Миття фасадів та вікон альпіністами в Москві, послуги і ціна мийки фасаду на висоті

  1. Наші об'єкти з миття фасадів
  2. зміст:
  3. Миття вікон на висоті альпіністами
  4. Технологія миття фасадів та вікон
  5. Миття фасадів будівель - варіанти очищення
  6. Ціна послуги миття фасадів та вікон
  7. Переваги співпраці з нами
  8. Примітки:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ми працюємо з усіма обсягами, висотами і з будь-якими ступенями забруднення Ми працюємо з усіма обсягами, висотами і з будь-якими ступенями забруднення. Найсильніше забруднення - «Першотравня» після будівництва, коли фасад і скла покриті шаром будівельного пилу, піщано-цементних і лакофарбових забруднень. Щорічна миття фасадів проводиться швидко і дуже ретельно.

Ми моєму фасади і вікна вже більше десяти років і у нас утворився солідний пул постійних клієнтів, яким ми проводимо сезонну мийку навесні, а деяким робимо додаткову мийку ще й восени.

Ми моєму будь-які поверхні - скло, цегла, бетон і венфасади.

Наші об'єкти з миття фасадів

  1. Компанія Керхер вибрала нас для мийки Останкінської телевежі. дивіться фоторепортаж з пробної мийки восени 2013 року.
  2. Москва-Сіті, вежа «Меркурій». Макс. висота - 350 м., площа - 45 000 кв. м.
  3. Житловий комплекс «Воробйови Гори» Мосфільмовская вул., Д. 70. Макс. висота 150 м., площа - 27 000 кв.м.
  4. Раффайзенбанку, Ленінський просп., 15а. Макс. висота 100 м., площа - 9 700 кв.м.
  5. Готель «Ізмайлівська» корпус Альфа. Макс. висота 105 м., площа - 28 000 кв. м.

м

зміст:

  1. Вступ
  2. Миття вікон на висоті альпіністами
  3. Технологія миття фасадів та вікон
  4. Миття фасадів альпіністами
  5. Миття фасадів будівель - варіанти очищення
  6. Ціна послуги миття фасадів та вікон
  7. Переваги співпраці з нами

Миття вікон на висоті альпіністами

Чисті вікна і фасад будівлі - імідж і візитна картка кожної компанії. Компанія промислового альпінізму «Вертикаль» представляє свої послуги: миття фасадів будівель та миття вікон на висоті.

Висотна мийка вікон відбувається в кілька етапів:

  • після Вашого дзвінка, наш фахівець приїде на місце знаходження об'єкта. При визначенні обсягу роботи, обмовляється сума, терміни і укладається договір.
  • наші альпіністи працюють зі спеціальним спорядженням, яке допомагає уникати подряпин на склі при переміщенні;
  • миття вікон і фасадів здійснюється спеціальними миючими засобами, за допомогою новітнього обладнання.
Миття вікон альпіністами на висоті
Типи віконМенше 500 м.кв.Менше 1000 м.кв.Менше 5000 м.кв.

Вітражні суцільні 60 руб. 56 руб. 54 руб. Вітражні поодинокі з одного боку менше 5,5 м.кв. 80 руб. 76 руб. 70 руб. Типові вікна 1,7 м. На 1,8-3 м. 60 руб. 58 руб. 55 руб. Мийка відливів або підвіконь за 1 м.п. 30 руб. 28 руб. 27 руб.

Технологія миття фасадів та вікон

  1. Спочатку наноситься вода з миючим засобом.
  2. Потім вікно миється.
  3. Потім рама вікна вікно протирається ганчіркою, щоб вона була суха.
  4. Потім береться зганяння і акуратно зверху вниз вся вода забирається з скла.
  5. Ще раз сухою ганчіркою протирається рама вікна.
  6. І окремої чистою ганчіркою - мікрофіброю скло протирається ще раз.

