Атестат «Головний бухгалтер»

  1. Для чого потрібен атестат професійного бухгалтера? Бухгалтер виконує найважливіші функції на підприємстві,...
  2. Новий стандарт бухгалтера. Нові вимоги до знань
  3. 3 кроки, щоб стати професійним бухгалтером
  4. Переваги власника атестата професійного бухгалтера:
  5. Чому все більше організацій відправляє своїх бухгалтерів на навчання в «ІнвестАудіт»?
  6. ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ КУРСУ ВИ ОТРИМАЙТЕ

Для чого потрібен атестат професійного бухгалтера?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Бухгалтер виконує найважливіші функції на підприємстві, тому до рівня його професіоналізму пред'являються підвищені вимоги.
В останні роки робота бухгалтера значно ускладнилася. Це пов'язано, в першу чергу, з великою кількістю змін в законодавстві, за якими буває досить складно встежити. Наявність атестата професійного бухгалтера і членство в ІПБ Росії свідчить про високий рівень профпідготовки бухгалтера і відповідно рівня його знань необхідним вимогам.
Атестат професійного бухгалтера в нашій країні не є обов'язковим документом для кожного фахівця в цій галузі. Проте, роботодавці все частіше віддають перевагу бухгалтерам, які пройшли атестацію, а в деяких солідних організаціях претенденти на посаду головного бухгалтера без атестата і зовсім не розглядаються.
Можливо, фахівцям, що працюють в невеликій фірмі, буде достатньо тих знань, які є. Але якщо Ви сповнені амбіцій і не бажаєте зупинятися на досягнутому, а також не хочете, щоб хто-небудь міг засумніватися в Ваших знаннях і професіоналізмі, тоді атестат професійного бухгалтера - то, що Вам потрібно!
Безсумнівно, наявність атестата підвищує рівень довіри роботодавця до бухгалтеру, так як атестація бухгалтерів-професіоналів передбачає не тільки одноразову підготовку, але і безперервне підтримання набутого рівня навичок і знань. Такий фахівець зобов'язаний щороку підвищувати свою кваліфікацію об'ємом в сорок годин.

Бухгалтер, до ПРОФСТАНДАРТ будь готовий!

Ні для кого не секрет, що новини для бухгалтерів з кожним разом все тривожніше: то перевірки контролюючих органів посилюються, то банки рахунку блокують, а тут ще з 01 липня набув чинності Професійний стандарт «Бухгалтер» Ні для кого не секрет, що новини для бухгалтерів з кожним разом все тривожніше: то перевірки контролюючих органів посилюються, то банки рахунку блокують, а тут ще з 01 липня набув чинності Професійний стандарт «Бухгалтер». Хто зобов'язаний йому відповідати, які вимоги до досвіду і стажу, чим загрожує невідповідність, чи потрібно підвищувати кваліфікацію?

Сьогодні можливо знайти величезну кількість інформації. Інтернет і сотні фахівців дають величезні можливості вчитися і розвиватися. Можна знайти знання на будь-який інтерес і гаманець. Але разом з цим все складніше відбирати справді вартісні, які принесуть користь і найголовніше не спричинять за собою втрат: роботи, доходу і навіть свободи ...

Новий стандарт бухгалтера. Нові вимоги до знань

Стандарт необхідно оцінювати в цілому, оскільки він являє собою документ нового типу. І роботодавцям, і працівникам до нього належить пристосуватися.

ПРОФСТАНДАРТ пред'являє не просто високі, а максимальні вимоги до знань як головних, так і «рядових» бухгалтерів. Ці вимоги є відображенням нормативних вимог до ведення обліку, включаючи складання звітності.

На підставі ПРОФСТАНДАРТ кожен фахівець може намітити для себе конкретні НАПРЯМКИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ.

На жаль, Міністерство праці зниженими вимогами До БУХГАЛТЕРІВ, ПРОВІДНИМ ОБЛІК НА МАЛИХ ПІДПРИЄМСТВАХ АБО В УМОВАХ СПЕЦІАЛЬНИХ ПОДАТКОВИХ РЕЖИМІВ не передбачили.

