Новини світу - Активістки руху Femen провели напівголу акцію в Брюсселі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Брюсселі затримано двох активісток руху Femen, які на знаменитому «Квітковому килимі» влаштували акцію протесту проти наміру влади Бельгії утримувати дітей мігрантів в закритому центрі. Про це пише місцеве ізданіде Le Soir.

руху Femen,

Зокрема, дівчата виступили проти затримання багатодітній матері з Сербії з чотирма дітьми і приміщення її в міграційний центр. Такі дії стали можливими після того, як 11 серпня в Бельгії набув чинності указ, що дозволяє замикати сім'ї мігрантів в спеціальному центрі, щоб в подальшому видворити з країни.

Такі дії стали можливими після того, як 11 серпня в Бельгії набув чинності указ, що дозволяє замикати сім'ї мігрантів в спеціальному центрі, щоб в подальшому видворити з країни

За традицією, на протестуючих були тільки чорні труси, а наспинний виднілися написи «Ганьба Бельгії». В руках вони тримали плакат: «Це не скандал. Приміщення дітей у в'язницю - скандал ». Відзначається, що активістки неабияк пом'яли квіткову інсталяцію, перш ніж потрапили в руки правоохоронців.

Відзначається, що активістки неабияк пом'яли квіткову інсталяцію, перш ніж потрапили в руки правоохоронців

Пізніше поліція відпустила учасниць акції протесту.

Нагадаємо, що кожні два роки на центральній площі Брюсселя викладається квітковий килим з бегоній - його загальна площа становить близько 1800 квадратних метрів. Інсталяція стала однією з візитних карток міста, залучаючи сотні туристів з усього світу.

Як раніше повідомляли «ФАКТИ», українка - засновниця FEMEN наклала на себе руки в Парижі.

На головному фото: знаменитий Квітковий килим

Читайте нас в Telegram-каналі , Facebook і Twitter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online