Методи отримання грін карти США

  1. Як взяти участь в розіграші
  2. Як отримати грін карту США і уникнути афери

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Виграш Green Card в лотереї - це величезна удача. Адже при такому розкладі для отримання права на проживання в Америці щасливчику залишиться вирішити лише кілька технічних питань, на зразок збору пакету необхідних документів.

Адже при такому розкладі для отримання права на проживання в Америці щасливчику залишиться вирішити лише кілька технічних питань, на зразок збору пакету необхідних документів

Проводиться описувана лотерея державним департаментом США в кінці кожного календарного року. Назва розіграшу при цьому відображає фіскальний рік в Америці, що триває з жовтня по вересень. У 2013 році, наприклад, проводився розіграш DV-2015. Це скорочення означає, що виграні візи будуть видаватися до вересня 2015 року.

Природно перш ніж їхати за кордон, ми радимо ретельно зважити всі за і проти, а також освоїти корисну професію, яка буде завжди актуальна в будь-якій країні. Наприклад, зараз відмінним варіантом виглядає така професія як столяр або зварювальник. А інструменти для роботи ви завжди можете знайти в інтернеті, наприклад, в магазині Зеніт , Де запропоновано величезний вибір електроінструментів для роботи на будівництві і садовій ділянці. Крім цього, тут ви зможете отримати кваліфіковану допомогу з вибору різних електроінструментів і придбати техніку прямо зі складу.

Як взяти участь в розіграші

Стати учасником розіграшу Green Card щодо просто. Для цього достатньо правильно заповнити відповідну анкету.

Однак врахуйте, що грін карта США не буде видаватися тим, хто створить кілька акаунтів заради збільшення своїх шансів на перемогу.

Інтерактивна форма-анкета складається з двох частин, в яких потрібно вводити дані про себе і своєї сім'ї. На питання треба відповідати строго і по суті.

Неправильно введені відомості можуть стати причиною відмови в співбесіді з американськими держслужбовцями.

Також згідно требованіямучастнік лотереї повинен надіслати електронні варіанти фотографії кожного з членів своєї сім'ї. Розміри і якість знімків строго прописано в правилах заповнення анкети.

Врахуйте, що заповнювати заявку краще при наявності тільки якісного інтернету. Збої можуть привести до передчасного отправленіюанкети, після чого змінити щось буде вже неможливо.

Після реєстрації заповненої заявки буде присвоєно унікальний номер, який вам пізніше потрібно буде ввести на сайті Держдепу США, щоб дізнатися результат.

Як отримати грін карту США і уникнути афери

Єдина вимога, що пред'являється Держдепартаментом до претендентів - це наявність свідоцтва про середню освіту. Ніяких грошей платити за грін карту не потрібно, а компанії, які вимагають від вас цього, просто намагаються заробити нечесним шляхом. Законною послугою, яку можуть надати вам сторонні особи, є тільки допомога в реєстрації і правильному заповненні заявки учасника - саме ці пункти і впливають на те, скільки коштує Грін Карта.

Найпоширеніші схеми шахрайства:

  • Фірма представляється офіційним представником Держдепу США по прийому анкет в якомусь із міст, регіонів і т. Д. Однак жодного представника лотереї, збирає анкети в інших містах не існує, про що щороку сумлінно нагадують американські держслужбовці у відповідній інструкції до заповнення заявки ;
  • Також останнім часом в інтернеті можна помітити безліч установ, що гарантують 100% виграш. Вони розповідають про те, що мають «зв'язку» з обслуговуючим лотерею персоналом і тому можуть вплинути на результати розіграшу. Ця байка нереалістична хоча б тому, що працюють в Держдепі люди були б моментально звільнені при першому ж підозрі в подтасовиваніі результатів. Крім того, якщо вам навіть вдасться виграти грін карту США, де докази, що саме втручання компанії-посередника призвело до такого результату?

Чи не балуйте довірою також фірми, які пропонують безкоштовно зареєструвати вашу анкету в розіграші. Вони при цьому «забудуть» повідомити вам реєстраційний номер, а в разі виграшу почнуть відверто шантажувати даною інформацією.

Так як лотерея Green Card залишається єдиною програмою, що дозволяє отримати законне право на постійне проживання США, її розіграш стає частою темою спекуляції шахраїв. Питання «Скільки коштує грін карта» з'являються саме в результаті їх діяльності. Бережіться аферистів і довіряйте тільки з офіційними джерелами.

Крім того, якщо вам навіть вдасться виграти грін карту США, де докази, що саме втручання компанії-посередника призвело до такого результату?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online