Гуляння в центрі Москви: «Манежна площа - це котлован, ти стаєш заручником свята»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Подорож в Різдво» в центрі столиці. Москва до Нового року змінилася: можна знайти розваги на будь-який смак і вік. Однак отримати задоволення від свята буде складно - гуляння через перекриття вулиць можуть перетворитися на справжній квест «Подорож в Різдво» в центрі столиці

Фестиваль «Подорож в Різдво» в Москві. Фото: В'ячеслав Прокоф'єв / ТАСС

Оновлене о 20:12

Третього січня по Тверській знову поїдуть автомобілі. Кілька днів вулиця була пішохідною. Всі, хто прийшов на неї в перший день нового року, скаржаться, що не змогли насолодитися святом, а стали його заручниками. Московський фестиваль «Подорож в Різдво» проходив в рамках металошукачів і нескінченних огорож.

Зараз в центрі Москви проходить фестиваль «Подорож в Різдво». На столичних бульварах і площах йдуть вистави, вистави та концерти. До Нового року і Різдва в Москві встановили близько чотирьох тисяч світяться арт-об'єктів: тунелі і навіси з гірлянд, арки, гігантські ялинкові кулі і конструкції. Прикрасили красиво, але ні пройти ні проїхати, каже москвичка Тетяна:

Столична влада здивовані, кажуть, що все передбачено і можливостей покинути Тверську вулицю багато.

У новорічні канікули парковка в столиці безкоштовна. Послуга діє до 8 січня включно. Залишити транспорт можна на будь-якій вуличній парковці, яка включена в зону паркувального простору міста. При цьому стоянки зі шлагбаумами продовжать працювати за діючими тарифами.

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

Ru в ваші джерела новин?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online