Мінпромполітики вдалося домогтися скасування процедури санації КГЗКОР

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

2 грудня Дніпропетровський апеляційний господарський суд задовольнив апеляційні скарги Міністерства промислової політики України, Кіровоградського обласного сектора з питань банкрутства, ДП «Дирекція Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд», Арбітражного керуючого Геннадія Заболотного 2 грудня Дніпропетровський апеляційний господарський суд задовольнив апеляційні скарги Міністерства промислової політики України, Кіровоградського обласного сектора з питань банкрутства, ДП «Дирекція Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд», Арбітражного керуючого Геннадія Заболотного.

Також було скасовано постанову господарського суду Кіровоградської області від 16 червня 2009 року в якій задовольнялося клопотання комітету кредиторів щодо введення процедури санації боржника (КГЗКОР) і призначення керуючим санацією підприємства арбітражного керуючого О.М. Барановського.
Про це повідомляється в прес-релізі Міністерства промислової політики.
Мінпромполітики відразу ж після надходження інформації відносно не правомірних дій з боку керуючого санацією по відношенню до розпорядження державним майном був позбавлений ліцензії керуючий санацією ДП «Дирекція КГЗКОРу» О. М. Барановський. Таке рішення прийняв Державний департамент з питань банкрутства Мінекономіки після отримання результатів перевірки КГЗКОР за порушення ліцензійних умов провадження господарської діяльності. У зв'язку з цим, арбітражним керуючим був призначений В.О. Монаков, на якого покладено обов'язки керуючого санацією ДП «Дирекція КГЗКОРу».
Крім того, для запобігання рейдерського захоплення державного майна КГЗКОРу, за дорученням Мінпромполітики, дирекція комбінату уклала договір з відділом державної служби охорони при МВС України в Кіровоградській області. Тепер працівники міліції охороняють приміщення управління дирекції КГЗКОРу від можливих захоплень.
У Мінпромполітики помітили, що для погашення вимог кредиторів КГЗКОРу, урядом у вересні цього року було прийнято розпорядження «Про виділення коштів для погашення заборгованості ДП« Дирекція КГЗКОР »перед конкурсними кредиторами», які вже виплачені.
Нагадаємо, що КГЗКОР будується із залученням підрядних організацій інших країн відповідно до укладених міжнародних угод і є суб'єктом міжнародного права.
ДП «ДКГОКОР» є державним підприємством з 100% часткою державної власності в статутному фонді, якою уповноважено управляти Мінпромполітики. Майно ДП «ДКГОКОР» знаходиться у власності держави в особі Мінпромполітики і закріплено за підприємством на праві господарського відання.

Прес-служба Мінпромполітики України

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online