Яку іпотеку вигідніше взяти

  1. Огляд іпотечних програм від різних банків
  2. Яку іпотеку вигідніше взяти в Россельхозбанке?
  3. Іпотека в банку Відкриття
  4. Кредит на житло в Юникредит банк
  5. Іпотека в Ощадбанку
  6. В якому банку вигідніше взяти іпотеку?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зміст статті:

Послуга іпотечного кредитування є механізмом, що дозволяє зробити житло максимально доступним. При цьому покупка квартири в кредит може сполучатися з деякими труднощами. Іпотека надається різними фінансовими установами, однак банки перед співпрацею дуже ретельно вивчають рівень платоспроможності потенційного позичальника. Таким чином кредитодавці хочуть мінімізувати можливий ризик при співпраці з клієнтом. Щоб розібратися з тим, яку іпотеку вигідніше взяти, необхідно ознайомитися з різними умовами кредитування.

Огляд іпотечних програм від різних банків

В умовах конкуренції, яка створена сьогодні на ринку фінансових послуг, різні фінансові установи залучають позичальників мінімальними процентними ставками. Потенційним клієнтам банків надана можливість співпраці в рамках різних іпотечних програм.

Яку іпотеку вигідніше взяти в Россельхозбанке?

Россельхозбанк пропонує широку лінійку іпотечних програм. Крім стандартних пропозицій, банк підготував унікальні кредити на житло для певних соціальних груп. В цьому випадку можна говорити про мінімальні процентні ставки і тривалої періоді погашення. Навантаження на сімейний бюджет завдяки цьому буде максимально знижена.

  • Стандартний іпотечний кредит. В рамках цієї програми величина процентної ставки може варіюватися в межах 13,5-16,5%. При цьому на початковому етапі передбачена сплата грошової суми в розмірі 15% від вартості житла, що купується. 20 млн рублів, надані банком, можна направити на покупку або будівництво нового будинку.
  • Іпотека з держпідтримкою. Вартість такого кредиту становить 10,9% річних. Однак п'яту частину від загальної вартості житла позичальник повинен сплатити при використанні власних коштів. При мінімально можливу суму 100000 рублів максимальна сума іпотечної позики буде триматися на рівні 3 млн рублів.
  • Житло військовим. Ще один соціальний продукт, який надається під 11,5%. Початковий внесок тримається на рівні 10%, а максимальна сума позики не перевищує 2 млн рублів. Погашення кредитної заборгованості здійснюється протягом 22-х років.

Погашення кредитної заборгованості здійснюється протягом 22-х років

Іпотека в банку Відкриття

Банк Відкриття також пропонує своїм клієнтам досить вигідні умови співпраці. Іпотечна програма «Квартира» дозволяє отримати до 150 млн рублів під 11,95% річних. Повернути гроші необхідно максимум через тридцять років. Зі своєї кишені позичальник повинен заплатити 20% від загальної вартості житла. Необхідну грошову суму позичальник може направити на проведення капітального ремонту для наявного житла.

В рамках програми «Новобудова» позичальник може отримати мінімум 625000 рублів. Повернути їх клієнт банку повинен після закінчення тридцятирічного часового проміжку. Вартість такого іпотечного кредиту також тримається на рівні 11,95%. Слід зауважити, що співпраця з банком можливо якщо позичальник повністю відповідає встановленим вимогам фінансової установи. До клієнта висуваються наступні вимоги:

  1. Громадянство РФ.
  2. Наявність постійної або тимчасової реєстрації.
  3. Мінімальний трудовий стаж (безперервний) - від 1 року.
  4. Стаж на останньому місці роботи - від трьох місяців.
  5. Вік від 18 до 65 років.

Вік від 18 до 65 років

Кредит на житло в Юникредит банк

Юникредит банк пропонує можливість отримати кошти на покупку житла під 12%. У разі відмови від страхування життя і здоров'я позичальника величина процентної ставки може підвищитися на 2 пункти. Банк не застосовує мораторію на дострокове закриття кредитного рахунку, тому виплатити всю суму раннє встановленого терміну можна в будь-який час без подальшого нарахування штрафу.

Відсоткова ставка залежить від особливостей іпотечної програми, в рамках якої здійснюється співробітництво. При цьому також враховується величина початкового внеску, термін погашення, схема нарахування відсотків, наявність додаткових платежів. Нижче більш детально представлена ​​іпотечна лінійка від Юникредит банку. Можливо, що після попереднього ознайомлення з нею питання про те, де взяти іпотеку буде позбавлений своєї актуальності.

ПрограмаВеличина процентної ставки,%Величина початкового внеску,%Сума позикиТермін погашення

Новобудова з державним субсидуванням 11,9 20 8000000 рублів 30 років Квартира в новобудові 13 20 9000000 рублів 30 років Кредит на квартиру 13 20 15000000 рублів 30 років Цільовий кредит 14,5 20 15000000 рублів 30 років Кредит на котедж 13,5 20 15000000 рублів 30 років


Іпотека в Ощадбанку

Найбільш вигідну пропозицію тут - «Іпотека з державною підтримкою», яка надається під 12%. Мінімальна сума кредиту становить 300000 рублів. Для збільшення цієї цифри можна залучити до співпраці позичальників. Не менш привабливими є програми «Придбання готового житла» і «Іпотека плюс материнський капітал». Вартість кредитів в обох випадках складе 12,5%.


В якому банку вигідніше взяти іпотеку?

Щоб визначитися, де взяти вигідну іпотеку, необхідно ретельно вивчити всі актуальні пропозиції ринку. Банки дуже лояльно налаштовані на співпрацю з платоспроможними клієнтами, тому потенційні позичальникові можуть розраховувати на вигідні умови.

Яку іпотеку вигідніше взяти в Россельхозбанке?
В якому банку вигідніше взяти іпотеку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online