Як користуватися 2for1 в Лондоні

  1. Суть акції 2for1
  2. Де взяти купони для 2for1?
  3. Які квитки потрібні для акції 2for1?
  4. Варіант отримання знижок 2for1 для туриста в Лондоні на кілька днів
  5. Де і як купити ж / д квитки
  6. Де і як купити квитки на лондонський автобус

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо ви шукаєте способи економії на відвідуванні пам'яток в Лондоні, то акція 2for1 один з кращих на мій погляд. Чим 2for1 вигідніше London Pass я описав в попередньому пості . А тут піде мова про отримання знижок від 2for1.

Попередня інформація для кращого Вашого розуміння:

  • Це не інструкція для виконання, а наш особистий досвід. Я не експерт по акції 2for1 і транспорту Лондона
  • У Лондоні ми були тиждень - удвох. 2for1 вигідна саме для парного числа туристів
  • Подробиці акції - на офіційному сайті - https://www.daysoutguide.co.uk/2for1-london

Суть акції 2for1

Суть акції 2for1

Акція 2for1 в Лондоні дозволяє за вартість 1 квитка пройти 2 людям. Тобто один квиток за повною вартістю, а 2-й дають з вартістю = 0.

Для того, щоб скористатися даною пропозицією потрібно виконати дві умови. А саме, при покупці квитка в касі ::

  1. Пред'явити заповнений / роздрукований купон на пам'ятку. Один купон для кожної пари людей.
  2. Пред'явити квитки на кожну людину на поточну дату на поїзд, на бланку з логотипом ж / д транспорту, зазвичай оранжевого кольору.

Де взяти купони для 2for1?

Купони можна взяти в 2 місцях.

1. У будь-якому туристичному центрі в різних місцях міста (аеропортах, ж / д станціях і т.д.). Як їх знайти точно я не знаю, так як не користувався цим способом. Ще до поїздки вирішив, що скористаюся другим способом отримання купонів - роздрукую їх на офіційному сайті .

Так виглядає буклет з паперовими купонами 2for1

2. Друк купонів на сайті. Плюс 2-го способу ще в тому, що не доведеться нічого вписувати в купони, просто один раз вводиш свої дані на їхньому сайті при реєстрації, а потім друкуєш стільки купонів, скільки треба.

На сайті все просто - реєструйтеся, заходите в потрібну пам'ятка. Вибираєте кількість осіб, додаєте собі Add to my Trip, або завантажуєте. Дату можна вказати будь-яку, це не має значення.

Купони можна роздрукувати відразу, крім того, вони відсилаються на пошту. На кожному купоні будуть вказані Ваші - прізвище та ім'я, країна, id купона, години роботи пам'ятки і вартість 1-го квитка.

Так виглядає купон роздрукований з сайту

На даний момент, крім отримання купонів, можна відразу купити квитки! У минулому році цього не було. Але в будь-якому випадку, заздалегідь ми купувати не збиралися. Так як друкували купони з запасом - не були впевнені, що все обійдемо.

Наскільки я зрозумів, на їх офіційному сайті пропоновані акції пам'ятки час від часу змінюються і є 2 сезони для купонів - умовно літній і зимовий. Коли я почав дивитися у вересні, все купони на сайти були терміном дії до 30 жовтня. А мені потрібні були на грудень. Але вже 31 жовтня, з'явилися інші - по 30 квітня, ось їх то я і надрукував від душі.

Які квитки потрібні для акції 2for1?

Які квитки потрібні для акції 2for1

Отже, з купонами питання було вирішене, залишилося вирішити з ж / д квитками.

Вивчивши десятки сайтів, я виділив для себе декілька можливих способів отримання ж / д квитків:

  1. Купити паперовий 7 денний проїзний Travelcard на весь транспорт Лондона. Він продається на вокзалах і для нього потрібна фотографія.
    Плюс цього способу (крім очевидного - проїзного):
    - не потрібно кожен раз думати, де взяти ж / д квитки, акцією 2for1 користуєшся, коли завгодно.
    Мінусів я знайшов більше:
    - проїзний цей на певні зони Лондона. Найдешевший був на 1-2 зони - £ 32.10, на 1-3 зони вже - £ 37.70 ( всі тарифи доступні на оф. сайті Travelcard ). Жити ми збиралися в 3 зоні і, найголовніше, частина сподобалися пам'яток були в інших (далеких) зонах. Тому для того, щоб їздити в інші зони (за межі 1-2) потрібно було б виходити на їх кордоні і докуповувати в касі додатковий квиток. Це не зручно.
    - купити паперовий Travelcard на помаранчевому бланку можна тільки на вокзалі, а до вокзалу потрібно теж якось дістатися по прильоту, тобто купивши разовий квиток. Відразу з речами за ним їхати зовсім не хотілося, а якщо потім, то вже і не разовий квиток потрібен.
  2. У день відвідин по акції якоїсь пам'ятки потрібно було б купити найдешевші Single (це означає в одну сторону) квитки на будь-який поїзд (~ по 3,5 фунта на людину). Мінус очевидний:
    - додаткові 7 фунтів витрат + відволікатися кожен раз і шукати де їх купити.
  3. Для дії купонів по акції 2for1 можна мати на руках ж / д квитки в Лондон і з Лондона в перший і останній день поїздки відповідно. Наприклад, ми приїжджаємо в Лондон на поїзді 1-го, а їдемо з нього 7-го, теж на поїзді. І весь цей час (з 1-го по 7-е) користуємося купонами 2for1. У правилах акції на оф. сайті не вказано - одна і та ж повинна бути станція або без різниці. Деякі люди писали їм запити і отримували відповідь, що без різниці (це інформація з третіх джерел, сам я не писав запити, а просто повірив людям).

