Як зареєструватися в WebMoney Keeper Mini - 10 Марта 2013 - Блог - Зароби в інтернеті

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На даний момент, для початківців користувачів системи WebMoney, передбачена автоматична реєстрація в WebMoney Keeper Mini, а в подальшому, уважно вивчивши всі особливості роботи з електронними грошима WM, користувачі мають можливість попередньо отримати Формальний атестат і зупинити свій вибір на іншому, більш функціональному та скоєному кіпері: Keeper Classic або Keeper Light. І дійсно, це цілком виправдане рішення, істотно полегшує входження в наступну, досить складну для користувачів тему.

Реєстрація в WebMoney Keeper Mini починається з того, що Вам буде запропоновано, на сторінці реєстрації вказати мобільний номер свого телефону і натіснуть кнопку «Продовжити». У тому випадку, якщо на вписаний номер телефону вже проводилася реєстрація в системі WebMoney Transfer, то для активації системи WebMoney Keeper Mini, Ви маєте можливість використовувати сторінку повторної реєстрації в ВебМани, проте доведеться спочатку авторизуватися за допомогою задіяного Вами кіпера або ж здійснити авторизацію через E -num.

У тому випадку, якщо особистий номер Вашого мобільного телефону, ще жодного разу не фіксувався в WebMoney, то наступний крок процедури реєстрації, складається в реченні - заповнити поля зі своєю особистою інформацією. Щоб уникнути можливих майбутніх проблем, пов'язаних з відновленням втраченого доступу, до особистих WM гаманців - у формі відправки електронною поштою сканованих копій паспотних даних - рекомендується вказувати виключно свої реальні дані.

На наступному етапі сервісу реєстрації, в системі WebMoney Keeper Mini, Ви повинні будете перевірити попередньо введені особисті дані і натіснуть кнопку «Продовжити». Потім платіжна система WebMoney буде здійснювати перевірку Вашої порядності по повній програмі - спочатку на вказану Вами електронну адресу відішлють код підтвердження, а після, на вказаний при реєстрації Ваш номер мобільного телефону прийде відповідна SMS з необхідним кодом підтвердження.

У разі, якщо Ви були відкриті і чесні, з нашої популярної платіжною системою, то перевірки швидко закінчаться позитивним результатом. У висновку залишається зробити, лише останній крок - придумати пароль, необхідний для подальшого введення в Ваш особистий Keeper Mini, причому, замість логіна можна використовувати вказаний при первісній реєстрації електронну адресу, або свій WMID - так званий WebMoney ідентифікатор або номер свого мобільного телефону. Після закінчення введення пароля і капчи, можна сміливо натиснути на кнопку «OK», після чого Ви і потрапите на головну сторінку особистого WebMoney Keeper Mini.

Після закінчення введення пароля і капчи, можна сміливо натиснути на кнопку «OK», після чого Ви і потрапите на головну сторінку особистого WebMoney Keeper Mini

У разі потрапляння на сайт Keeper Mini за допомогою мобільного пристрою, Вам буде запропоновано уніфіковану мобільну версію webmoney keeper mini скачати. Зручність мобільної версії полягає в тому, що користуватися її функціями можна незалежно від розмірів екрану Вашого гаджета. По суті webmoney keeper mini скачати безкоштовно не складе великих зусиль, будь-якому починаючому користувачеві і прихильнику платіжної системи WebMoney.

Можете також подивитися відео курс «Реєстрація Webmoney Keeper Mini»:

http://sarabotaj.at.ua - Реєстрація в Keeper Mini

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online