Миття фасадів альпіністами

Своєчасна очищення фасадів відстрочить фарбування будівлі і збереже його приємний вигляд Своєчасна очищення фасадів відстрочить фарбування будівлі і збереже його приємний вигляд. для миття фасадів використовуємо індивідуальний підхід. Кожному покриттю - свою очистку. Оцінка вартості формується з площі і особливості фасаду.

Для миття фасадів зі скла, каменю, і забарвлених будівель використовуємо:

  • сучасне обладнання (для стійких забруднень);
  • АВД - апарат високого тиску (для важкодоступних, щілинних);
  • хімічні засоби.

Для очищення оштукатуріних будівель застосовується наступні:

  • обладнання дозволяє видув пилу і накопичених забруднень (в стиках і важкодоступних місцях);
  • промивши фасаду за допомогою щадних кошти (ФАС - 101, ФАС - 103).

Ми також раді запропонувати свою допомогу при очищення приміщень нових будівель. Допоможемо прибрати забруднення від хімічно активних будівельних сумішей, здійснимо миття пофарбованих поверхонь у важкодоступних місцях, так само готові допомогти в непередбачених ситуаціях, де може знадобитися наш досвід.

Неохайний вигляд фасаду, а також брудні вікна не тільки негативно позначаються на іміджі компанії, але і можуть привести до зменшення клієнтів, і як наслідок - збитків. Адже доглянуте і чисте будівлю, особливо якщо це торгово - розважальний комплекс, бізнес - центр приковують погляди до свого зовнішнього вигляду і запрошують відвідати його. Скло, яке зараз активно використовується в сучасній архітектурі, дуже швидко втрачає первинний вигляд під впливом різних факторів (атмосферних опадів, вихлопних газів).

Наша команда на професійному рівні надасть вам необхідні послуги по очищенню фасаду і вікон промисловими альпіністами, які виконають свою роботу не залежно від типу забруднень і висоти споруди.

Миття вікон альпіністами - це дуже вигідна послуга, так як вона економічно вигідно відрізнятися з традиційними методами (для проведення робіт нашим співробітникам не потрібно встановлювати люльки, ліси, інше додаткове обладнання). Висотна мийка вікон передбачає використання спеціального спорядження та обладнання. Великий досвід дозволяє нашим фахівцям швидко і ефективно усувати будь-які види забруднень, не пошкодивши при цьому крихкий матеріал. За бажанням замовника ми можемо провести подальшу обробку поверхонь із застосуванням спеціальних речовин, які дозволяють більш надійно захистити поверхню для від згубних впливів навколишнього середовища.

Так як фасад будівлі може бути виготовлений зі специфічних матеріалів (скла, цегли, каменю та ін.), То і вибір методу очищення буде індивідуальним. Наприклад, для поштукатурених стін використовують нейтральні миючі засоби. Стіни, оброблені гранітом, або плиткою очищають слабкокислим засобом. Для мармуру або неприродних матеріалів, створених на основі цементу, використовують виключно лужні миючі засоби.

Миття вітрин складається з наступних етапів:

  • сухе і вологе очищення рам і підвіконь;
  • чистка скла з використанням спеціальних засобів;
  • видалення залишилася вологи, очищувальних засобів за допомогою гумового згону, а також вологе прибирання підвіконь.

Миття фасадів будівель - варіанти очищення

Миття фасадів альпіністами передбачає використання різного інвентарю та обладнання, в залежності від ступеня забруднень підбирається індивідуальний комплекс миття: Миття фасадів альпіністами передбачає використання різного інвентарю та обладнання, в залежності від ступеня забруднень підбирається індивідуальний комплекс миття:

  • рунная мийка з використанням шубок, стяжок, металевих скребків, подовжувачів (використовується під час миття фасадів з гладкою поверхнею);
  • струйное очищення за допомогою сухого льоду (м'який бластінг);
  • миття із застосуванням апаратів високого тиску (застосовують для будь-яких поверхонь);
  • піскоструминна чистка;
  • видалення великих за площею забруднень (фарби, патьоків, сажі, плям) виконується тільки вручну з використанням щіток та падов.