Ми вибрали для себе саме 3-й спосіб. І тепер детально як саме.

Варіант отримання знижок 2for1 для туриста в Лондоні на кілька днів

Ми прилітали в Хітроу, а відлітали з Гатвік.

У Хітроу не ходять потяги, у яких квитки на помаранчевих бланках. А ось в Гатвік ходять. Значить питання з квитками З Лондона було вирішене - нам все одно ж їхати в аеропорт.

Я знайшов найближчу до Хітроу ж / д станцію, до якої зручно (без пересадок) і швидко доїхати на автобусі з аеропорту. Це виявилася станція Feltham.

Крім Feltham є інші станції поблизу від Хітроу, але порахувавши кількість зупинок до них + інтервал руху автобусів, я вирішив, що до Feltham ми доїдемо швидше за все. Тому, саме від станції Feltham я купив квитки вже В Лондон.

З Хітроу до Feltham ходять 2 маршруту - від терміналів 1, 2 і 3 - автобус №285, а від терміналів 4 і 5 - автобус 490. Ми прилітали в 4 термінал і, відповідно, вирішили поїхати на 490 маршруті. Його зупинка в 20 метрах зліва від виходу в місто з Терміналу 4.

За розкладом автобусів і їх часом руху я стежив за додатком Citymapper. Точність приголомшлива і це не реклама. Додаток дійсно зручне і ми його активно використовували всі 7 днів для переміщення по Лондону.

Ми прилетіли вранці і були практично одні в автобусі. За часом до ж / д станції Feltham витратили близько 30 хвилин з очікуванням.

Де і як купити ж / д квитки

Як кажуть, все квитки легко купити в автоматах, які стоять на кожній станції. Але, знову ж таки, послухавшись поради бувалих людей, я вирішив купити їх заздалегідь через додаток. Повинно бути дешевше, ніж купувати за фактом на станціях. Але як насправді, я не перевірив.

Додаток називається Trainline. У ньому все дуже просто - вибрали початкову і кінцеві станції. Оплатили. Вам дали пін-код. Його то й вводиш в автоматі на станції, а він друкує заповітні помаранчеві квитки.

Саме через додаток, ще вдома, я і купив квитки від станції Feltham до центру і з центру до Гатвік. А вже зійшовши з автобуса на станції роздрукував відразу весь комплект - 2 в Лондон і 2 з Лондона.

Ще важливий момент! По приїзду на потрібну станцію в центрі Лондона і виходячи з неї не засовувати квиток в турнікет - він може його «з'їсти», так як ви доїхали до пункту призначення. Краще відразу виходити через контролера, показавши квиток. Інакше марні всі попередні рухи тіла.

Де і як купити квитки на лондонський автобус

Тема проїзду в лондонському транспорті дуже широка і потребує окремої розмови докладного матеріалу. Тут же зовсім коротко.

Квиток на автобус коштує £ 1.5 незалежно від зони Лондона. Але в автобусі його купити не можна. А де ж тоді?

А де ж тоді

Є різні способи оплати проїзду Лондонського транспорту і їх комбінації. Особисто для себе, неабияк заморочити і прочитавши мегабайти різної інформації, я вирішив, що ми не будемо купувати ніякі проїзні і додаткові карти, а скористаємося власними безконтактними картами.

Обидві наші карти Mastercard були від російських банків - одна Альфабанк, а інша взагалі карта Кукурудза від Евросети. Ось ними ми і платили як за проїзд в автобусі, так і в подальшому в метро і на електричках. Накладок у вигляді їх «неприйняття» і так далі ні разу не сталося.

На цьому все. З радістю відповім на питання по темі.

Які квитки потрібні для акції 2for1?
Де взяти купони для 2for1?
Які квитки потрібні для акції 2for1?
А де ж тоді?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online