Вентилятор накладної SILENT-100 CHZ DESIGN з таймером і датчиком вологості

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Безшумний осьовий вентилятор з таймером і датчиком вологості

Виробництво: Іспанія Виробництво: Іспанія

Побутові осьові вентилятори серії SILENT DESIGN 3C розроблені спеціально для вирішення проблем вентиляції у ванних кімнатах, санвузлах і інших невеликих приміщеннях.

У вентиляторах використовується інноваційна система кріплення електродвигуна - електродвигун закріплений на гумових "сайлент-блоках", що запобігає передачі вібрацій і шуму від двигуна до корпусу вентилятора (запатентована технологія S & P).

Зворотний клапан запобігає зворотний потік повітря при вимкненому вентиляторі Зворотний клапан запобігає зворотний потік повітря при вимкненому вентиляторі.

Термін служби вентиляторів SILENT становить понад 30000 годин.

Вентилятори SILENT-DESIGN 3C поставляються в комплекті з 4 змінними кольоровими смужками.

Модель оснащена таймером і гигростатом (датчиком вологості). Електродвигуни укомплектовані кульковими підшипниками, що не вимагають обслуговування протягом всього терміну служби вентилятора.

Не впевнені у виборі? Зателефонуйте нам прямо зараз за телефоном 8 (495) 151-06-41, і наш консультант допоможе Вам підібрати оптимальну установку!

Компанія Soler & Palau була заснована в 1951 році двома інженерами, Джозефом Палау і Едуардом Солер, в іспанському місті Ріполь (провінція Жирона), де і в даний час розташовується основний виробничий комплекс, що складається з 2-х заводів і науково-дослідного центру.

Під брендом S & P компанія Soler & Palau випускає широкий спектр вентиляційного обладнання. Велика увага приділяється розробці і виробництву енергоефективних вентиляторів і систем управління. S & P є ексклюзивним продуктом, розробленим цілком і повністю фахівцями компанії. Малошумні вентилятори S & P мають неперевершеними характеристиками і займають лідируючі позиції в своїх класах. 100% продукції, після виробництва, проходить інструментальний контроль і відповідають всім прийнятим міжнародним стандартам.

Компанія Soler & Palau була заснована в 1951 році двома інженерами, Джозефом Палау і Едуардом Солер, в іспанському місті Ріполь (провінція Жирона), де і в даний час розташовується основний виробничий комплекс

Не впевнені у виборі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online