Яку комерційну нерухомість вигідно купувати в Великобританії 🏠

  1. Офіси - найпопулярніша нерухомість у Великобританії
  2. Комерційна нерухомість: що віддати перевагу?
  3. Готельна нерухомість як і раніше в центрі уваги

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Майбутній власник повинен чітко уявляти:

  • Для чого йому потрібна нерухомість у Великобританії.
  • За який термін він бажає її окупити.
  • Якими засобами (власними або позиковими) буде користуватися.

Багато іноземців, яких цікавить закордонна нерухомість, вибирають Великобританію.

І на те є безліч причин:

  • По-перше, Великобританія - це країна, де говорять на міжнародній мові.
  • По-друге, вести бізнес у Великобританії безпечно: якщо підприємець дотримується законів, то він надійно захищений.
  • Також англійський ринок нерухомості дуже динамічний і відкриває перед інвесторами відмінні перспективи.

Територія країни невелика, чисельність населення зростає, отже, буде рости попит і вартість об'єктів нерухомості. І, нарешті, мати комерційну нерухомість в Англії - це показник престижу і високого статусу.

За останні півроку спостерігається стійке зростання ринку комерційної нерухомості в Англії. Тільки за четвертий квартал 2014 року в британську комерційну нерухомість було вкладено 20,5 млрд фунтів стерлінгів. Це рекордний квартальний показник за весь час, протягом якого ведуться подібні спостереження.

Така кількість угод пояснюється неймовірним ростом попиту на офісні приміщення в Лондоні. Інвестиції в цьому секторі в порівнянні з третім кварталом 2014 року збільшилися в 2 рази. Пов'язано це із зростанням економіки в країні. Коли кількість підприємств і підприємців неухильно зростає, то і попит на комерційну нерухомість підвищується. Хтось шукає виробничі площі, хтось складські приміщення. Попит збільшується і починає перевищувати пропозиції. А це означає, що ціни у Великобританії на комерційну нерухомість будуть стабільно зростати.

Особливий інтерес для інвесторів представляє нерухомість в   Лондоні Особливий інтерес для інвесторів представляє нерухомість в Лондоні . Наприклад, в районі The City найчастіше купуються офісні приміщення, а також цілі будівлі. У промислових районах міста, таких як Doclands або Knightsbridge, попитом користуються різні комерційні об'єкти. У тому ж районі Doclands багато інвестицій вкладається в офісну нерухомість, оскільки поруч розташовані лінії метро. Це значно підвищує вартість об'єктів, але одночасно збільшує його окупність і ліквідність.

В таких районах Лондона, як Оксфорд або Кембридж бізнесмени воліють інвестувати в хостели. Всі витрати можна окупити за все за кілька років, адже на студентське житло завжди є попит, і його часто знімають в оренду нерезиденти. Популярні в місті і готельно-ресторанні комплекси.

Популярні в місті і готельно-ресторанні комплекси

Найбільший попит мають об'єкти в районі Bayswater, розташованому навколо лондонського Гайд парку.

Саме тут постійно проводиться реконструкція та забудова нових готельних комплексів. І, не дивлячись на високу вартість об'єктів комерційної нерухомості, прибуток яку вона може приносити, досягає 20%.

Лондонська влада намагаються всіляко сприяти інвесторам з СНД при купівлі об'єктів нерухомості, оскільки саме вони, а також покупці з інших країн набувають 85% нерухомості в місті.

Наприклад, вони не платять податки на щорічний приріст капіталу, плюс їм гарантовано надається іпотека (85% від вартості об'єкта). Щоб скласти повне уявлення про стан ринку нерухомості, слід знати, як йдуть справи в кожному із сегментів нерухомості.

Офіси - найпопулярніша нерухомість у Великобританії

Перше місце в списку найбільш популярною нерухомості в Англії займають офісні приміщення Перше місце в списку найбільш популярною нерухомості в Англії займають офісні приміщення. Останнім часом вони значно піднялися в ціні, і багато експертів вважають їх найбільш прибутковим видом комерційної нерухомості.

Сьогодні більше половини всіх інвесторів вважає, що найкраще вкладати кошти в покупку офісних приміщень.

Найчастіше купуються об'єкти, розташовані в центрі. Особливим попитом користуються хмарочоси або будівлі, де розташовані банківські установи та кафе. Вигідні інвестиції в офісні приміщення можна зробити не тільки в Лондоні, але і в інших містах Великобританії.

Комерційна нерухомість: що віддати перевагу?

Другим по значущості об'єктом нерухомості в Англії, куди варто вкладати гроші, є місцеві магазини та торгові розважальні центри, т. Е. Комерційні об'єкти. Саме такі об'єкти приносять найбільший дохід в житлових районах Лондона. Але при покупці такого роду об'єктів можуть виникнути різні труднощі.

Проблема в тому, що комерційні об'єкти в Англії скуповують дуже швидко, а ціни на них постійно зростають.

При покупці такого об'єкта важливо не піддатися емоціям, і не купувати об'єкт лише тому, що він має зручне розташування. Інакше його окупність ще довго не покриє витрат на придбання.

Тим, хто вперше інвестує, краще звернути увагу на складські приміщення. Попит на них за останній час виріс на 28%, а пропозиція скоротилася на 17%. Тому вкладати гроші в такі об'єкти дуже вигідно, тому що вони ростуть в ціні і швидко окупаються.

Готельна нерухомість як і раніше в центрі уваги

Готельна нерухомість теж вважається досить популярним об'єктом вкладення коштів Готельна нерухомість теж вважається досить популярним об'єктом вкладення коштів. Але інвестори-новачки не завжди знають, як правильно вибирати англійські готелі для інвестування.

Справа в тому, що окупність готелю буде прямо залежати від розвитку економіки країни і кількості приїжджаючих туристів

Хоча в цьому плані комерційні об'єкти в Англії досить стабільні. Але не кожен інвестор вирішується вкласти гроші в готель. Для цього потрібно знати його історію, знайомитися з плюсами і мінусами розташування, вивчати фінансові зведення.

Потрібно врахувати і те, що в майбутньому поруч можуть побудувати новий готель, а це призведе до появи конкурентів. Ті, хто зважився все ж вкласти гроші в готельну нерухомість, віддають перевагу районам найбільшою туристичної активності в Лондоні або Единбурзі.


Комерційна нерухомість: що віддати перевагу?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online