Як діяти, якщо ви залили квартиру сусідів


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Що робити, якщо ви забули вимкнути кран, йдучи на роботу, або, можливо, під час вашої відсутності вдома прорвалася труба? Причин може бути багато, а проблема одна: зіпсоване сусідське майно спричинить за собою з'ясування стосунків. Отже, що робити, якщо ви затопили сусідів? Спробуємо розібратися.

Ви повернулися додому і виявили, що вашу квартиру випадково залили сусіди. Погодьтеся, таку ситуацію цілком можна назвати «класикою жанру». Практично кожна людина сьогодні знає про те, що в російському законодавстві передбачено: матеріальну відповідальність за завдані збитки повністю несе саме та людина, яка і є винуватцем.

Але що робити, якщо саме ви забули вимкнути кран, йдучи на роботу, або, можливо, під час вашої відсутності вдома прорвалася труба? Причин може бути багато, а проблема одна: зіпсоване сусідське майно спричинить за собою з'ясування стосунків. Отже, що робити, якщо саме ви винуватець затоки квартири ? Спробуємо розібратися.

В першу чергу, винуватець такої неприємної ситуації повинен спробувати мирно поговорити з сусідами і вирішити проблему без звернення до суду. На жаль, виходить це нечасто. У будь-якому випадку, вам необхідно особисто відвідати затоплену квартиру і оцінити «масштаби лиха». Можливо, все не так серйозно, як ви думали. А ось якщо сусіди категорично відмовляються пускати вас в квартиру, варто насторожитися. Можливо, вони мають намір отримати з вас велику суму, ніж потрібно насправді. Якщо ви опинилися в такій ситуації, обов'язково повідомте сусідам про свій намір запросити незалежного оцінювача, який буде працювати в вашій присутності. У такому випадку, ви отримаєте офіційний документ, в якому будуть вказані об'єктивні результати оцінки збитку .

Послуги професійного оцінювача можуть знадобитися і в тому випадку, якщо ви ставите під сумнів об'єктивність оцінки, проведеної за замовленням постраждалих сусідів. Звернувшись в компанію «АБН-Консалт», ви заручитися компетентної підтримкою, а на руках у вас буде юридично значущий документ, який ви зможете пред'явити в суді.

Слід зазначити, що оцінювача шкоди не варто запрошувати в перші дні після події. Краще зробити це через тиждень, коли в повній мірі проявляться всі наслідки затоки: наприклад, поява цвілі, здуття лінолеуму, паркету або ламінату, відшарування шпалер, порушення цілісності штукатурки, розлучення на стелі.

Дещо інший підхід необхідний в разі, якщо ви сумніваєтеся у своїй провині. У вашому будинку недавно проводилася заміна труб та сантехніки? Працівники житлово-комунальної організації робили в вашому домі плановий ремонт водопровідної системи? Можливо, свої прямі обов'язки вони виконали неякісно, ​​і вам неодмінно слід це довести. Причина затоки може бути і в тому, що розміщена в санвузлі сантехніка спочатку була неякісною. Все це також може встановити в процесі своєї роботи експерт-оцінювач - а значить, матеріальну відповідальність за затоплення сусідів будете нести не ви, а реальний винуватець події. Зрозуміло, для того щоб справедливість восторжествувала, вам буде потрібно пред'явити в суді не тільки звіт фахівця про результати незалежної оцінки, але і ряд інших документів: договір купівлі-продажу сантехнічного обладнання, або ж квитанція про оплату послуг монтажників труб або сантехніки. Якщо ви потрапили в проблемну ситуацію, не впадайте у відчай. Пам'ятайте про те, що нерозв'язних проблем не існує. Головне, залучити до їх вирішення висококваліфікованих фахівців. Експерти-оцінювачі компанії «АБН-Консалт» в будь-який час готові надати вам необхідну підтримку у визначенні суми заподіяного збитку. А в разі, якщо ви сумніваєтеся в об'єктивності оцінки, проведеної іншими оціночними компаніями, ми виконаємо неупереджену, незалежну експертизу і допоможемо відновити справедливість.

Що робити, якщо ви забули вимкнути кран, йдучи на роботу, або, можливо, під час вашої відсутності вдома прорвалася труба?
Отже, що робити, якщо ви затопили сусідів?
Але що робити, якщо саме ви забули вимкнути кран, йдучи на роботу, або, можливо, під час вашої відсутності вдома прорвалася труба?
У вашому будинку недавно проводилася заміна труб та сантехніки?
Працівники житлово-комунальної організації робили в вашому домі плановий ремонт водопровідної системи?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online