Поради тим, хто хоче стати свахою або відкрити шлюбне агентство

  1. Як відкрити шлюбне агентство

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ЯК СТАТИ багатим? ЯК розбагатіти, заробляючи на знайомство?

Як відкрити прибуткове шлюбне агентство самостійно, просто, швидко і без великих матеріальних вкладень.

Доброго дня Доброго дня! Мене звуть Наталія Пронякіна. Про мене тут.

Протягом багатьох років (з 2001 року) я займаюся тим, що знайомлю людей і допомагаю їм створювати щасливі пари і здорові сім'ї.

Крім того, багато років я вчу людей правильно відкривати і розвивати шлюбні агентства або агентства знайомств. Тому, я не тільки маю мій власний величезний досвід, я також володію знаннями про те, «а як це відбувається в інших». Зараз я спробую в кратце розповісти Вам про те, що Вам знадобиться для відкриття шлюбного агентства або агентства знайомств. Якщо ви хочете стати свахою, то Вам теж сюди.

Не секрет, що люди так влаштовані, що не можуть, в більшості своїй, жити на самоті. Всі ми шукаємо пару. І де ж ми її шукаємо? Ми шукаємо її всюди. І в умовах сучасної реальності - звернення в шлюбне агентство або в агентство знайомств вже не виглядає чимось неймовірним. Люди вчаться цінувати свій час, не сидіти і не чекати біля моря погоди і все частіше довіряють влаштування особистого життя професіоналам.

Тому, Ваша ідея відкрити шлюбне агентство або агентство знайомств, з усіх боків хороша. Це затребуване, це рентабельно, це приносить хороший дохід, це корисно для людей, це не вимагає якихось неймовірних талантів і це під силу будь-якій людині.

Але, перш ніж Ви кинеться реєструватися в податковій і платити оренду за офіс, я хочу дати Вам декілька дуже корисних порад.

Для початку пропоную Вам дізнатися ЧОМУ ВИ НІКОЛИ НЕ відкриє шлюбне агентство.

Поради тим, хто хоче відкрити шлюбне агентство або агентство знайомств.

  1. Чи не звільняйтеся з колишньої роботи, не кидайте все мости до тих пір, поки Ви точно не будете впевнені, що Ви готові до відкриття шлюбного агентства. Для того, щоб Ваше шлюбне агентство не стало одним з мільйонів невдалих бізнес-проектів, Ви повинні підготувати вихід на ринок. «Готовність» до виходу «в світ» визначається наявністю бази даних і черги з клієнтів ЩЕ ДО ВІДКРИТТЯ агентства.
  2. Чи не реєструйтеся в податковій, не знімайте офіс, не починайте нести витрати по рекламі до тих пір, поки у Вашій голові не буде чіткої картини Вашого бізнесу - Вашого шлюбного агентства або агентства знайомств. До свахам це теж стосується.
  3. Спочатку на папері викласти всі Ваші ідеї і складіть приблизний бізнес - план шлюбного агентства. Будь ласка, запам'ятайте! Ваші думки в Вашій голові - це одне. Ваші думки, викладені на папері, це зовсім інше. Ваше агентство спочатку має «народитися» на папері. Так Так! На папері!

Саме на папері.

Підпишіться і отримайте ПОРАДИ шлюбний БІЗНЕСУ БЕЗКОШТОВНО!

  1. Чи варто Вам відкривати шлюбне агентство
  2. Як визначити - чи зможете Ви керувати шлюбним агентством
  3. Як вибрати позицію для Вашого шлюбного агентства
  4. Яке буває позиціонування
  5. Як вибрати прибуткову нішу в шлюбному агентстві
  6. Як залучити клієнтів в шлюбне агентство
  7. Як скласти бізнес план шлюбного агентства і багато іншої інформації щодо відкриття та розвитку шлюбного агентства

Як відкрити шлюбне агентство

Поради, інструкції, новини, перші кроки, знижки, акції, бонуси.

