Житло в Балашисі подорожчає

  1. Електронна версія довідника Хто Є Хто на ринку нерухомості
  2. Відвідайте сайт довідника "Хто Є Хто і Що по чому на ринку нерухомості 2018 "


Електронна версія довідника Хто Є Хто
на ринку нерухомості

Відвідайте сайт довідника
"Хто Є Хто і Що по чому
на ринку нерухомості 2018 "



Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Після завершення реконструкції Горьковського шосе.

Після завершення реконструкції Горьковського шосе в Балашисі зросте не тільки попит на вторинне житло, але і вартість "квадрата". Про це повідомляють аналітики МІЕЛЬ-Мережа офісів нерухомості ».
У Балашихинском районі зосереджено майже 25% від усього пропозиції на східному напрямку до малого Московського кільця.
Поки ціни на нерухомість в Балашисі - одні з найнижчих в Підмосков'ї - в середньому 97,34 тис. Рублів за кв.м. При цьому 56% пропозиції доводиться на квартири в монолітних будинках і в панельних будинках з поліпшеним плануванням.
Одна з причин низьких цін - погана транспортна доступність. Змінити цю ситуацію покликана реконструкція Горьковського шосе. Після реконструкції траси з'являться три розв'язки. І основний транзитний потік зможе йти в область безупинно.
В результаті очікується попиту на житло, а в перспективі і зростання цін на ринку вторинної нерухомості не менше ніж на 10%.

джерело: дайджест Нерухомості

експертиза новобудови 10.07.2016 Експертиза: «Рідне місто. Жовтневе поле » Житловий комплекс компанії «РГ-Девелопмент» «Рідне місто. Жовтневе поле »відповідає всім вимогам жителя сучасного мегаполісу: відмінне розташування, хороша транспортна доступність, якісна архітектура, ... 10.07.2016 Експертиза: Мкр. «Новоризькому КВАРТАЛИ» «Новоризьке квартали» - новий мікрорайон ГК «Мортон» в Красногорському районі і перший в Підмосков'ї проект в концепції «розумне місто». 07.04.2016 ЖК «ВЛюбліно» Новий проект провідного російського забудовника ГК «Мортон», мультифункціональний комплекс «ВЛюбліно» на південному сході столиці, поєднує в собі цілий ряд переваг, здатних залучити навіть самого ... Інші експертизи та проекти новобудов » презентація селища 16.10.2015 Котеджне селище «Павлові озера» «Павлові озера» стане унікальним мультиформатним селищем, в основі його концепції - модель європейського передмістя. 02.09.2015 ЖК «ЗаМітіно»: бізнес-клас з комфортними цінами На захід від столиці, всього в 11 км від МКАД по Пятніцкому шосе, ведеться активне будівництво заміського комплексу «ЗаМітіно» - одного з яскравих проектів бізнес-класу в колекції компанії «Kaskad Нерухомість». 02.09.2015 «Дубрівка». Кращий житловий комплекс бізнес-класу. Калуське напрямок цілком можна назвати «срібним» шосе слідом за «золотими» Рубльовкою і Нової Ригою. Тут мало промислових підприємств і максимально збережена природне середовище. Інші презентації та проекти котеджних селищ »
Новини нерухомості 14.06.2019 10 років перемог премії «Рекорди Ринку Нерухомості» 6 червня пройшла ювілейна 10-а церемонія нагородження щорічної міжнародної премії «Рекорди Ринку Нерухомості» в Triumph Event Hall. Цього року премії виповнилося 10 років! Перший конкурс пройшов в 2010 році і сьогодні в індустрії ... 11.06.2019 Експансія елітної нерухомості: чи є життя за Садовим 4 червня 2019 в Москві в дизайн-готелі «Стандарт» відбувся щорічний бізнес-сніданок «Елітний проект:« дев'ять життів »топ-сегмента». Діловий бранч був присвячений проблемам низьку інвестиційну привабливість ... 11.06.2019 Проектне фінансування дозволить забудовникам боротися з зовнішніми викликами Деякі забудовники відкладають з переходом на проектне фінансування. В даний час в банки подані заявки тільки на 27% переводяться на новий механізм проектів. Таку заяву зробила глава Центробанку. За представленою Мінбудом ... 10.06.2019 «Як девелоперу дожити до видачі ключів, не вбити пайовиків і не закрити соцмережі - керівництво для забудовників по веденню соцмереж» Такий майстер-клас проведе керівник SMM-агентства «SMM-редакція» Надія Русінана конференції «Social Media Fest-2019» в Москві 20-21 червня. 10.06.2019 «Театральний Дім» та МФК «Іскра-Парк» - переможці премії «Рекорди ринку нерухомості 2019» Два проекти компанії «Галс-Девелопмент» удостоєні головних нагород X ювілейній премії за досягнення на ринку російської та зарубіжної нерухомості «Рекорди ринку нерухомості 2019». Елітний квартал «Театральний ... 06.06.2019 ГК ФСК запускає партнерську програму для девелоперів З введенням ескроу-рахунків тезу «час - гроші» для девелоперського бізнесу набуває особливої ​​актуальності. Чим швидше девелопер зможе побудувати об'єкт, тим менше йому доведеться платити банку. заходи ЯКЕ ВОНО, ПОКОЛІННЯ Z? ДІЗНАЄМОСЯ НА КОКТЕЙЛЬ-КОНФЕРЕНЦІЇ FRESH MARKETING MEETING 7 червня в Москві пройде щорічна коктейль-конференція FRESH Marketing Meeting за підтримки НП «РГУД» і центру навчання Academy of Real Estate. Організатор заходу - PROEstate ... «Бум для BIM»: коли і як нові технології завоюють консервативний ринок нерухомості Ділове видання «Ведомости» запрошує вас взяти участь у Російському форумі з інновацій в нерухомості. Він відбудеться 31 травня 2019 року в готелі «Інтерконтиненталь». Сочинський Всеросійський житловий конгрес (8-12 квітня 2019 роки) «Квітневі тези ринку нерухомості - 2019» Шановні пані та панове! ВД «Коммерсант» радий запросити вас взяти участь в щорічній конференції «Квітневі тези ринку нерухомості - 2019», яка відбудеться 19 ... Проектне фінансування в девелопменті: банки розкривають карти 10 квітня в Москві, в Swissotel Червоні Пагорби в клубній вітальні (Космодаміанська наб., 52, стр. 6) пройде бізнес-бранч «Проектне фінансування в девелопменті: банки розкривають ... ВИСТАВКА ЗАРУБІЖНОЇ НЕРУХОМОСТІ «MPIRES» заходи »
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online