Всі аспекти отримання іпотеки в Газпромбанку

  1. Навігація по статті: Про банк "Газпромбанк" Умови надання іпотеки Іпотечні програми банку Програма...
  2. Умови надання іпотеки
  3. Іпотечні програми банку
  4. Програма кредитування "Молода Сім'я"
  5. Військова іпотека
  6. Іпотека в акредитованих будинках
  7. Іпотека в банку "Газпромбанк" для працівників "Газпрому"
  8. Як розрахувати іпотеку в банку "Газпромбанк"
  9. Відгуки в мережі інтернет

Навігація по статті:
  1. Про банк "Газпромбанк"
  2. Умови надання іпотеки
  3. Іпотечні програми банку
  4. Програма кредитування "Молода Сім'я"
  5. Військова іпотека
  6. Іпотека в акредитованих будинках
  7. Іпотека в банку "Газпромбанк" для працівників "Газпрому"
  8. Як розрахувати іпотеку в банку "Газпромбанк"
  9. Відгуки в мережі інтернет

Про банк "Газпромбанк"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

"Газпромбанк" - універсальний комерційний банк Росії. Входить до трійки найбільших банків Російської Федерації. Банк обслуговує ключові галузі промисловості Росії і країн СНД, надає широкий спектр банківських послуг, обслуговує близько 45 тисяч юридичних осіб та понад 3 мільйони клієнтів фіз. осіб. Регіональна мережа налічує 39 філій банку в Росії.

Банк пропонує один з найбільш гнучких і зручних набір іпотечних програм на російському ринку банківських послуг. Іпотечні кредит надається під такі цілі як придбання квартири (на первинному і вторинному ринках), придбання будинку (котеджу з ділянкою), на ремонт квартири або будинку, на рефінансування іпотечних кредитів, на покупку гаража.

Умови надання іпотеки

Іпотека в банку "Газпромбанк" надається тільки в тому випадку, якщо позичальник відповідає таким умовам:

  • Громадянство РФ, реєстрація в Москві, Московській області або місцях розташування філій банку
  • Вік від 22 до 65 років (60 у жінок). Безперервний строк трудової діяльності на останньому робочому місці не менше 6 місяців. Загальний трудовий стаж за останні 5 років - не менше 1 року
  • Відсутність у позичальника негативної кредитної історії
  • Дохід позичальникам повинен відповідати запитуваної суми кредиту.

Іпотечні програми банку

Взяти іпотечне кредитування в Газпробанке

Гнучка лінійка програм іпотечного кредитування дозволяє банку залучати нових клієнтів. Іпотечні програми для окремих категорій громадян вигідно отлічаютс я від стандартних програм іпотечного кредитування.

У банку "Газпромбанк" діє програма "Молода сім'я" , Яка надає пільгові кредити на придбання житла на вторинному та первинному ринках нерухомості.

Так само банк надає зручну програму іпотечного кредитування "Військова іпотека" для кредитування військовослужбовців учасників НІС (Накопичувально-іпотечної системи) житлового забезпечення військовослужбовців.
Банк дозволяє оформити пільгову іпотеку на покупку квартири в споруджуваних акредитованих банком будинках по всій Росії.

Так само банк здійснює іпотечне кредитування громадян на купівлю власності, яка знаходиться в заставі банку. Перелік таких об'єктів можна подивитися в каталозі заставної нерухомості "Газпромбанку".

Програма кредитування "Молода Сім'я"

Газпромбанк не має конкретної програми іпотеки "Молода Сім'я". На даний момент молоді сім'ї можуть скористатися спеціальними кредитними продуктами "Газпромбанку" - "Придбання квартири на вторинному ринку 1" і "Придбання квартири на вторинному ринку 2".

На даний момент молоді сім'ї можуть скористатися спеціальними кредитними продуктами Газпромбанку - Придбання квартири на вторинному ринку 1 і Придбання квартири на вторинному ринку 2

Вибрати вигідну іпотечну програму в Газпромбанку

Ці програми банк позиціонує, як створені спеціально для молоді. Перевага даних програм полягає в тому, що можна брати в позику великі суми грошей (від 300 тисяч до 45 мільйонів рублів) без созаёмщіков і поручителів.

Військова іпотека

Військова іпотека в "Газпромбанк" призначена для кредитування військовослужбовців учасників "Накопичувально-іпотечної системи" житлового забезпечення військовослужбовців під заставу нерухомості, що купується на вторинному ринку нерухомості, в споруджуваних будинках або заміської нерухомості.

Перевага програми полягає в можливості оформити кредит з початковим внеском всього 10% і низьких процентних ставках (від 10.5 до 12% річних).

Іпотека в акредитованих будинках

Розрахувати іпотеку і відсотків ставку можна на інтернет-сайті "Газпромбанку"

Для тих, хто хоче купити квартиру в новобудовах, "Газпромбанк" теж дає можливість отримати пільгову іпотеку.

Перелік акредитованих будинків можна подивитися на сайті банку. Або ж можна звернутися в найближче відділення банку і уточнити у кредитних агентів банку, які зі споруджуваних житлових комплексів у вашому місті акредитовані "Газпромбанком".

Іпотека в банку "Газпромбанк" для працівників "Газпрому"

Для працівників компанії "Газпром", а так само співробітникам корпоративних партнерів банку керівництво "Газпромбанку" пропонує особливі умови кредитування. Іпотека в цьому банку передбачає пільгові вимоги до позичальників.

По-перше, позичальник сам може вибрати спосіб погашення заборгованості по кредиту (ануїтетні платежі або платежі диференційовані). Аннуїтетний спосіб погашення передбачає виплати фіксованими сумами, які включають в себе відсоток і частина погашається боргу. Диференційовані платежі передбачають оплату за відсотками рівними частками, а відсотки банк бере за залишок заборгованості за кредитом.

Розрахувати іпотеку і відсотків ставку можна на інтернет-сайті "Газпромбанку"

Друге послаблення - при розрахунку можливої суми кредиту враховується не тільки власний дохід, а сума доходу всієї родини.

Такий підхід дозволяє працівникам "Газпрому" одержувати іпотечні кредити на великі суми не привертаючи созаёмщіков. Нарешті, третя умова - відсутність мораторіїв на дострокове погашення кредитної заборгованості.

Як розрахувати іпотеку в банку "Газпромбанк"

Інтернет-сайт "Газпромбанку" оснащений функцією "кредитного калькулятора". Кредитний калькулятор дозволяє розрахувати суму кредиту на яку ви можете претендувати, а так само самостійно виведе графік погашення заборгованості по кредиту щомісячними платежами. Калькулятор самостійно розраховує максимально можливу суму кредиту для вас, визначає процентну ставку і виводить на екран всі необхідні дані.

Після цього можна заповнити онлайн-заявку на отримання кредиту. Заявку вивчать працівники банку і зв'яжуться з вами по телефону, щоб зробити конкретну пропозицію по кредиту.

Відгуки в мережі інтернет

негативні відгуки на "Газпромбанк" в основному пов'язані з якістю обслуговування і роботою call-центру. В іншому, банк справно видає кредити, веде повністю прозору кредитну історію, про що відгукуються користувачі інтернету.

Газпромбанк - кредитування фізичних осіб

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online