Ціна послуги миття фасадів та вікон

Зв'язавшись з нашими консультантами, ви зможете отримати вичерпну інформацію про те, скільки буде стояти той чи інший вид роботи. Не рідко замовивши одну послугу клієнти розуміють, що їм потрібні і інші (наприклад, очищення даху від снігу) тому вартість послуг підсумовується.

Ціни на мийку фасадів у нас будуть залежати від:

  • вартості роботи промислового альпініста;
  • типу поверхні, що очищається, а також її площі;
  • зручності закріплення страхувальних мотузок;
  • наскільки забрудненої є поверхню;
  • коштів, які будуть застосовуватися для чищення.

З мінімальними цінами ви зможете ознайомитися в прайс-листі або запитати у наших консультантів. Варто також врахувати, що при негативних значеннях температури повітря вартість робіт вище. Також якщо на склі є забруднення з вапна або штукатурки, вартість робіт буде збільшена в 1,5-2 рази.

Переваги співпраці з нами

  1. Ми вже встигли зарекомендувати себе як відповідальні партнери, які завжди виконують свої обіцянки в покладений термін.
  2. Вам не потрібно буде впускати сторонніх людей в приміщення, так як промислові альпіністи виконують свою роботу тільки з зовнішньої сторони будівлі.
  3. Під час виконання роботи нашими співробітниками вам не потрібно буде переживати за людей, які проходять повз, так як їхнє життя буде в цілковитій безпеці.
  4. Застосування сучасних технологій, які використовують наші фахівці для роботи, здивують вас високою якістю і тривалим результатом.
  5. Наші фахівці не боятися важких завдань, і беруться навіть за найскладнішу роботу (працюємо як з житловими будинками, так і офісними будівлями).
  6. Миття фасадів здійснюється нами автономно, тобто ми абсолютно не будемо відволікати вас або ваш персонал від роботи.

Як часто проводити мийку скляних чи інших фасадів буде залежати від вимог і побажань самого замовника, швидкості виникнення забруднень. Добре було б проводити такі роботи не рідше двох разів на рік.

Результати миття фасадів та вікон професіоналами перевершать всі ваші очікування. Будівля придбає практично первісний вигляд, завдяки чому фасад не потрібно буде фарбувати або проводити інші реконструкційні роботи.

Миття фасадів будівель альпіністамиТипи фасадівМенше 500 м.кв.Менше 1000 м.кв.Менше ніж 2000 м.кв.Менше 5000 м.кв.Менш 10000 м.квБільше 10000 м.кв.

Фасад оштукатурений простий 49 руб. 37 руб. 35 руб. 32 руб. 30 руб. 28 руб. Сендвіч-панелі 40 руб. 36,7 руб. 33,7 руб. 31 руб. 29 руб. 26 руб. Цегла (від атмосферних забруднень) 43 руб. 40 руб. 36,3 руб. 33,3 руб. 30,5 руб. 28 руб. Штукатурення складний 47,7 руб. 43,8 руб. 40,1 руб. 37,8 руб. 33,8 руб. 31 руб. Вентильований фасад з композитних матеріалів 47,7 руб. 43,8 руб. 40,1 руб. 36,8 руб. 34 руб. 31 руб. Вентильований фасад з керамограніта і керамічної плитки 60 руб. 55 руб. 50,5 руб. 47 руб. 41,5 руб. 38 руб. Пористий камінь, черепашник (постійне обслуговування - не менше 1раз в рік) 66,2 руб. 60,7 руб. 55,7 руб. 51 руб. 47 руб. 43 руб. Пористий камінь, черепашник (дуже брудний, не мився більше 5-и років) 148 руб. 135,5 руб. 124 руб. 117 руб. 110 руб. 98 руб.

Примітки:

  • Дана вартість вказана при довжині козирка до 60 см. При більшій довжині козирка ціна збільшується.
  • Дані ціни вказані при митті на висоті від 10 м. І до 90 метрів, на інших висотах ціна буде іншою.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online