Розпивати спиртне в поїздах тепер можна тільки вночі під ковдрою

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Пам'ятайте, як закінчується старовинний монолог Михайла Жванецького: «Ніяких обідів, ніяких свят. Вікна закриті віконницями, з дому не виходити! Цілодобові чергування. Їсти тільки вночі під ковдрою! Оце житття! І - тс-с! Мовчання золото!"

Тепер, схоже, часи починають повторюватися. Їсти як їсти, а випивати в поїздах можна тільки вночі під ковдрою. І - тс-с! Щоб ніхто не чув, а то подзвонять куди слід, як це зробила чергова по вокзалу ст. Подольск. Вона викликала наряд до електрички сполученням «Помічна-Подольск».

Як встановили правоохоронці, в одному з вагонів пасажир, нехтуючи загальноприйнятими нормами поведінки, розпивав спиртні напої і курив у тамбурі вагона, на зауваження пасажирів і провідника поїзда не реагував Як встановили правоохоронці, в одному з вагонів пасажир, нехтуючи загальноприйнятими нормами поведінки, розпивав спиртні напої і курив у тамбурі вагона, на зауваження пасажирів і провідника поїзда не реагував.

Правопорушник був притягнутий до відповідальності за ст. 178 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) і 175-1 (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення, повідомили в Подільському відділі поліції в Одеській області.

Аналогічний випадок стався в пасажирському поїзді «Ужгород-Одеса», де двоє випадкових попутників майже всю ніч вживали спиртне в вагоні. Чоловіки притягнуті до відповідальності за вживання алкогольних напоїв в громадських місцях.

А ось футбольних уболівальників, які, прямуючи в м Львів, шуміли і порушували спокій інших пасажирів вагона, вдалося втихомирити без поліції. Після проведення профілактичної бесіди громадяни взяли до уваги зауваження начальника поїзда і провідника, і конфлікт було врегульовано.

* Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online