У чому переваги професії бухгалтера?


Так склалося, що серед моїх найближчих родичів більшість бухгалтери. І мені не з чуток знайоме те, що у бухгалтера бувають обрізані вихідні, щомісячні / квартальні / річні платежі і відрахування та інше. Про аудит та податкову інспекцію взагалі не говорю. Однак не все так сумно з цією професією. І про деякі переваги я хотів би поговорити. Бути може комусь, з волі Всевишнього, ця професія стане цікава і корисна.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Чому добре бути бухгалтером?
1. Це необхідна, важлива і, часто, незамінна професія. Саме тому часто бухгалтер на фірмі свого роду "права рука" начальства. Слово бухгалтера вагомо, а зарплата цілком конкурентна.
2. Якщо ви приватний бухгалтер, тобто не перебуваєте в штаті, а надаєте бухгалтерські послуги дрібним фірмам зі складання звітів і балансів, то у вас може бути хороший заробіток шляхом ведення бухгалтерії декількох фірм одночасно. Наприклад, якщо ви бухгалтер на дому Москва або інший інше місто можуть стати для вас одним великим місце роботи. З огляду на високий розвиток бухгалтерських програм, типу 1С, ви можете справлятися з досить великим оборотом роботи. А дрібним фірмам потрібно, в основному, щоб ви вели звітність вірно і робили перерахування вчасно. Беручи з фірми від 5000 до 15000 рублів на місяць, ви можете вести до 3 до 6 фірм, а то і більше.
Що важливо для бухгалтера?
Бухгалтер, як я вказав вище, особа відповідальна, часом, довірена. Тут важлива ваша репутація, охайність, вміння реагувати на непередбачені події, а також наявність зв'язків.
Ви повинні стежити за змінами в законодавстві та податковому кодексі. Добре знати роботу відділу кадрів. Часом бухгалтер поєднує ці дві професії, так як утримувати окремої людини для цієї посади на фірмі в 3-20 чоловік - розкіш.
І, безумовно, самодисципліна. Якщо ви не можете боротися зі своєю лінню, не відповідальні до роботи, чужим грошима і турботам, то домогтися тут успіху буде складно. Це не пасивний бізнес. Бухгалтерія - це рух!
Реюс.

ВАМ ТАКОЖ МОЖЕ БУТИ ЦІКАВО

comments powered by

ЗАРАЗ ТАКОЖ ЧИТАЮТЬ

Чому добре бути бухгалтером?
Що важливо для бухгалтера?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online