Даю згоду на отримання розсилки

ПІДПИСАТИСЯ

Яким буде Ваше шлюбне агентство - тільки «місцеві знайомства», тобто Ви будете знайомити чоловіків і жінок з Вашого міста; тільки «міжнародні знайомства» - тобто дівчата і жінки наші, «вітчизняні», а женихи - з-за кордону. Можливо, у Вашому агентстві будуть і ті, і інші знайомства. А може бути Ви будете лідером по «міжрегіональним знайомствам» - тобто будете знайомити людей з різних міст Вашої Батьківщини.

  • Вирішити для себе - чи буде Ваше шлюбне агентство тільки он-лайн бізнесом або ж Ви будете приймати клієнтів в офісі.
  • Після того, як Ви визначилися з напрямками роботи Вашого шлюбного агентства, Вам потрібно скласти перелік послуг. Хто і за що буде платити в Вашому шлюбному агентстві? Для кого послуги будуть платними, для кого безкоштовними, хто отримає знижки, а хто інші бонуси.
  • Визначитися з Вашою цільовою аудиторією. Хто Ваші клієнти? Багаті, бідні, середній клас, бізнесмени, бізнес вумен, жінки, чоловіки, молоді, не дуже молоді і так далі. Як тільки Ви визначитеся з Вашої ЦА - Вам стане ясно, як Ви повинні і як Ви будете рекламувати Ваше шлюбне агентство.
  • Визначитися зі стратегією залучення клієнтів в шлюбне агентство і зі стратегією просування Вашого шлюбного агентства.
  • Визначитися з конкурентами і чітко визначити конкурентну перевагу Вашого агентства знайомств або Вашого шлюбного агентства.
  • Придумати «правильне» назву і красивий слоган для шлюбного агентства.
  1. Наступним пунктом буде складання договорів і анкет. Договори для шлюбного агентства і анкети для клієнтів - обов'язково повинні бути в будь-якому шлюбному агентстві або агентстві знайомств. Ув'язнений в шлюбному агентстві договір - це Ваша спокійна робота з клієнтом і гарантія солідності Вашого шлюбного агентства для клієнтів.
  2. Визначтеся з цінами. Цінова політика Вашого шлюбного агентства залежить від Вашого місця розташування, економічної ситуації в Вашому місті і цін у конкурентів.
  3. Продумайте рекламні тексти для шлюбного агентства і дізнайтеся, де найкраще давати рекламу, щоб вона «спрацювала» саме для Вашої цільової аудиторії.
  4. Укладіть договори з партнерами (зарубіжними і регіональними, якщо вони Вам потрібні).
  5. Залучіть в «перші клієнти» всіх Ваших незаміжніх і неодружених знайомих. Нехай заповнять анкети і нададуть Вам свої фото. На ці анкети і фото Ви будете залучати перших платних клієнтів. Як залучити клієнтів в шлюбне агентство? Це найважливіше питання і Ви повинні знати всі відповіді на нього до офіційного відкриття Вашого агентства знайомств.
  6. Починайте просування Вашого шлюбного агентства в соцмережах і на дошках оголошень в Інтернет. Збирайте контакти Ваші потенційних клієнтів, які чекають відкриття Вашого агентства. Це і є «черга з клієнтів».
  7. Подумайте про те, які додаткові послуги може надавати Ваше шлюбне агентство.

ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ЦЬОГО ВИ МОЖЕТЕ СЕРЙОЗНО придивлятися ПРИМІЩЕННЯ ПІД ОФІС І РЕЄСТРУВАТИСЯ У ПОДАТКОВОЇ ІНСПЕКЦІЇ.

Помилки, які роблять новачки.

Мабуть, найбільша помилка - це подивитися на інше шлюбне агентство і вирішити, що раз «у них« ЦЕ »працює, то і у мене буде працювати».

Запам'ятайте! Копія не буває кращим за оригінал! НІКОЛИ! Будьте унікальні! Зробіть Ваше шлюбне агентство не схожим на інші агентства знайомств і шлюбні агентства.

