Як отримати атестат продавця webmoney? Що для цього потрібно?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Нерідко користувачі системи електронних платежів Вебмані задаються питанням - як отримати атестат продавця webmoney Нерідко користувачі системи електронних платежів Вебмані задаються питанням - як отримати атестат продавця webmoney? Для отримання цього атестата необхідно виконання двох обов'язкових умов. По-перше, потрібно обов'язково отримати персональний атестат . Отримання персонального атестата набагато складніша процедура, ніж отримання атестата продавця. Вся справа в тому, що в процесі отримання персонального атестата будуть перевірені і зафіксовані всі паспортні дані людини - користувача системи. Вони перевіряються на особистій зустрічі з одним з реєстраторів, або ж нотаріально завірені копії необхідних документів надсилаються поштою. У разі отримання атестата продавця, дана необхідність просто відпадає.

По-друге, потрібна обов'язкова реєстрація сайту в Мегасток. Для цього потрібно потрапити на сайт megastock.ru і клікнути на "Додати сайт".

Тепер розглянемо процедуру по кроках:

1. Потрібно оформити на сайті атестаційного центру свою заявку на отримання спочатку персонального атестата. На сайті переходимо по посиланню «Отримання персонального атестата». Як аттестатора можна вибрати, наприклад, сам центр атестації -WMID 464889785562

2. Тепер необхідно оплатити свою заявку - перейти за посиланням «Оплата» на цій же сторінці. Для отримання персонального атестата в центрі атестації буде стягнуто 9,92 WMZ - вартість отримання.

3. Далі треба завантажити, роздрукувати та заповнити «Заяву здобувача атестата системи Вебмані Трансфер». Дату ставити поки не потрібно.

4. Далі через Гугл або Яндекс треба відшукати в Інтернеті контакти нотаріусів в вашому місці проживання. Непогано взяти контакти кількох нотаріусів.

5. Тепер потрібно з заявою, яке заповнене, і паспортом йти до нотаріуса, попередньо з ним домовившись. Тут потрібно просити запевнення тільки підписи на заяві.

� На питання «Чи знаєте Ви норми і вимоги у Цивільному кодексі України?», - потрібно впевнено підтверджувати.

• На питання: «Навіщо вам це потрібно� На питання: «Навіщо вам це потрібно?», - відповідати, що, мовляв, це необхідно для прийняття платежів на сайті. Тут можливо доведеться пояснювати, що являє собою система Вебмані - не всі ж нотаріуси знають про її існування і користуються нею.

• Якщо цей нотаріус говорить про неможливість завірення документів, то спокійно можна йти до наступного в списку.

6. Після того, як документ буде завірений і будуть оплачені нотаріальні послуги, не буде зайвим взяти візитку у нотаріуса або його телефон - стане в нагоді в подальшому.

7. Далі необхідно зробити ксерокопії сторінок паспорта з фотографією і пропискою. Це 2-а, 3-я і 5-я сторінки паспорта.

8. Зробити скани паспорта (ці ж сторінки 2,3 та 5) і заяви, яке вже нотаріально завірене, з двох сторін.

9. Далі набуваємо конверт.

10. Тепер потрібно відправити скани паспорта і оригінал завіреного нотаріусом заяви з його візиткою за адресою: 107140, г. Москва, а / я 130, Вебмані Трансфер Лтд., Ромашева А.В.

11. Тепер, зайшовши на сайт вебмані, потрібно натиснути на клавішу «Завантажити новий документ» - це в «WM Паспорт - центр атестації системи Webmoney Transfer». Завантажити скани заяви і паспорта, обізвавши їх, наприклад, паспортом 1, паспортом 2, нотаріусом 1, нотаріусом 2

12 12. Залишається тільки чекати, коли надійде схвалення даних. Відповідь буде в листі на вказаний e-mail, а також - по внутрішній пошті системи. У кого-то це може зайняти місяць, у кого-то - швидше.

13. Після того, як персональний атестат буде вже «в кишені», отримати атестат продавця буде дуже легко. Для цього необхідно зайти на сайт Merchant WebMoney Transfer. Далі викликати меню «Налаштування», і там натиснути клавішу «Атестація» і потім підтвердити «Угода з власником атестата продавця».

Таким чином, після отримання персонального атестата, реєстрації вашого сайту в Мегасток і додавання його в каталог, відправлення всіх необхідних документів, які повинні бути перевірені модератором, ви отримаєте атестат продавця і зможете почати свій успішний бізнес на неосяжних просторах інтернету Таким чином, після отримання персонального атестата, реєстрації вашого сайту в Мегасток і додавання його в каталог, відправлення всіх необхідних документів, які повинні бути перевірені модератором, ви отримаєте атестат продавця і зможете почати свій успішний бізнес на неосяжних просторах інтернету.

? На питання «Чи знаєте Ви норми і вимоги у Цивільному кодексі України?
? На питання: «Навіщо вам це потрібно?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online