Якщо відкинути безліч тонкощів і нюансів, то виходить, що атестат професійного бухгалтера підтверджує право людини працювати за фахом.

Від головного бухгалтера професійний стандарт вимагає складати та подавати фінансову звітність суб'єкта економічної діяльності. Уточнюючи цю узагальнену функцію, слід зазначити, що в 2018 році головний бухгалтер повинен:

  • займатися складанням бухгалтерської звітності;

  • складати консолідовану фінансову звітність (по МСФО);

  • здійснювати внутрішній контроль над веденням бухобліку і складанням бухгалтерської або фінансової звітності;

  • вести податковий облік, а також займатися податковим плануванням і складанням податкової звітності.

Відповідно до вимог, актуальними для 2018 року, податкова звітність віднесена до фінансової. В принципі, таке рішення Міністерства праці можна назвати справедливим, оскільки отримані в результаті податкового обліку суми будуть неодмінно відображені на рахунках бухобліку.

У трудовому відомстві вважають, що головним бухгалтером повинен називатися єдиний фахівець, який займається на підприємстві складанням звітності. Тим часом «рядовий» бухгалтер, відповідно до ПРОФСТАНДАРТ, повинен займатися узагальненням фактів ведеться суб'єктом економічної діяльності господарського життя.

Саме тому ІПБ Росії затвердив ПРОФСТАНДАРТ «Бухгалтер» в якості основи для проведення професійної атестації. Фактично це означає, що кваліфікація фахівця, який пройшов атестацію в акредитованих ІПБ Росії навчальних центрах, відповідає вимогам стандарту.

І Ви можете бути впевнені, що, пройшовши навчання в навчальному центрі «ІнвестАудіт», Ви зможете володіти необхідними вміннями та знаннями, застосовувати отримані знання на практиці, зберігати своє робоче місце і посаду, а й надавати своєму роботодавцю істотну допомогу.

Атестат професійного бухгалтера: як отримати?

Отримати атестат може не будь-хто. Для цього він повинен відповідати певним характеристикам.

Звичайному бухгалтеру необхідно мати:

  • середню освіту за фахом (або тільки навчатися такої, перебуваючи мінімум на 3-му курсі навчального закладу). Допускається наявність тільки середньої загальної (але не нижче) освіти, підкріпленого проходженням курсів з контролю і обліку, в цьому випадку обов'язкова наявність трирічного стажу роботи на посаді, тим чи іншим чином пов'язаної з бухгалтерією.

Атестація головних бухгалтерів зобов'язує всіх претендентів:

  • володіти вищою освітою за відповідними напрямами:

  • мати стаж робочої діяльності, пов'язаної з бухгалтерською звітністю або аудиторської практикою. Її тривалість не може бути менше 3 років з 5 останніх;

  • або володіти середньою професійною освітою і стажем робочої діяльності, пов'язаної з бухгалтерською звітністю або аудиторської практикою не менш 5 років з 7 останніх.

Як показує практика, найкраще проходити підготовку в приватному навчальному центрі, зацікавленій в Вашому успіху на атестації. Як правило, витрати на навчання головного бухгалтера на себе бере його підприємство, розуміючи, що нові знання будуть викладені йому професійно, і на підприємство повернеться більш «підкований» співробітник.

Стандарт передбачає два рівня кваліфікації - 5-й і 6-й, які розрізняються обсягом повноважень і відповідальності, характером знань і умінь.

Атестат бухгалтера підтверджує відповідність кваліфікації 5-го рівня.

АТТЕСТАТ - це підсумок. Його отримання передує підготовка за програмами ІПБ Росії, проходження проміжної атестації та складання кваліфікаційних іспитів.

