8 доказів того, що дітей бити не можна

  1. 8. У порядку речей
  2. 7. Чи існують інші способи виховання дітей
  3. 6. Жорстоке поводження з дітьми протизаконно
  4. 5. Серйозні тілесні ушкодження
  5. 4. Грубість не допоможе вирішити проблему
  6. 3. Ви повинні показати своїм дітям, як себе правильно вести
  7. 2. Насильство знищує любов
  8. 1. Це просто діти

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Я вважаю, що більшість з цих 8 причин, за якими не можна бити своїх дітей, цілком розумні. Діти за своєю природою дуже ніжні і добрі створення. Вони повинні пізнавати світ і ні в якому разі не боятися своїх батьків. Їх поки не має хвилювати їх подальше життя. Дитинство має бути синонімом щастя.

Дитинство має бути синонімом щастя

8. У порядку речей

Дитина, якого б'ють, починає вважати, що це вже в порядку речей, що це норма, і що так можна вирішити свої проблеми. Я якось бачила, як батьки просили свою дитину вдарити іншого, тому як самі так вирішують свої суперечки. Батьки ж є прикладом для наслідування, і ніколи не повинні вчити цьому своїх дітей.

7. Чи існують інші способи виховання дітей

Існує безліч альтернатив поведінки батьків, які не включають в себе побиття дітей. Рекомендації по вихованню своєї дитини можна прочитати в спеціальних журналах від фахівців, які вивчають конкретні проблеми дисциплінарного розвитку дитини. Покарати дитину можна і іншими методами: перерватися, забравши від нього улюблену іграшку, припинити його спілкування з друзями або ж просто поговорити з ним про його неправильну поведінку. Метод вибирається залежно від особливостей характеру дитини.

6. Жорстоке поводження з дітьми протизаконно

Закон захищає дітей від того, що вони не можуть контролювати. Діти дуже малі, щоб протистояти фізичній силі дорослого. Деяким людям подобається відчувати перевагу в силі, коли перед ними хтось слабкіше їх. Це жахливо, тому я завжди захищала слабких, будь-то дитина, тварина або навіть дорослий.

5. Серйозні тілесні ушкодження

Всі дорослі набагато сильніше дітей. Травми у дитини від удару дорослого варіюються від удару до перелому, а то і до втрати зубів. Один простий помах руки вже може привести до травми. Госпіталізація дітей після таких розборок дорослих вже не рідкість. Дбайте про своїх дітей з любов'ю!

4. Грубість не допоможе вирішити проблему

Я ніколи не розуміла, як за допомогою грубої фізичної сили дитині можна щось довести? Батьки, які таким чином доводять свою точку зору, тільки завдають дитині шкоди. Дітям потрібно по-людськи пояснювати, в чому вони неправі. Звичайна розмова може змусити дитину подумати, перш ніж повторювати свої минулі помилки. Інакше, діти почнуть приховувати свої дії, щоб уникнути такого болючого покарання.

3. Ви повинні показати своїм дітям, як себе правильно вести

Дорослі повинні бути прикладом для дітей. Пояснюючи дітям їх помилки, їх можна навчити розумно міркувати в подальшому житті. Якщо Ваша розмова буде аргументований і послідовний, гніву в результаті можна уникнути. Це також навчить їх вирішувати свої проблеми, не вдаючись до насильства. Я завжди все докладно пояснюю своєму синові. Звичайно, намагайтеся не забувати, що перед Вами маленька дитина, і пояснення повинні бути якомога простіше. Але все ж, діти дуже багато розуміють, так що дайте їм шанс виправитися без насильства. почитайте - Правила Ідеального Батька .

2. Насильство знищує любов

Діти набагато більше реагують на ніжність, ніж на насильство. Побої не допоможуть пояснити або довести щось дитині, вони просто залякують. Я пам'ятаю, як один раз в дитинстві мене злегка вдарили за щось. Я до сих пір не розумію, за що. Однак те, що батьки спокійно мені пояснили, я пам'ятаю і розумію і до цього дня.

1. Це просто діти

Це самий елементарний аргумент. Адже це просто діти. Вони потребують любові і ласки, а не в побоях і насильстві. Життя занадто коротке, щоб дозволити своїм дітям втратити чудові хвилини дитинства. Коли дитина боїться, що за будь-яку помилку він боляче отримає, то закривається і стає дуже обмеженим.

Я впевнена, що у Вас є ще більше причин, за якими не можна бити дітей. Може бути, Ви поділитеся з нами тими, про які я сьогодні ще не сказала? Яка найголовніша причина для Вас?
фото: -Gep-

Може бути, Ви поділитеся з нами тими, про які я сьогодні ще не сказала?
Яка найголовніша причина для Вас?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online