Квартири в Геленджику -1 кімнатні квартири Геленджик. Купити квартиру в Геленджику -продано однокімнатну квартиру в місті Геленджику в житловому комплексі еліт класу «Пушкін»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Квартири в Геленджику: Квартири в Геленджику:   Продаю однокімнатну квартиру в місті Геленджику в житловому комплексі еліт класу «Пушкін», площа 64 квадратних метра

Продаю однокімнатну квартиру в місті Геленджику в житловому комплексі еліт класу «Пушкін», площа 64 квадратних метра. Новий будинок. Квартира знаходиться на шостому поверсі одинадцятиповерхового будинку. У квартирі встановлені металопластикові склопакети, вхідні металеві двері, автономне опалення, покращене планування, панорамне скління на найкрасивішу частину міста (море, набережна, Сади морів і Кемпінські).

ЖК "Пушкін" - багатоквартирний 3-секційний житловий комплекс різної поверховості (11-14-17), розташований на перетині вулиць Пушкіна і Шмідта. Кожен під'їзд житлового будинку обладнаний двома пасажирськими ліфтами. На даху будівлі - закриті оглядові майданчики з відкривається видом на море і гори. Відмінний вид на море, будинок зданий в експлуатацію. Місцезнаходження - в 5 хвилинах ходьби від моря і набережної. Інфраструктура комплексу: автостоянка в цокольному поверсі, фітнес-центр, магазини і приміщення технічного призначення. На першому поверсі розташовуються офіси. Обладнана прибудинкова територія комплексу: затишний двір, газони, квітники та вимощені плиткою тротуарні доріжки.
Власність, документи готові.

Адреса: Геленджик, вул. Пушкіна

Ціна 4 160 000 руб.

Ціна 4 160 000 руб

Продавець: АН "Константа" | Контактний телефон: 8 928 28 20 444 | Дата додавання об'єкта: 13.01.2013

Прагнення придбати нерухоме майно в курортному населеному пункті дуже навіть зрозуміло. Єдине, що слід визначитися - яке місто підходить найкраще. Глобальна Мережа пашить статтями, як чудово живеться нашим громадянам на території зарубіжних країн, наприклад, в Єгипті або Чорногорії. Не будемо сперечатися, що може бути ці люди знайшли свій власний затишний куточок якраз там. Правда, мало хто замислюється, що декому просто-напросто важко влитися в середу чужої країни, дотримуватися її підвалини і підтримувати їх традиції. Не кажучи про те, що потрібно вивчити мову і оформити посвідку на проживання. А ось якщо купити квартиру в Геленджику, тоді перебудовуватися настільки кардинально вам не буде потрібно.

Геленджик - розвинене місто, це курорт, в якому можна і жити, і працювати, і вчитися. Тут чудові кліматичні умови, тим більше для тих, кому слід педантично стежити за своїм здоров'ям. Що примітно, люди, що живуть в подібних умовах, хворіють не так часто, ніж в інших районах. Оголошення на кшталт: куплю квартиру в Геленджику - у вас є можливість розмістити на спеціалізованому інтернет-ресурсі або ж у газеті, можна вдатися і до послуг агентств нерухомості.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online