3 кроки, щоб стати професійним бухгалтером

КРОК 1. Подати заявку на навчання в акредитований ІПБР навчальний центр «ІнвестАудіт»
КРОК 2. Пройти професійну підготовку в навчальному центрі «ІнвестАудіт»
КРОК 3. Здати кваліфікаційні іспити

Переваги власника атестата професійного бухгалтера:

  • ПІДТВЕРДЖЕННЯ права називатися і займати посаду бухгалтера, головного бухгалтера

  • розширення НАВИЧОК І ЗНАНЬ

  • підтвердження своєї кваліфікації

  • ВПЕВНЕНІСТЬ у власних силах, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ на ринку праці

  • збільшена привабливість для роботодавців

  • кар'єрний ріст і ЗБІЛЬШЕННЯ РІВНЯ ДОХОДУ

  • обмін досвідом та розширення кола корисних знайомств

  • вихід на міжнародний рівень, визнання іноземних колег і роботодавців

  • доступ до найбільш актуальної професійної інформації

  • підтримка в умовах зміни галузі і ринку

  • ЕКОНОМІЯ ГРОШЕЙ І НЕРВІВ

Чому все більше організацій відправляє своїх бухгалтерів на навчання в «ІнвестАудіт»?

  • Навчальний центр входить до складу Аудиторсько-консалтингової групи «ІнвестАудіт», експерти якої допомагають своєчасно дізнатися і застосувати актуальну інформацію.

  • Бухгалтери завжди вдосконалюють свої знання в області бухгалтерського обліку, оподаткування, права, МСФЗ, аудиту, внутрішнього контролю.

  • Програма навчання складена так, що дозволяє отримати додаткову освіту в стислі терміни і «по суті», успішно підготуватися до здачі іспиту на атестат профбухгалтера і при цьому отримати відповіді на питання поточного періоду.

  • Склад викладачів підібраний так, щоб бухгалтери в доступній для сприйняття формі і так швидко, наскільки це можливо, отримали максимум інформації щодо практичної діяльності, з прикладами з конкретних ситуацій на підприємствах, судової та арбітражної практики, позицією Мінфіну.

  • УМЦ «ІнвестАудіт» займає 5 місце в Росії серед найбільших навчальних центрів, навчальних бухгалтерів і аудиторів (за підсумками рейтингу за 2017 рік). Що підтверджує затребуваність навчання серед великих компаній і гарантує актуальність навчання в період змін нормативної бази і необхідності відповідності вимогам ПРОФСТАНДАРТ «Бухгалтер».

  • Центр навчає не тільки бухгалтерів, але і аудиторів.

  • Наявність методичних посібників і бази тестів дозволяє легко і швидко знайти необхідних матеріал в період підготовки та складання іспитів.

  • Наявність власного комп'ютерного класу з ліцензійним програмним забезпеченням і доступом в інтернет для здачі іспитів.

  • Витрати на навчання співробітників, які працюють за трудовим договором, можуть враховуватися при обчисленні податку на прибуток у витратах компанії і зменшують базу оподаткування, так як УМЦ «ІнвестАудіт» має ліцензію на освітню діяльність та акредитацію на право навчання бухгалтерів і аудиторів.

  • Статистика складання іспитів (за підсумками 2017-2018 року): 100%.

  • Нам довіряють більше 1200 клієнтів (за підсумками 2015 року): всі відгуки

ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ КУРСУ ВИ ОТРИМАЙТЕ

  1. Атестат професійного бухгалтера ІПБ Росії
  2. Додаток до атестата за обраною трудової функції
  3. Посвідчення УМЦ «ІнвестАудіт» про підвищення кваліфікації

Набір в групу відкритий!
Розклад курсів можна дізнатися за телефоном: 20-08-43

КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ АТТЕСТАТ ПРОФЕСІЙНОГО БУХГАЛТЕРА - ДОСЯГНЕННЯ,

Підтверджують ваше право ВИКОНУВАТИ СВОЇ ТРУДОВІ ФУНКЦІЇ

І НАЗИВАТИСЯ БУХГАЛТЕРОМ!

Телефонуйте за номером 20-08-43, 8-908-805-98-04, бронюйте собі місце в групі.

Ми навчаємо невеликі групи!

Заповнюючи форму реєстрації, ви приймаєте умови обробки персональних даних .

Для чого потрібен атестат професійного бухгалтера?
Хто зобов'язаний йому відповідати, які вимоги до досвіду і стажу, чим загрожує невідповідність, чи потрібно підвищувати кваліфікацію?
Атестат професійного бухгалтера: як отримати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online