Довіреність на отримання грошей в банку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Довіреність на отримання грошей в банку скласти можна на простому аркуші паперу або роздрукувати на принтері. Якщо вам потрібно завірити документ нотаріально, готовий бланк довіреності ви отримаєте в нотаріальній конторі. Довіреність на отримання грошей з банківського вкладу можна оформити безпосередньо в банку - в цьому випадку бланк встановленої форми або зразок заповнення документа ви також отримаєте на місці або скористатися наведеними зразком довіреності на отримання грошових коштів з банківського вкладу нижче.

Письмове уповноваження на вчинення правочину представником може бути представлено яку представляють безпосередньо відповідному третій особі, яка має право упевнитися в особистості подається і зробити про це відмітку на документі, що підтверджує повноваження представника.
Письмове уповноваження на отримання представником громадянина його вкладу в банку, внесення грошових коштів на її рахунок за вкладом, на здійснення операцій по його банківському рахунку, в тому числі отримання грошових коштів з його банківського рахунку, а також на отримання адресованій йому кореспонденції в організації зв'язку може бути представлено яку представляють безпосередньо банку або організації зв'язку.

Підпис під документом потрібно ставити в присутності особи, яка буде довіреність завіряти. До нотаріально посвідчених довіреностей прирівнюються:

  1. довіреності військовослужбовців та інших осіб, які перебувають на лікуванні в госпіталях, санаторіях та інших військово-лікувальних закладах, які засвідчені начальником такого закладу, його заступником з медичної частини, а при їх відсутності старшим або черговим лікарем;
  2. довіреності військовослужбовців, а в пунктах дислокації військових частин, з'єднань, установ і військово-навчальних закладів, де немає державних нотаріальних контор та інших органів, що вчиняють нотаріальні дії, також довіреності працівників, членів їх сімей та членів сімей військовослужбовців, які засвідчені командиром (начальником) цих частини, з'єднання, установи або закладу;
  3. довіреності осіб, які перебувають в місцях позбавлення волі, які засвідчені начальником відповідного місця позбавлення волі (можна приїхати до складеної довіреність, головне залишити місце побільше під текстом доручення, де установа додасть свій вже готовий текст);
  4. довіреності повнолітніх дієздатних громадян, які перебувають в установах соціального захисту населення, які засвідчені адміністрацією цієї установи або керівником (його заступником) відповідного органу соціального захисту населення.

Довіреність на одержання заробітної плати та інших платежів, пов'язаних з трудовими відносинами, на одержання винагороди авторів і винахідників, пенсій, допомог і стипендій або на отримання кореспонденції, за винятком цінної кореспонденції, може бути посвідчена організацією, в якій довіритель працює або навчається, і адміністрацією стаціонарного лікувального закладу, в якому він перебуває на лікуванні
Довіреність на одержання заробітної плати та інших платежів, пов'язаних з трудовими відносинами, на одержання винагороди авторів і винахідників, пенсій, допомог і стипендій або на отримання кореспонденції, за винятком цінної кореспонденції, може бути посвідчена організацією, в якій довіритель працює або навчається, і адміністрацією стаціонарного лікувального закладу, в якому він перебуває на лікуванні. Така довіреність засвідчується безкоштовно.

Довіреність від імені юридичної особи видається за підписом його керівника чи іншої особи, уповноваженої на це відповідно до закону та установчих документів.

дивитися інший зразок довіреності ...

Довіреність на отримання грошей в банку

Місто Москва, РФ
____________ дві тисячі ______________ року

Я, гр. МІХЄЄВ СЕРГІЙ АНЕГІЕВІЧ, 16.06.1966 р.н., паспорт 06 06 666666, виданий УВС ____________ округу гір. Москви 17.07.2007 р, зарег .: гір. Москва, вул. Гоголя, будинок № 48 кв. 33, тимчасово перебуває в місцях позбавлення волі у виправній колонії № 14 гір. Краснодара,

довіряю гр. Батурова Раїса Іванівна, 17.07.1957 р.н., паспорт 07 07 777729, виданий РВВС міста Краснодара 31.05.2003 р, код підрозділу 222-030, зарег .: ст. Висілки Краснодарського краю, вул. К. Маркса, будинок № 2,

ОТРИМАТИ в додатковому офісі Тіхорецкого ОСБ Краснодарського краю № 1802/0036 з рахунку № 12345665432123054321 належать мені грошові кошти незалежно від суми з нарахованими відсотками та всіма належними компенсаціями, в тому числі по спецрахунках до нього, з правом закриття рахунку.
Для чого уповноважую її подавати від мого імені заяви, одержувати і представляти всі необхідні довідки та документи, закрити рахунок, а також розписуватися за мене і здійснювати всі дії і формальності, необхідні для виконання даного доручення.

Довіреність видана строком на один рік без права передоручення.

ПІДПИС: ________________________

Гор. Москва Московського краю, РФ, __________________ дві тисячі восьмого року.
Ця довіреність посвідчена мною, __________ (ПІБ) ___________ начальником виправної колонії № 14.

Довіреність підписана Міхєєвим Сергієм Анегіевічем в моїй присутності. Особистість його встановлено, дієздатність перевірено.

Начальник виправної колонії № 14

закон РАА

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online