Агентства нерухомості в Твері

  1. 1. АН «Титул» - гарантує якість!
  2. 2. АН «РСК-нерухомість» -
  3. 3. СН «Паритет» - широкий спектр послуг!
  4. 4. АН «Арбат» - оплата за результатами!
  5. 5. АН «Навігатор» -

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ТОП-5 надійних агентств нерухомості в Твері:

1. АН «Титул»

2. АН «РСК-нерухомість»

3. СН «Паритет»

4. АН «Арбат»

5. АН «Навігатор»

При всьому «багатстві» вибору агентств нерухомості в Твері, а їх там більше 200, зробити це виявилося не так просто. Причиною цього став факт, що інформація про товариських агентствах в інтернеті дуже мізерна, більш того, величезна кількість агентств не має своїх офіційних сайтів! В епоху інформаційних технологій це є, щонайменше, дивним. Таким чином, деякі агентства, які мають позитивні відгуки від клієнтів, не змогли потрапити до цього рейтингу через відсутність офіційної інформації про себе.

1. АН «Титул» - гарантує якість!

Це агентство нерухомості надає широкий спектр послуг в сфері нерухомості Твері і Тверській області. Це ріелторські послуги (купівля-продаж квартир, будинків та земельних ділянок, обмін і оренда квартир та кімнат, реалізація комерційної нерухомості), юридичні послуги (правова експертиза документів на нерухомість, повний юридичний супровід угод з нерухомості), допомога в оформленні іпотечних кредитів на придбання житла на первинному і вторинному ринках.
АН «Титул» запевняє, що надає послуги найвищої якості за доступними цінами.

2. АН «РСК-нерухомість» -

житло без переплат!

Агентство нерухомості входить групу компаній «РСК-нерухомість». На ринку ріелторських послуг з 2000 року. Співробітники компанії займаються купівлею, продажем, орендою житлових та комерційних приміщень, оформленням земельних ділянок, будинків, гаражів, оформленням іпотеки, спадщини, супроводом процедур по приватизації житла, надають консультативні послуги. У штаті працюють досвідчені юристи.

Перебуваючи в безпосередній взаємодії з забудовником, агентство нерухомості Твері «РСК-нерухомість» має можливість пропонувати покупку квартир що називається, з перших рук. Таким чином, клієнти цього агентства можуть придбати житло без зайвих переплат.
На сайті компанії є оновлюваний прайс-лист, в якому всі бажаючі можуть подивитися діючі пропозиції по нерухомості і ціни.

3. СН «Паритет» - широкий спектр послуг!

Служба нерухомості «Паритет» - одна з найбільших ріелторських фірм Твері. Тут надають повний спектр послуг із супроводу транзакцій з нерухомістю, оформлення різних документів, юридичних консультацій і т.д.
Крім перерахованих вище послуг тут можна замовити виготовлення технічного паспорта в Твері і Калінінському районі, межування земельних ділянок, отримання кадастрових документів та масу інших довідок та дозвільних документів з найрізноманітніших інстанцій. Таким чином, взявши на себе широкі обов'язки з надання посередницьких послуг в сфері нерухомості, співробітники СН «Паритет» економлять своїм клієнтам дорогоцінний час і нерви.

4. АН «Арбат» - оплата за результатами!

Здійснює ріелторську діяльність з 2008 року. Агентство вважає надійність, прозорість угод і турботу про кожного клієнта своєю візитною карткою.
Відмінною рисою цього агентства є те, що оплата за послуги здійснюється тільки за результатами роботи з клієнтом. Це означає, що співробітники агентства не вимагають передоплату, і це положення зафіксоване в договорах з клієнтами.
Агентство здійснює всі види ріелторських послуг і гарантує якість роботи на будь-якому її етапі.

5. АН «Навігатор» -

«Завжди правильним курсом»!

Це агентство пропонує повний комплекс послуг, пов'язаних з нерухомістю, а також здійснюють представництво в судах, юридичний супровід угод і всілякі консультації з питань оформлення приватизації, спадщини, узаконення перепланувань і вирішують багато інших проблем клієнтів.
У компанії працюють професіонали, які готові відповісти на всі питання клієнтів по телефону або по електронній пошті.
Агентство нерухомості Твері «Навігатор» має всі ресурси для надання якісних послуг населенню.

Агентство нерухомості Твері «Навігатор» має всі ресурси для надання якісних послуг населенню

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online