Кредит і криза 2015 г. Варто брати зараз кредит?

  1. Чи варто брати кредит зараз?
  2. Які кредити брати зараз вигідніше?
  3. Кому простіше отримати кредит?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

зміст:

1. Чи варто брати кредит?
2. Які кредити брати зараз вигідніше?
3. Хто може отримати кредит?

З листопада минулого 2014 року в країні ситуація в обвалом рубля істотно попсувала всім нерви. У кого-то збільшилися виплати по валютному кредиту, хтось не встиг взяти кредит, хтось із-за кризи втратив дохід і т.д. Загальна паніка охопила всіх: і позичальників і банки. Всіх хвилювало питання - що робити далі і чого очікувати, чи варто брати кредит зараз або потім ....

Пам'ятаючи минулий девальвацію в 90-х роках, багато хто вирішив, що варто взяти, щоб згодом кредит знецінився. Але і банки про це пам'ятали, в зв'язку з цим призупинили видачу кредитів. Все взяли вичікувальну позицію. Що ж змінилося на сьогоднішній день в порівнянні з листопадом минулого року? Наскільки актуальні всі перераховані вище питання на сьогодні?

Чи варто брати кредит зараз?

Через півроку ситуація трохи стабілізувалася Через півроку ситуація трохи стабілізувалася. Звичайно, криза позначилася на всьому. Але є і поліпшення - трохи зміцнився рубль, знизив ключову ставку Центробанк, як наслідок - трохи знизилися процентні ставки по кредитах, банки потихеньку стали кредитувати населення, але вже з великою обережністю. Так чи варто брати сьогодні кредит? Відповідь не може бути однозначним. І так і ні.

Звичайно, ще не відомо, що буде після введення єдиної валюти «алтин» на території Росії, Казахстану, Білорусії, Киргизстану та Вірменії. Не відома ще й дата введення даної валюти. Політики посилено запевняють в тому, що вона буде введена не в цьому році, а через кілька років. Але так склалося, що якщо уряд говорить, що валюта не буде введена, чомусь думається, що станеться з точністю навпаки, тому що, як правило це так і відбувається. А введення валюти, однозначно, позначиться на інфляції.

Тим не менш, не потрібно розраховувати на девальвацію рубля - це, як російська рулетка, передбачити складно. Але, загалом, симптомів для нового різкого обвалу рубля немає. Навпаки, рубль все-таки став зміцнюватися, повільно і болісно, ​​але все-таки зміцнюється.

Які кредити брати зараз вигідніше?

Якщо потрібна невелика сума, то вигідніше скористатися кредитною карткою. При виборі карти звернути увагу на пільговий період - бажано, щоб він був поновлюваний і на максимальну кількість днів. При грамотному підході, кредитка буде максимально вигідна для позичальника. До того ж, кредитку отримати легше, ніж споживчий кредит на невелику суму.

А що з іпотекою? Чи варто брати іпотеку на даний момент? Так, зараз вигідно придбати нерухомість. На це є 3 причини:

  • Ціни істотно знизилися - можна заощадити на покупці;
  • Ставки по іпотеці збільшилися зовсім мало в порівнянні з іншими видами кредитування;
  • Тривалий термін іпотеки при триваючої інфляції допоможе позичальникові легше розрахуватися за кредитом. Особливо це буде вигідно для тих, хто буде здавати цю нерухомість в оренду - житло окупить саме себе.

Підсумок - краще вкласти наявні фінанси в іпотеку в якості початкового внеску.

У продовження цієї теми радимо подивитися відео про те, чому вигідно купувати нерухомість в іпотеку.

Що робити з наявним кредитами? Порада одна - не поспішати достроково виплачувати кредит, а вільні фінанси в що-небудь вигідно вкласти.

Кому простіше отримати кредит?

Якщо до листопада 2014 року банки видавали кредити без розбору в гонитві за максимальним прибутком, то після обвалу рубля, ситуація різко змінилася. Тепер схвалення отримує тільки кожна 4-а з кредитних заявок. Хто ж ці щасливчики? В принципі, це ті ж, хто і раніше міг безперешкодно отримати позику:

  • «Зарплатні» клієнти банку - ті, хто отримує зарплату по картці банку;
  • Клієнти, які мають депозит в банку;
  • держслужбовці;
  • Банківські співробітники.

Ця категорія потенційних позичальників і до кризи мала великі шанси для отримання кредиту. Але це не означає, що іншим неможливо отримати кредит. Якщо у потенційного позичальника є високий дохід, наявність нерухомості, накопичень, відмінною кредитної історії - це дає досить високі шанси на схвалення кредиту. Головне, перед подачею заявки ретельно проаналізувати свій фінансовий стан, передбачити виходи в разі втрати доходу, в загальному, підійти до кредитування дуже серйозно - в такому випадку, кредит буде вигідним і безпечним.

Чи варто брати кредит зараз чи ні - на це питання можете дати відповідь тільки сам позичальник. Головне, не піддаватися загальній паніці, не вірити чуткам і не бігти за кредитом. Кредит потрібно брати з розумом! Бажаємо вам вдалих кредитів!

Чи варто брати кредит зараз?
Які кредити брати зараз вигідніше?
Кому простіше отримати кредит?
Що ж змінилося на сьогоднішній день в порівнянні з листопадом минулого року?
Наскільки актуальні всі перераховані вище питання на сьогодні?
Чи варто брати кредит зараз?
Так чи варто брати сьогодні кредит?
Які кредити брати зараз вигідніше?
А що з іпотекою?
Чи варто брати іпотеку на даний момент?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online