Друга помилка - це «не знаючи броду, сунутися в воду». Не поспішайте реєструватися в податковій і знімати офіс. Це Вам тільки здається, що треба зняти офіс і дати рекламу і клієнти прийдуть в Ваше шлюбне агентство. Чи не прийдуть! Вірніше прийдуть, але не відразу. Ви ж знаєте, що реклама спрацьовує тільки на 4-5 раз і що до ліенти дзвонять, але не приходять? Враховуйте цей фактор, коли почнете витрачати гроші на рекламу. Краще «підстелити соломки», підготуйте Ваш вихід на ринок БЕЗ ВИДАТКІВ, і починайте не тільки витрачати, але і відразу отримувати реальний прибуток від Вашого бізнесу.

Що потрібно для відкриття агентства знайомств або шлюбного агентства. Як стати свахою.

Крім усього вище сказаного Вам потрібно буде подумати ось про що.

Офіс.

Звичайно, найкраще, якщо офіс шлюбного агентства розташований в центрі міста, в приміщенні з окремим входом. Багато людей не хочуть афішувати свої походи в шлюбне агентство. Якщо у Вас є офіс у власності - це просто чудово. На оренді Ви заощадите мільйони рублів за роки роботи Вашого агентства знайомств. Якщо власного офісу немає, вихід один - офіс під шлюбне агентство треба взяти в оренду.

Атмосфера в офісі повинна бути привабливою. У клієнта має створюватися враження, що це не «казенне установа», а місце, де його вже з нетерпінням і любов'ю чекають, як найдорожчого гостя.

Меблі для клієнтів повинна бути затишною, зручною, щоб клієнтам не хотілося «швидше втекти з цього незручного стільця».

Також Вам потрібен стандартний набір офісних меблів - шафи, стелажі, столи і стільці. З оргтехніки вам знадобляться комп'ютер, сканер, принтер і ксерокс (можна замінити одним МФУ). Оскільки Ви будете мати справу з персональними даними, які захищаються законом про персональні дані і є конфіденційною інформацією, Вам дуже бажано обзавестися сейфом. У ньому Ви також будете зберігати договори, квитанції про оплату послуг та інші важливі документи. Інтернет і телефонний зв'язок також необхідні.

Персонал.

На перших порах Ви впораєтеся самостійно. Це потім Вам буде потрібно помічник. Але я вже зараз рекомендую Вам укласти договір про співпрацю з психологом. У нашій справі це незамінний фахівець!

Потім Вам потрібно помічник, і ось тут, будьте уважні. Треба вибрати людину, яка, навчившись роботі в шлюбному агентстві, що не відкриє своє агентство знайомств і не стане Вашим конкурентом і не «зіллє» Вашу базу даних і Ваших партнерів в свій бізнес.

ЯК ВІДКРИТИ шлюбне агентство? ЦЕ, насправді - ПРОСТО? Простіше простого? Так! Відкрити БА - просто.

Мене завжди до сліз розчулюють матеріали в Інтернет, в яких йдеться про те, що «відкрити шлюбне агентство дуже просто». Комп'ютер, сканер і все. І бізнес пішов, прибуток струмком потекла.

Господа! Ви ж розумні люди і розумієте, що не може бути це зовсім вже ПРОСТО. Відкрити шлюбне агентство - це значить, почати ЗАЙМАТИСЯ БІЗНЕСОМ. А Ви повірите в те, що БІЗНЕСОМ ЗАЙМАТИСЯ - це просто?

Тобто, це «просто» - почати свою справу, розкрутити його, і отримувати прибуток на довгі літа? В такому випадку в нашій країні все б займалися своєю справою, мали б свій бізнес і були б мільйонерами. Це їсти ми хочемо кожен день, і ось в шлюбне агентство ми підемо далеко не кожен день, і далеко не всі з нас туди підуть. Так як це може бути «просто»?

Я погоджуся з тим, що ВІДКРИТИ шлюбне агентство - дійсно просто. Реєстрація в податковій, офіс, реклама. Начебто і всі справи.

Можливо, почати щось і просто, а далі що Ви будете робити?

