Стягнення боргів і заборгованості | Послуги з досудового повернення боргів без передоплати - Корпорація "Бастіон Груп"

  1. Досудове стягнення боргів
  2. Стягнення боргу: судові інстанції
  3. Послуга по стягненню боргів: специфіка і переваги

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Стягнення боргів - це один з найбільш часто зустрічаються конфліктів в сучасному суспільстві.

Ринкова ситуація сьогодні сприяє розвитку бізнесу і кредитної діяльності. Зворотним боком цього процесу є утворення заборгованостей (і подальше їх стягнення) на різних рівнях - між комерційними фірмами, між приватними споживачем і компанією і так далі.

Якщо боргова проблема виникла, вона потребує вирішення - своєчасного, грамотного і професійного. Справляння боргів - це дуже тонкий і специфічний процес, який при неправильному кроці загрожує обернутися непередбачуваними наслідками.

Охочих свідомо опинитися в борговій ямі, швидше за все, не знайдеться. Але обставини бувають різними - і професійна підтримка (причому обидва боки) у вирішенні питання повернення боргів, грошових чи інших засобів є нашим принципом і запорукою благополучного і взаємовигідного результату справи.

ТОВ Корпорація «Бастіон Груп» пропонує свої професійні послуги зі стягнення боргових зобов'язань. Ми допомагаємо підприємцям і приватним особам , Які опинилися у важкій ситуації. В спектр наших послуг входить діяльність по фактичному стягнення заборгованостей (без передоплати), по реструктуризації боргів, щодо розшуку боржників і іншим правових питань.

Досудове стягнення боргів

Повернення заборгованостей на досудовій стадії - одна з затребуваних послуг в юридичній практиці. Це одне з основних напрямків діяльності нашої компанії.

Дана послуга по стягненню боргів особливо ефективна за обопільного бажання контрагентів врегулювати конфлікт. Крім цього, до досудового повернення боргів вдаються в разі, якщо прострочення становить невеликий термін. В цьому випадку боржникові пропонується кілька способів стягнення зобов'язань і вирішення виниклої ситуації. «Бастіон груп» пропонує досудовий повернення боргів без передоплати. Ми проводимо наступний комплекс дій:

  • Пошук найбільш ефективних способів стягнення боргу, на основі отриманих від замовника даних, власного великого багаторічного досвіду і ретельного юридичного аналізу;
  • Оформлення всієї документації боргів, включаючи претензійну листування;
  • Встановлення взаємозв'язку з боржником, проведення переговорів з повернення боргів;
  • Обговорення можливих заходів стягнення зобов'язань по боргу: реструктуризація, надання пільгового періоду погашення, допомога в отриманні кредитів та інше.

Ми здійснюємо свої послуги, в тому числі повернення боргів, без передоплати.

Стягнення боргу: судові інстанції

«Бастіон Груп» також пропонує свої послуги з повернення боргів в судовому порядку. В цьому випадку процедура стягнення здійснюється поетапно. Ми надаємо допомогу в оформленні позовної заяви та підготовці іншої документації. Стягнення боргів також передбачає представництво інтересів клієнта в суді (арбітражі). Наша компанія, крім цього, бере на себе зобов'язання в допомоги на всіх стадіях виконавчого провадження зі збору боргів.

У будь-якому випадку, «Бастіон Груп» попередньо розглядає можливість врегулювати ситуацію щодо стягнення без участі судових інстанцій, на основі переговорних методик. Як правило, такий підхід збору боргів кратно результативніше витратних судових зволікань і заходів.

Послуга по стягненню боргів: специфіка і переваги

  • В спектр наших послуг входить широкий набір технологій і рішень, які дозволяють в короткі терміни домагатися результатів і стягувати заборгованості. При цьому вся наша діяльність повністю підпорядкована російському законодавству і контролюється наглядовими органами.
  • Стягнення боргів передбачає грамотне побудова взаємин з клієнтом, а також оперування фактами в ході роботи з обома сторонами (кредитором і дебітором).
  • Ми надаємо комплекс послуг по поверненню боргу без передоплати, на основі укладених з клієнтами договорів.
  • Ще одна важлива перевага наших послуг: діяльність з досудового стягнення боргу оплачується клієнтом в тому випадку, якщо повернення було здійснено успішно.

Ми готові надати корисну інформацію і відповісти на всі ваші запитання щодо стягнення (поверненню) заборгованостей, досудового врегулювання тактиці роботи з судовими приставами і іншим правовим і фінансовим аспектам повернення заборгованостей. Ви можете оформити звернення в нашу організацію через форму зворотного зв'язку.

Задати питання

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online