Новий головний коп Харківщини: Ким Аваков втамовує кадровий голод МВС

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Харківську поліцію очолив генерал, який зумів проявити себе і за часів Януковича, і після Революції Переваги Харківську поліцію очолив генерал, який зумів проявити себе і за часів Януковича, і після Революції Переваги   Напередодні перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий та керівник Нацполіціі Сергій Князєв представили нового керівника Головного управління поліції в Харківській області

Напередодні перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий та керівник Нацполіціі Сергій Князєв представили нового керівника Головного управління поліції в Харківській області. Тепер ГУНП України Харківщини очолює Олег Бех.

"Ми всі пам'ятаємо, що відбувалося в місті Харкові в березні 2014 року. І силами нашої поліції вдалося зупинити навалу сепаратизму і повернути світ в регіон. Я вітаю Олега Беха з цим призначенням і прошу далі працювати так, щоб Харків залишався містом номер один в питаннях безпеки ", - підкреслив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

У свою чергу, глава Нацполіціі Сергій Князєв зазначив, що Бех гідний стати главою поліції Харківщини, адже він здатний впоратися з усіма викликами, які постали перед прикордонним регіоном. "Олег Бех показав себе досвідченим працівником. І тому прийнято рішення представити його в більшому колективі, саме в Харкові. Він набуде ще більшого досвід працюючи тут, на кордоні з ворогом", - сказав Князєв.

Вислуга років

Згідно з офіційною біографією, Олег Володимирович Бех - генерал поліції третього рангу, народився 3 січня 1976 року в місті Саки Автономної Республіки Крим. Має вищу юридичну освіту - у 2000-му році закінчив Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю Правознавство.

Службу в органах внутрішніх справ розпочав в 1996 році на посаді слідчого. З 2001 по 2010 рік працював на оперативних посадах за різними напрямками діяльності Головного управління по боротьбі з злочинністю МВС України. З 2010 по 2011 очолював відділ боротьби з корупцією в правоохоронних органах антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС.

З 2011 по 2012 рік Бех керував УБОЗ УМВС в Івано-Франківській області, з 2012 по 2014 рік - УБОЗ УМВС в Миколаївській області, а з травня 2014 року по лютий 2015 року - УБОЗ ГУМВС в Одеській області.

24 лютого 2015 року був призначений на посаду начальника УМВС України в Полтавській області, а з 7 листопада 2015 очолив ГУНП в Полтавській області.

Кар'єра в УБОЗ

По кар'єрних сходах Бех піднімався як за часів президента Януковича, так і зараз, після Революції Переваги. Першу високу посаду він отримав в 2011 році і "рос" під час головування в МВС України нині підслідного Віталія Захарченко. Тоді Бех з антикорупційного бюро в Управлінні по боротьбі з організованою злочинністю (ГУБОЗ) України заступив на посаду начальника УБОЗ в Івано-Франківській області.

Перші згадки Беха в пресі пов'язані з нібито затриманням його заступника за підозрою у продажу складу напівфабрикатів натуральної шкіри. Пізніше Бех спростував зв'язок з підозрюваним, заявивши, що події відбулися до його призначення.

Пізніше Бех спростував зв'язок з підозрюваним, заявивши, що події відбулися до його призначення

На посаді керівника УБОЗ УМВС в Миколаївській області преса згадує Беха як організатора кількох гучних затримань представників міської влади за підозрою в корупційних діяннях.

В Одеській області Бех прийшов на посаду після подій 2 травня на Куликовому полі - за часів ледве не найбільшою деморалізації особового складу главку. Тоді ситуацію вдалося взяти під контроль і налагодити роботу правоохоронних органів регіону.

З лютого 2015 року Бех очолив Управління МВС в Полтавській області, пізніше - ГУНП України в Полтавській області. За час роботи в Полтаві начальника поліції неодноразово звинувачували у зв'язках з місцевим підприємцем Олександром Павлюченко (Відомий авторитет на прізвисько "Саша Браслет").

декларації Беха
В електронній декларації за 2015 рік Бех вказав , Що зареєстрований і проживає в Полтаві разом з дружиною Катериною Щербатюк і двома дітьми.

Він повідомив, що чоловік і жінка володіють двома київськими квартирами (55,02 кв. М і 158,02 кв. М) і 50% від квартири площею 81,3 кв. м в Києві. При цьому вартість придбаної в 2014 році і зареєстрованої на дружину більшої квартири в Києві Бех не вказав. У власності також є два київських гаража (записані на Щербатюк) і земельну ділянку площею майже 2 га у Вишгородському районі Київської області.

У власності також є два київських гаража (записані на Щербатюк) і земельну ділянку площею майже 2 га у Вишгородському районі Київської області

Бех також задекларував без називання вартістю придбані з 2006 по 2011 роки три комплекти ювелірних виробів, що належать дружині, два годинники (Breguet і Rolex), колекцію монет і два антикварних вироби.

Дружина володіє двома автомобілями, записані на дружину BMW X5 і Mini Cooper 2010 року випуску.

За підсумками 2015 року Бех задекларував готівкою 45 тис. Дол. І 460 тис. Грн.

У паперовій декларації за 2015 рік, яку опублікували на сайті ГУНП України в Полтавській області , Бех вказав частку дружини в квартирі площею 79 кв. м (особисто він володіє часткою в 38 кв. м) і два паркомісця.

В електронній декларації Беха за 2016 рік істотних відмінностей немає. Хіба тільки зменшилася на 20 тис. Грн. готівки.

Подив викликає те, що Бех з сім'єю під час роботи начальником полтавського главку був зареєстрований в Полтаві, проте в жодній з його декларацій немає інформації про те, що чоловік і жінка користуються якимось житлом в обласному центрі. У декларації значиться тільки столична нерухомість.

На цей факт, а також відсутність вартості нової квартири звернув увагу Громадська рада при НАПКА, який моніторить декларації чиновників . На думку членів Громадської ради, Бех подав недостовірні відомості в своїх деклараціях.

На думку членів Громадської ради, Бех подав недостовірні відомості в своїх деклараціях

Сам Бех під час брифінгу після призначення сказав, що для входження в курс справ йому потрібно близько двох тижнів. Однак генерал відразу визначив робочі пріоритети - боротьба з наркозлочинністю і незаконним обігом зброї.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online