А далі у Вас будуть питання (приблизний список питань, які нам поставили І це - крапля в морі! Всі питання займуть десяток сторінок!): Де взяти клієнтів, чому на рекламу немає відгуку, клієнти не хочуть платити, тому що немає бази даних ... . Купувати горезвісні «бази даних» - це гроші на вітер. Всі ці люди з цих баз даних вже давним давно визначилися в своєму виборі - поки до Вас ця «база» дійшла, кожному кандидату вже написало людина 300, не менше. Та й не зустрічала я «свіжих» баз даних на продажу. Продають одну і ту ж базу роками (хоча стверджують, що база «свіжа»). Багато розуму не треба, щоб зрозуміти - неможливо зібрати таку кількість кандидатів за один день і навіть місяць. Тому - всі вони вже давно «застаріли», визначилися у своїх симпатіях і не потребують Ваші послуги.

Іноземці використовують безкоштовні сайти знайомств, на безкоштовних сайтах же «висять» і «місцеві» чоловіки. Так розкажіть мені, як це може бути «просто» - розкрутити шлюбне агентство і зробити так, що клієнти йшли і йшли до Вас? І платили Вам за Ваші послуги.

Шлюбні агентства відкривають і закриваються. Чому ж хтось продовжує працювати, а хтось не може?

Адже це «так просто».

Подумайте про це.

А також про те, що шлюбний бізнес занадто специфічний, індивідуальний і шлюбним бізнесу потрібно вчитися. ІНДИВІДУАЛЬНО. Неможливо шаблонними лекціями зробити успішними всіх. У мегаполісах - своя специфіка ведення шлюбного бізнесу, в провінції - абсолютна інша.

Вибирайте краще - це завжди запорука успіху.

Перевірте себе, чи дійсно Ви хочете

ВІДКРИТИ шлюбне агентство?

Дайте позитивну або негативну відповідь на наступні питання:

  • Ви хочете бути впевнені, що фінансова криза не залишить Вас без засобів до існування?
  • Ви хочете заробляти, але не хочете жити по робочому розкладом, придумана не Вами?
  • Ви хочете почати свою справу, але у Вас немає стартового капіталу в кілька тисяч у.о.?
  • Ви не любите важка фізична праця? 🙂
  • Ви хочете працювати вдома?
  • Ви незаміжня, але хочете вийти заміж?
  • Ви вже зустрічалися з шлюбними агентствами, але їх робота в чомусь Вас не влаштовувала?
  • Хочете бути »Директором свого шлюбного агентства» і власницею власного прибуткового бізнесу?
  • Вам необхідний додатковий або основний заробіток, але Ваша робота Вас не влаштовує?
  • Чи не хочете залежати від «чужого дяді-тьоті» або від чоловіка / дружини, працювати за своїм власним розкладом і вирішувати коли працювати, а коли відпочивати?
  • Ви боїтеся, що в чужій країні, якщо Ваш чоловік є або буде іноземець, Ви не зможете знайти хорошу роботу?
  • Хочете добре заробляти і при цьому отримати безліч вражень від спілкування з цікавими людьми, які живуть за межами нашої Батьківщини?
  • У Вас є незаміжні подруги і неодружені друзі і Ви хочете влаштувати їх особисте життя?
  • Ви хочете придбати знання та навички роботи в шлюбному агентстві, які знадобиться Вам для будь-якої роботи з людьми?
  • Хочете мати свою власну справу і допомагати людям, отримувати гарний прибуток і подяки від клієнтів?
  • Ви боїтеся почати справу, в яке потрібно багато вкласти, але мати свій бізнес хочете?
  • Ви вже директор Шлюбного Агентства?
  • Якщо на більшість цих питань Ви відповіли позитивно, то так, шлюбне агентство - це Ваше.

Якщо Ви хочете відкрити шлюбне агентство з нуля, і при цьому Ви ніколи не працювали в шлюбному агентстві, нічого не знаєте про шлюбному бізнесі і сумніваєтеся, чи вийде це у Вас, то Вам сюди.

ЯК розбагатіти, заробляючи на знайомство?
І де ж ми її шукаємо?
Хто Ваші клієнти?
Як залучити клієнтів в шлюбне агентство?
ЯК ВІДКРИТИ шлюбне агентство?
ЦЕ, насправді - ПРОСТО?
Простіше простого?
А Ви повірите в те, що БІЗНЕСОМ ЗАЙМАТИСЯ - це просто?
Тобто, це «просто» - почати свою справу, розкрутити його, і отримувати прибуток на довгі літа?
Так як це може бути «просто»?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online