Зміна адреси електронної пошти

  1. Як самостійно змінити адресу електронної пошти?
  2. Змінити електронну поштову адресу, задіявши адміністратора атестаційного центру.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Тільки власники формальних і вище атестатів можуть вносити зміни до власних персональних даних. Власникам атестатів псевдонімів необхідно для початку отримати формальний атестат.

Як самостійно змінити адресу електронної пошти?

Самостійно змінити адресу електронної пошти можна в два етапи:

1. Зайти на сайт, що належить Центру атестації , Авторизувавшись на ньому Вашим WMID. У розділі «Контактні дані» панелі управління атестатом слід натиснути змінити в рядку, розташованої поруч з адресою електронної пошти. Приклад показано на скріншоті:

Приклад показано на скріншоті:

Введіть новий електронну поштову адресу, що належить Вам.

Введіть новий електронну поштову адресу, що належить Вам

Далі Вам повинно прийти лист на адресу електронної пошти, яку Ви вказали. У листі міститиметься спеціальне посилання сайту центру атестації. Відкрийте її у Вашому браузері. Зробивши це, Ви підтверджуєте приналежність до Вас зазначеного Вами адреси електронної пошти.

Зробивши це, Ви підтверджуєте приналежність до Вас зазначеного Вами адреси електронної пошти

2. Після підтвердження Вами своєї нової адреси електронної пошти, Ви повинні будете підтвердити, що дана зміна проводиться справжнім власником WMID. Система може запропонувати Вам наступні варіанти:

  • На Ваш колишній електронну поштову адресу відправляється лист з другим перевірочним кодом, що містить 6 цифр. Також копію листа відправляють і на «додатковий e-mail», за умови, що Ви вказали його при реєстрації в системі. Введіть отриманий код в запитувана на сторінці поле так, як це зображено на скріншоті.
  • При перевіреному контактний телефон у Вашому атестаті, Ви маєте можливість отримати код на власний телефон як SMS, або голосове повідомлення.
  • Вкажіть відповідь на контрольне запитання, якщо робили це при реєстрації в системі.

Вкажіть відповідь на контрольне запитання, якщо робили це при реєстрації в системі

При відсутності у Вас доступу до колишнього поштової скриньки, слід звернутися до служби технічної підтримки поштового сервісу, в якому реєструвався цю адресу.

Змінити електронну поштову адресу, задіявши адміністратора атестаційного центру.

У ситуації, коли Ви не можете самостійно змінити власну електронну поштову адресу, потрібно надати Заява з проханням змінити електронну поштову адресу в центр атестації. Таку заяву розглянуть, і, по можливості, задовольнять. При собі потрібно мати засвідчують особу. У ситуаціях, коли не представляється можливим принести заяву особисто, Вам необхідно надіслати його в Центр атестації поштою, попередньо запевнивши у нотаріуса власний підпис на заяві. Місцезнаходження компанії можна знайти на сайті: passport.webmoney.ru . Заява розглядається протягом 10 днів після його отримання.

Зразок, як правильно заповнюється заява.

Зразок, як правильно заповнюється заява

Як самостійно змінити адресу електронної пошти?
Як самостійно змінити адресу електронної пошти?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online