Скільки коштує зняти будинок на Новий рік 2019 Україна - ціна

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Скільки коштує оренда житла на Новий рік 2019.

Фото: pixabay

Чим ближче Новий рік, тим актуальнішим стає питання, де і з ким його зустрічати. Якщо ви вирішили в новорічну ніч зібрати велику і галасливу компанію друзів, тоді ідеальний варіант локації - знімний будинок або простора квартира.

Традиційно напередодні свят ціни на оренду житла в Києві, у Львові і інших великих містах України ростуть, тому рекомендуємо поспішити з бронью. Якщо відкласти вирішення питання, де святкувати Новий рік 2019 на останні дні, можна залишитися без прийнятного варіанту.

Ми проаналізували ринок нерухомості в передсвяткові дні і тепер можемо зорієнтувати вас за цінами.

Скільки коштує оренда житла на Новий рік 2019

Фото: pixabay

Оренда квартири на Новий рік 2019 у Львові

Культурна столиця традиційно займає лідируючу позицію в ТОП міст для святкування Нового року та Різдва. Ціни на житло тут найвищі. Зняти однокімнатну квартиру у Львові на Новий рік в центральній частині міста можна мінімум за 1800 гривень. Якщо вам потрібна площа побільше, тоді доведеться викласти за двокімнатну квартиру 3000 гривень, а за трикімнатну - понад 4000.

Оренда квартири на Новий рік 2019 Києві

Як не дивно, але ціни на оренду житла в столиці трохи нижче. Однокімнатна квартира обійдеться в середньому півтори тисячі гривень на добу. Двокімнатна - від 2000 грн і вище. Звичайно, в спальних районах міста можна знайти і більш доступні варіанти. Якщо ви шукаєте luxury квартиру в центрі Києва, тоді будьте готові розпрощатися з 50 000 гривень.

Зняти будинок під Києвом на Новий рік 2019 з усіма зручностями, джакузі, лазнею, більярдом і басейном можна за 13 - 20 тисяч гривень і більше. Ціна залежить від площі будинку, його стану, комфорту і, звичайно ж, віддаленості від Києва.

Оренда квартири на Новий рік в Одесі

У спальному районі столиці гумору можна зняти пристойну однокімнатну квартиру за 1000-1500 гривень. Квартира в центрі міста обійдеться близько 3500-2000 гривень. Зверніть увагу, що часто житло здається мінімум на три дні. Якщо хочеться зустріти Новий рік на морі, тоді можна зняти квартиру в Аркадії або на Фонтані. Середня ціна оренди квартири з хорошим ремонтом - 2000 гривень.

Нагадаємо, раніше ми писали, куди недорого поїхати на Різдво 2019 . Раніше Сегодня.Lifestyle розповідав про п'ять прекрасних місцях в мальовничих Карпатах для зустрічі Нового року 2019 .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online