочку на 6 або 11 місяців. Samsung Galaxy S8 і S8 + доступні в трьох кольорах: жовтий топаз, містичний аметист, чорний діамант.

Детальніше - у консультантів в фірмових центрах продажу та обслуговування velcom , А також за телефонами довідково-інформаційної служби: з мобільного телефону - 411 (дзвінок в мережі velcom безкоштовний) і 7100 (дзвінок платний), 8 (017) 330-30-30, а також у наших консультантів в соціальних мережах Facebook , « Вконтакте »І« Однокласники »

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online