Купити модульну кухню (кухонні модулі) недорого в Україні

  1. Переваги використання кухонних модулів
  2. Чому вигідно купувати кухонні модулі в інтернет-магазині Svitdivaniv

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо шукаєте практичне і функціональне рішення для облаштування кухні - саме час звернути увагу на кухонні модулі. Такий підхід до створення гарнітура дозволяє максимально ефективно використовувати простір приміщення, підбираючи модулі за розміром і функціональності. Ці блоки, як правило, мають ряд уніфікованих параметрів - глибину, ширину і дизайн.

Переваги використання кухонних модулів

Збірка гарнітура з готових секцій є компромісним варіантом між придбанням готового гарнітура і виготовленням меблів на замовлення Збірка гарнітура з готових секцій є компромісним варіантом між придбанням готового гарнітура і виготовленням меблів на замовлення. Все частіше власники квартир віддають перевагу саме такому типу облаштування кухонь. Модульний підхід дозволяє створити індивідуальне рішення для кожного конкретного приміщення:

  • використання готових модулів дозволяє підібрати гарнітур максимально швидко;
  • моделі з розбірним каркасом можна транспортувати з мінімальними витратами, швидко збираючи на місці перед монтажем;
  • використання фабричних технологій допомагає здешевити меблі. Стає реальністю індивідуальна меблі за бюджетну ціну;
  • використовуючи різноманітні блоки можна ефективно використовувати кожен сантиметр простору;
  • немає необхідності в послугах професійних дизайнерів при проектуванні інтер'єру - все блоки виконані в одному стилі, і виглядають як єдиний гарнітур;
  • завжди залишається можливість поміняти секції місцями, переформатуємо меблі в приміщенні.

Якщо бюджет обмежений, або не можна відразу виділити необхідну суму на облаштування кухні , Придбання модулів допоможе вирішити проблему. Таке рішення дозволяє купувати і встановлювати різні частини гарнітура поступово, додаючи їх до вже наявних.

Чому вигідно купувати кухонні модулі в інтернет-магазині Svitdivaniv

У каталозі інтернет-магазину svitdivaniv.com.ua знайдете один з найширших виборів компонентів для кухні в Києві. У нас можна знайти всі необхідні для облаштування кухонного простору секції, виготовлені кращими виробниками України:

  • навісні модулі у вигляді шаф;
  • полки;
  • кутові секції;
  • підлогові модулі у вигляді тумб і шаф.

Ми підібрали моделі, які підійдуть для установки необхідної побутової техніки та фурнітури для зберігання посуду. Можна вибрати колірну гамму і тип фасаду під інтер'єр кухні.

Ми знаємо, що підбір меблів для кухні - справа не проста, і тому завжди з готовністю відповідаємо на всі питання наших клієнтів. Телефонуйте вже зараз, і ми допоможемо вибрати потрібний товар, доставимо і проконсультуємо по встановленню та обслуговуванню меблів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online