7 банків, які видають кредит за паспортом готівкою

  1. Банки, які дають кредити в день звернення за паспортом
  2. Детальніше про умови та суми кредиту
  3. Банк Ренесанс Кредит
  4. Уральський Банк Реконструкції та Розвитку (Убрир)
  5. Прімсоцбанк
  6. Волго-Омський комерційний банк (Вокбанк)
  7. Совкомбанк
  8. Швидкий кредит готівкою з поганою кредитною історією

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кредитні програми на споживчі потреби пропонують практично всі банківські структури, однак в деяких випадках готівку потрібні терміново. Вирішити проблему допоможе експрес кредит. Нижче представлена ​​інформація про кращих банках, які видають споживчі кредити готівкою, в також про те, яким чином можна їх оформити без довідок про доходи.

Банки, які дають кредити в день звернення за паспортом

Особливості кредитних програм

Експрес кредит - це програма, що дозволяє взяти кредит будь-якому позичальнику готівкою за паспортом в день звернення без надання будь-яких довідок про доходи та поручителів. Рішення про видачу позики приймається в різних банках по-різному, але відповідь позичальник отримує протягом дня. Щоб заощадити час клієнтів, деякі банки приймають онлайн-заявки.

Беручи до уваги ризики неповернення коштів, багато банків збільшують процентну ставку по кредиту, але все одно ця програма залишається затребуваною у населення. Експрес-кредит зручний продукт для споживачів, оскільки рішення про видачу позики приймається і озвучується протягом дня. Таким чином, клієнтові не потрібно переживати і чекати рішення протягом декількох днів.

Перелік банків, що видають швидкі кредити , Досить обмежений, що зумовлено наявністю ризиків надання кредитних позик з мінімальним набором документів і відсутністю гарантій. Однак існує кілька фінансових структур, які йдуть назустріч своїм клієнтам, і видають грошові позики за паспортом під низький відсоток без поручителів, довідок про доходи і страховок.

Детальніше про умови та суми кредиту

Східний експрес Банк

Онлайн-заявка на кредит в Східному експрес Банку

Банк має головний офіс в Благовєщенську, і мережу філій по всій країні. Він є єдиною установою, яка видає кредитні позики всім клієнтам практично без відмови .

Тут можна оформити онлайн заявку в лічені хвилини і після розгляду отримати кредит на споживчі потреби в розмірі від 25 тисяч до 1 мільйона рублів строком на 1-5 років. Рішення про видачу кредиту тільки за паспортом приймається протягом чверті години і видається миттєво фізичним особам, які досягли віку 26 років і які мають громадянство РФ.

Банк Ренесанс Кредит

Оформити заявку на кредит в банку Ренесанс Кредит

Є одним з найбільших банків Росії. Видає експрес позики готівкою без довідок в розмірі до 700 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян на термін до 60 місяців.

Кредит видається будь-якому позичальнику під низький відсоток без застави, без довідки про доходи і без страховки, по одному тільки паспорту. Рішення про видачу приймається миттєво, процедура оформлення та видачі займає не більше години.

Уральський Банк Реконструкції та Розвитку (Убрир)

Оформити заявку на отримання грошей в банку Убрир

Головний офіс розташований в Єкатеринбурзі, а численні філії - по всій країні. Клієнтом може стати фізична особа у віці від 21 до 75 років.

Кредит «Хвилинна справа» видається в розмірі від 5 до 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян терміном на 6-48 місяців. Процедура оформлення займає не більше півгодини. Будь-який бажаючий може оформити онлайн заявку.

Прімсоцбанк

Заявка на кредит в Прімсоцбанк

Пропонує клієнтам програму експрес кредитування. Розглядає заявки і приймає рішення протягом години. Після пред'явлення паспорта оформляє кредитні позики на суму до 100 тисяч рублів. Термін повернення боргу не перевищує 5 років.

Отримати грошові кошти швидко може будь-яка людина, яка досягла 23 років, і має не більше 3 діючих кредитів. Програма є дійсною лише в декількох містах: Москві, Санкт-Петербурзі, Челябінську, Єкатеринбурзі, Омську і т.д.

7 банків, які видають кредит за паспортом готівкою

Волго-Омський комерційний банк (Вокбанк)

Онлайн-заявка на кредит в Вокбанке

Також входить до числа фінансових структур, що оформляють швидкі кредити за паспортом. Позичальник може отримати грошові кошти в розмірі 20-100 тисяч рублів на термін від 3 до 24 місяців. Рішення приймається миттєво після розгляду заявки. Клієнтом будь-якого із філій банку, розташованих в Москві, Чебоксарах, Нижньому Новгороді і Йошкар-Олі може стати будь-хто, який досяг віку 23 років і має РФ громадянство.

Совкомбанк

Оформити заявку на кредит в Совкомбанк

Є успішним установою серед банків, які дають споживчі кредити готівкою за паспортом в день звернення. Програмою «Експрес-Плюс» може скористатися будь-яка людина старше 20 років. Сума позики коливається в діапазоні 5-40 тисяч рублів. Термін погашення кредиту становить до 12 місяців. Розгляд заявки і виплата коштів здійснюється протягом дня.

Всі вищевказані банки видають кредитні позики без поручителів і довідок в день звернення. Клієнту залишається зайти на сайти кількох фінансових організацій, вивчити умови кредитування і процентні ставки, оформити онлайн заявки і почекати відповіді від співробітників.

Швидкий кредит готівкою з поганою кредитною історією

За отриманням швидкого кредиту можуть звертатися також клієнти з поганою кредитною історією. Будь-яка фінансова структура самостійно приймає рішення про видачу коштів того чи іншого фізичній особі. Іноді особи з поганою кредитною історією можуть отримати позику в банку, і навпаки, клієнтам з бездоганною репутацією відмовляють у видачі позики.

Відомо що ОТП Банк і ренесанс Кредит надають «Експрес кредити» всім бажаючим, незважаючи на існуючі ризики неповернення. Совкомбанк також не вимагає від своїх позичальників наявності бездоганної кредитної історії. Однак при прийнятті рішення про видачу кредитної позики в пріоритеті опиняться саме ці клієнти.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online