Готель "PLAZA" відпочинок на Кубані без посередників.

  1. Готель "PLAZA"
  2. Розташування на мапі - Готель "PLAZA"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

[email protected]

>> Готель "PLAZA"
опис

Готель "PLAZA"


Близькість до моря і до розважальних місцях Геленджика, зручне транспортне сполучення, південне гостинність - все це приваблює гостей нашого міста.
Наш готель - це поєднання класичного інтер'єру і сучасного обладнання. Кваліфікований і доброзичливий персонал готелю в будь-який час доби надасть привітний прийом і зробить все, щоб ваше перебування в Геленджику, чи буде це туристична поїздка або ділове відрядження, виявилися максимально безтурботними і комфортними.
Готель "PLAZA" має в своєму розпорядженні 47 номерами, які здатні задовольнити найвишуканіший смак: номера
класу "СТАНДАРТ" та номери класу "ЛЮКС" (однокімнатні та двокімнатні), які розташовані на 6 гостьових поверхах, а на 7-му поверсі нашого готелю розташовується оглядовий майданчик, з якого відкривається панорама на море і гори. Кожен номер готелю обладнаний телефоном, телевізором, холодильником і системою кондиціонування. Санвузол з туалетним приладдям. А також балкон з приголомшливим видом на Геленджікскую бухту.
При готелі цілодобово працює магазин і кафе "PLAZA".
Далеко не кожен готель Геленджика може похвалитися таким обслуговуванням і асортиментом меню. Атмосфера затишку і комфорту створюють неповторну ауру навколо цього місця. Привітний персонал і меню на будь-який смак роблять кафе плаза ідеальним місцем для організації банкету і ділової зустрічі та й просто обіду або вечері з друзями.
У 150 м від готелю знаходиться власний пляж, де ви можете відмінно провести час. На території пляжу розташовано затишне кафе на свіжому повітрі і з живою музикою. На узбережжі є закусочні, водні атракціони (банан, таблетка, гідроцикли), тут же ви можете купити аксесуари для моря і сувеніри. А так же поруч розташований найбільший аквапарк Росії "Золота Бухта".
На сьогоднішній день готель "Plaza" в Геленджику є готелем високого класу, як для відпочинку родиною, так і для одиночних туристів і бізнесменів.
Відпочинок в Геленджікском готелі "Plaza" залишить Вам приємні спогади.

Розташування на мапі - Готель "PLAZA"

Відгуки Геленджик Готель "PLAZA"

Відгуки дозволені тільки зареєстрованим користувачам. Якщо ви зареєстровані, то увійдіть на сайт під своїм логіном і паролем, або пройдіть процедуру реєстрації .
& nbsp
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online