Офшори. Офшорні схеми: продаж бізнесу

  1. Перший етап (купівля бізнесу на нерезидента-інвестроа)
  2. Другий етап (продаж бізнесу або акцій від імені нерезидента-інвестора)
  3. офшорний фонд

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Офшорні компанії, офшорні фонди і офшорні трасти також зручно використовувати для покупки-продажу бізнесу, акцій і цінних паперів підприємств ..

Першим етапом є переоформлення (купівля) бізнесу: нерезидент (компанія в Великобританії, в Швейцарії або Нідерландах) набуває 100% корпоративних прав ТОВ або пакет акцій заводу за номіналом або за узгодженою з продовця бізнесу ціною.

Перший етап (купівля бізнесу на нерезидента-інвестроа)

Офшор-інвестор

компанія UK

Покупка частки ТОВ (ВАТ)

Через деякий час при бажанні продати бізнес угода укладається від імені нерезидента-юрідічкеского особи. Таким чином продавець бізнесу отримує дохід, який повністю звільняється від сплати податків при наявності договору про уникнення подвійного оподаткування з країною покупця.

Другий етап (продаж бізнесу або акцій від імені нерезидента-інвестора)

Офшор-інвестор

компанія UK

Продаж частки ТОВ (ВАТ)

Розширені варіантом є продаж самого нерезидента, тобто англійська або шотландська компанія продається акції компанії в Нідерландах іншому нерезиденту інвестору, таким чином угода пріосходіт за меж України і гарантує і продавцю і покупцю максимум конфіденційності. При цьому на Україні факт зміни власника не відбувається, зміна акціонерів бізнесу, що продається не проводиться

офшорний фонд

Компанія ТОВ # 1 UA

Офшор-інвестор

компанія UK

Компанія ТОВ # 2 UA

Дані схема забезпечує максимальний захист активів і конфіденційної продажу бізнесу і не залежить від наявності угод між країною покупця і країною продавця.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online