У Краснолісся почалося будівництво найвищої будівлі району

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

35-поверховий хмарочос буде видно здалеку

На перехресті вулиць Краснолесья і Міхєєва в Єкатеринбурзі почалося будівництво Вежі «Ньютон Парку» . У будівлі планується 35 поверхів. Вона стане найвищою в Ленінському районі міста і одним з найвищих у всьому місті. Будівельники вже вирили котлован під майбутній хмарочос і зараз вбивають перші палі.

Продажі в Башті почалися лише місяць тому, але за цей час продано вже близько 15% всіх квартир. За приблизними підрахунками, житло тут купують зі швидкістю «квартира в день». Майбутнім мешканцям подобається розташування висотки, цікаве дизайнерське рішення кварталу і незвичайні планування.

Майбутнім мешканцям подобається розташування висотки, цікаве дизайнерське рішення кварталу і незвичайні планування

Будівельники вже вбивають перші палі Будівельники вже вбивають перші палі   Вежа знаходиться в самому центрі «американського» кварталу «Ньютон Парк» Вежа знаходиться в самому центрі «американського» кварталу «Ньютон Парк»

Вежа стане серцем нового житлового кварталу «Ньютон Парк», де вже зданий один будинок і готується до здачі другої. Всього тут буде шість житлових будинків, два закритих двору і центральна площа. У дворах розмістяться чотири дитячі майданчики з безпечним покриттям, пісочницями, гойдалками та гірками. Двір перед другою домівкою оформлений в китайському стилі: там веранда для відпочинку у вигляді пагоди і дракон-Лазалка для дітей. Все це зроблено з дерева і розроблено спеціально для «Ньютон Парку». А на центральній площі запланована прогулянкова зона і клумби, ресторани, магазини і сухий фонтан.

У кварталі планується шість житлових будинків, два закритих двору і центральна площа

Вся забудова виконується в стилі ар-деко, через що район так нагадує центральні вулиці Нью-Йорка. Сама Вежа своїм зовнішнім виглядом відсилає до знаменитого хмарочосу на Манхеттені - Емпайр-стейт-білдінг.

Площа перед Вежею стане головним місцем зустрічей і прогулянок для жителів кварталу

Від «Ньютон Парку» можна за три хвилини дійти до ТЦ «Краснолісся» і невеликий березового гаю, за 10 - до двох дитсадків і школи. Хоча в самому кварталі планується свій вбудований дитячий сад. Вулицею Краснолесья і Амундсена проходять 10 маршрутів громадського транспорту, на якому легко дістатися до центру або іншого району міста.

Вестибюль Вежі, як і весь квартал, виконаний в стилі ар-деко

Внутрішнє оздоблення Вежі також буде виконано в стриманому стилі ар-деко. У вестибюлі хмарочоса мешканців і їх гостей зустрінуть стіни глибокого синього кольору, світлий керамогранітних підлогу з мозаїкою, декоративне панно, латунний декор двері і стійки адміністратора. Дочекатися кур'єра або випити кави з друзями можна буде в комфортній зоні очікування.

У трикімнатній квартирі у кожного члена сім'ї буде по спальні, а кухня стане місцем сімейних зустрічей
У трикімнатній квартирі у кожного члена сім'ї буде по спальні, а кухня стане місцем сімейних зустрічей   Площа кухонь досягає 30 кв Площа кухонь досягає 30 кв. м. При бажанні можна поставити стіну і отримати класичну кухню і додаткову кімнату

У будинку заплановано 17 планувань квартир : Одно-, дво- і трикімнатних, з класичними кухнями і кухнями-вітальнями. В останніх можна поставити стіну і отримати додаткову кімнату. Площі кухонь до 30 кв. м це дозволяють.

На 26-му і 31 поверхах розмістяться унікальні квартири з величезними терасами. Звідти будуть відкриватися чудові види

Всі квартири здадуть з обробкою під чистову. А ціна починається від 2,8 млн рублів.

Телефон відділу продажів: +7 (343) 37-999-37
сайт: prinzip.su/apartments/newtonpark
Офіси продажів: г. Екатеринбург, ул.Малишева, 83,
вул.Краснолісся, 10
# ЖізньБольшеМетров

Забудовник ЖК «Ньютон Парк»: ТОВ «Бест-буд». Проектна декларація на сайтах http://best-stroy.com/docs/ і http: //наш.дом.рф. Продажі здійснюються відповідно до закону РФ № 214 «Про участь у пайовому будівництві багатоквартирних будинків і інших об'єктів нерухомості». Перший будинок зданий.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online