Оформлення ванної кімнати в чорно-білих тонах. Обговорення на LiveInternet

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Перш ніж приступити до оформлення ванною в чорно-білих тонах, краще заздалегідь не тільки розподілити цю палітру інтер'єру, але і продумати поєднання білого і чорного кольорів. Наприклад, класичним варіантом є розташування чорно-білої плитки для ванної в шаховому порядку. Перш ніж приступити до оформлення ванною в чорно-білих тонах, краще заздалегідь не тільки розподілити цю палітру інтер'єру, але і продумати поєднання білого і чорного кольорів

Оформлення ванної кімнати в чорно-білих тонах

Оформлення ванної кімнати в чорно-білих тонах

Інтер'єр ванної кімнати в чорно-білих тонах

Виглядає такий інтер'єр дуже лаконічно, але не строго. А ось строгості кімнаті можна надати, якщо викласти чорну і білу плитку смугами.

Смугаста чорно біла ванна кімната

Смугаста чорно біла ванна кімната

Смугаста чорно біла ванна кімната

І в першому і в другому випадку ми маємо справу з однотонним кахлем: чисто-білим і чисто-чорним. Але ж плитка може бути з малюнком! Якщо ви вирішили поставити інтер'єру трохи грайливості, то внесіть цю нотку за допомогою чорно-білих малюнків. Ними можна виділити функціональні зони, якісь окремі елементи ванною або ж просто зробити невеликі вкраплення малюнків на монохромному просторі.

Інтер'єр ванної кімнати чорно-білої фото

Інтер'єр ванної кімнати чорно-білої фото

Плитка для ванною чорно біла з візерунком

Плитка для ванною чорно біла з візерунком

Плитка для ванною чорно-біла

Раз вже ми заговорили про виділення функціональних зон, то за допомогою контрастного кольору це зробити досить легко. Якщо фоновий колір кімнати - білий, то за допомогою чорного кольору можна позначити зону, де стоїть ванна, умивальник або виділити висить на стіні дзеркало. Дуже красиво виглядає білосніжний умивальник на тлі чорної стіни. Завершити оформлення ванною допоможе чорно-білі меблі для ванної: тумбочки, шафки, вішалки.

Ванна у чорно-білому стилі

Ванна у чорно-білому стилі

Плитка на підлогу у ванну чорно-біла

Але не тільки кахельна плитка здатна прикрасити ванну. Симпатично виглядає чорно-біла мозаїка біля ванної і інших сантехприборів. За допомогою мозаїчної плитки можна і розмежувати кімнату на зони, і отдекоріровать всю ванну цим матеріалом. Така кімната виглядає, звичайно, дуже специфічне, але деякі віддають перевагу саме цій обробці.

Плитка-мозаїка в ванну чорно-біла

Чорна сантехніка в ванну кімнату

З вибором сантехнічних приладів теж проблем не буде. Сучасна сантехніка забарвлюється практично в будь-який колір, і знайти, наприклад, чорний унітаз або чорну ванну труднощів не складе. А щоб не перевантажувати інтер'єр чорним кольором, сантехніку можна вибрати двобарвне. Наприклад, умивальник чорний зовні і білий зсередини відмінно впишеться в інтер'єр чорно-білої ванної кімнати.

Для будь-якого дизайну ванної кімнати добре підходить душова кабіна зі скла. У компанії «АБС - скляне дзеркальне виробництво» http://abs-steklo.ru/dushevye_kabiny/ можна придбати або зробити замовлення будь-якої якісної душової кабіни, більш підходящу для розміру вашої ванної кімнати.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online