Як нерезиденту відкрити бізнес в США: де реєструвати компанію

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

The article has been automatically translated into English by Google Translate from Russian and has not been edited. The article has been automatically translated into English by Google Translate from Russian and has not been edited

Фото: Depositphotos

Читайте першу статтю циклу: Як нерезиденту відкрити бізнес в США: вибір типу компанії

Отже, продовжуємо розбиратися, як нерезиденту заснувати свій бізнес в Америці. Після того як ви вибрали, який саме тип компанії відкривати, виникає питання - в якому штаті її реєструвати.

Стандартна відповідь на це питання - «Делавер!» (Delaware). Якщо заглянути в документи багатьох публічних корпорацій, то саме цей штат можна побачити, як місце реєстрації. Але справа не в тому, що в Делавері найнижчі податки - корпоративний податок в цьому штаті 8,7%. Усталена і зрозуміла судова практика в сфері корпоративних суперечок - ось що робить Делавер таким особливим для інвесторів. Тому багато компаній при виході на IPO перереєстровуються саме в цьому штаті.

Але якщо не Делавер, так де ж? Станом на 2015 рік такі штати не мали податку з корпорацій: Вайомінг, Невада і Південна Дакота. Н про необхідно мати на увазі, що, якщо ви плануєте вести бізнес-діяльність на території іншого штату, не там, де зареєстровані, наприклад, в Каліфорнії, - цей штат може розцінити вас як свого резидента і зажадати оплати податків у відповідності зі своїм локальним законодавством.

Юридично фізична присутність вашого бізнесу на території штату називається nexus. Кожен штат має своє розуміння nexus - тому важливо ще до реєстрації переконатися, що ви прямуєте необхідним вимогам фізичної присутності в штаті.

Так, в штаті Вайомінг таке розуміння nexus: ваша компанія повинна бути зареєстрована в штаті, там же повинен бути її основну адресу (адреса registered agent підходить), у вас повинен бути телефон з місцевим кодом 307, і ваш телефон повинен бути в довіднику 411; крім того, ви повинні мати банківський рахунок на території штату.

У свою чергу, в штаті Делавер ви повинні заповнити опитувальник з 57 питань для підтвердження nexus.

А от сучасна судова практика Каліфорнії така, що, якщо ви платите зарплату хоча б одному співробітнику на території цього штату, то ви є податковим резидентом Каліфорнії.

Тому при обмірковуванні питання, де реєструвати компанію, необхідно враховувати, на території якого штату в реальності ви будете здійснювати свою підприємницьку діяльність, і брати до уваги вимоги такого штату до nexus і місцевих податків.

Після вибору штату для реєстрації, компанії необхідно ознайомитися з локальними вимоги до дозволів (permits) і ліцензіями (licenses). Зазвичай ця інформація детально описана на сайті штату. Наявність дозволів та ліцензій безпосередньо пов'язано з вашою можливістю вести бізнес в цьому штаті, тому поставтеся до цих питань серйозно і досконально вивчіть питання.

Отже, підсумуємо. При виборі штату реєстрації вам необхідно:

1. Визначитися з типом бізнесу і його фізичною присутністю в цьому штаті - знати місцеві вимоги щодо nexus.

2. З'ясувати місцеве податкове законодавство і його вимоги в здійсненні фізичного та / або онлайн-бізнесу.

3. Бути готовим хоча б раз відвідати штат, щоб відкрити банківський рахунок. Як показує практика, більшість банків вимагають фізична присутність особи, яка буде основним власником рахунку компанії.

4. Знайти надійного реєстраційного агента (registered agent) в цьому штаті - так як саме він буде забезпечувати вашу комунікацію з місцевими і федеральними органами.

Даний матеріал не є письмовою податкової або юридичною консультацією (written tax advice). Будь-яка інформація з цього матеріалу не створена для використання платником податків з метою уникнути будь-яких санкцій, покладених на платника податків, а також не може бути основою для консультації третіми особами. Будь ласка, проконсультуйтесь з професійним сервісом перед тим, як здійснювати будь-які дії, засновані на інформації з цього матеріалу. Враховуйте, що інформація може бути застарілою на момент прочитання, і ми не беремо на себе зобов'язання щодо гарантованого оновлення інформації. Copyright www.Solven.pro. 2016

Оригінал статті опубліковано на сайті Solven.pro .

Читайте також:

П'ять ідей для жіночого бізнесу від російських іммігранток

Як відкрити успішний малий бізнес в США. «Русские» історії

Як українець побудував в США бізнес вартістю $ 250 млн

Заходьте на сторінку ForumDaily в «Фейсбуці», щоб бути в курсі останніх новин і коментувати матеріали.

Але якщо не Делавер, так де ж?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online