Здам будиночок в Геленджику подобово, помісячно

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Будинок здається влітку подобово, в усі інші пори року помісячно. Приймаю заявки на літо. Ціни договірні.

Здається котедж під ключ. 2 поверху, три комфортабельні кімнати. У кожній кімнаті телевізор, спліт-система. Санвузол для кожної кімнати. Вода холодна і гаряча - постійно.

Є дві кухні, дві альтанки в зелені для відпочинку у дворі і на балконі.

Котедж коштує не на проїжджій частині, до моря 4 хвилини прогулянковим кроком.

Поруч мережа магазинів, центральний продуктовий ринок. Центр міста.


Схожі безкоштовні оголошення на сайті:

Будинки і Банкетний зал в оренду на березі озера Будинки і Банкетний зал в оренду на березі озера

Зеленодольськ район, д. Успенка, вул. Лісова, 93. На території комплексу розташовані два комфортабельних 2-х поверхових будинки, Банкетний зал на 100 челов ... Зеленодольськ район, д Котедж для організації, в Адлерському районі. Здається гостьовий будинок в Адлерському районі на 15 номерів, кожному номері санвузол і душова, меблі, кондиціонер, телевізор, номери 2х і 3х місцеві. ... Здам будинок біля озера c ігровим полем і лазнею в подарунок поруч з Коробіцина Здам будинок 160 кв.м з усіма зручностями біля озера Мічурінському поруч з гірськолижними курортами в Коробицино. Внутрішнє оздоблення дерев'яна, обшитий сайдингом, ... Зняти будинок на літо на море в Краснодарському краї Пропоную зняти будиночок, недорогий котедж (1 поверх і 2 поверх на 2 сім'ї) у моря в курортному сел Витязево (12 км від Анапи) на 1 поверсі і 2-му поверсі по 2 кім ...

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online