скачати екзаменаційні квитки ГИБДД для категорій AB і CD

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Категорія: Іспит ПДД квитки штрафи

Екзаменаційні білети і тематичні завдання ДАІ 2013 Екзаменаційні білети і тематичні завдання ДАІ 2013. Категорії AB і CD - нова версія навчальної програми, інтерактивного тренажера, призначеного для підготовки до теоретичної частини іспитів ГИБДД на знання правил дорожнього руху Російської Федерації.

Програма містить останні актуальні версії офіційних екзаменаційних білетів ДАІ і найдетальнішу і актуальну інформацію з Правил дорожнього руху, знання яких необхідні при отриманні водійських посвідчень категорій А, B, C і D.

Оновлене: Завантажити актуальну редакцію нових правил дорожнього руху (з докладними коментарями та ілюстраціями) можна на сторінці http://todostep.ru/pravilapdd.html

Актуальну таблицю нових штрафів ГИБДД і адміністративних покарань за порушення правил дорожнього руху можна завантажити на сторінці http://todostep.ru/newstraf.html

За допомогою цієї чудової інтерактивної навчальної програми, користувач зможе самостійно підготуватися до здачі іспитів в ГИБДД, набагато ефективніше і швидше вивчити, освоїти, а також - в максимально наближеною до умов реальних іспитів обстановці, перевірити і випробувати на практиці свої знання Правил дорожнього руху, що діють на території Росії в 2013 році.

Тренажер пропонує найдетальнішу і актуальну на сьогоднішній день інформацію за новими Правилами дорожнього руху для категорій А, B, C і D, а тематичні завдання, що містяться в програмі, дозволяють найбільш детально опрацювати абсолютно кожен розділ Правил Дорожнього руху, включаючи нові штрафи і нові адміністративні покарання за порушення ПДР.

Ну і звичайно ж, основна функція тренажера - це режим іспиту, в якому програма прекрасно відтворить реальну обстановку здачі екзаменаційних тестів в ГИБДД, використовуючи для цього нові актуальні версії саме офіційних квитків ПДД 2013, безпосередньо застосовуються на теоретичних іспитах в приймальні комісії ГИБДД.

Особливості інтерактивного тренажера ПДР 2013:

  • Нові квитки ПДР 2013 з офіційного переліку з авторськими ілюстраціями та коментарями
  • Спеціальний алгоритм підбору питань, діючий в режимі іспиту ГИБДД.
  • Повна інформація про допущені у відповідях помилки і можливість додаткової роботи над ними.
  • Оновлені Правила дорожнього руху і нова таблиця штрафів, з усіма актуальними змінами і доповненнями, які вступили в силу в 2013 році.

Завантажити Екзаменаційні білети і тематичні завдання ГИБДД. Категорії AB і CD (2013) + Portable

Увага: У зв'язку з великими змінами, внесеними у 2014 році в звід нових Правил Дорожнього Руху, дана версія екзаменатора більше не актуальна. На сторінці Завантажити новий тренажер ПДР квитків до скачування розміщена оновлена ​​версія програми, яка містить актуальну базу квитків та відповідей нової редакції офіційних екзаменаційних білетів ДАІ на поточний рік.

  • Розмір: 199.56 / 224.88
  • Ліцензія: FreeWare (безкоштовно)
  • ОС: Windows XP | Vista | Windows 7

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online