Мікрорайон "Бурштиновий" міського поселенія- Балашиха.

  1. Про транспортне сполучення з м.Москва. Як приїхати або дістатися?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ми хочемо познайомити Вас з молодим Балашихинський мікрорайоном під ім'ям «Янтарний». Розташування зазначеного райончик - біля Щелковського шосе, з лівого боку, якщо їхати в Москву, на трасі А-103. Селище зі своєю західної сторони межує з мікрорайоном Східний, а райончик Смарагдовий став добрим сусідом мікрорайону зі сходу.

З північної сторони до багатоповерхових будівель примикають лісосмуга з водоканалом Акуловскій і садові ділянки. Головними вулицями селища Бурштиновий є: вулиця Кільцева, Бурштинові і Молодіжний бульвари, Західна вулиця і Акуловскій проїзд.

Цей новий мікрорайон влаштувався на кордоні м.Москва, в парі кілометрів за МКАД по Щелковського шосе. Тут розташувалися двадцять монолітних і панельних корпусів різноманітної поверховості (від 14-ти до 25-ти), ці споруди архітектори об'єднали загальною інфраструктурою. Проект має загальну житлову площу близько двохсот сорока тисяч квадратних кілометрів.

Ми хочемо познайомити Вас з молодим Балашихинський мікрорайоном під ім'ям «Янтарний»

П-44-Т типова серія, яка стала сучасним продовженням будинків серії П-44. Тут помітно покращені як планування, так і вживані матеріали в будівництві. Трикімнатні квартири в П-44-К - відсутні. У цих будинках зовнішні стіни - це залізобетонні тришарові панелі (по системі: бетон - полистерол / утеплювач - бетон), які володіють металізованої теплоотражающей плівкою в утеплювачі (теплоізоляційний коефіцієнт при цьому виходить, як у стіни з цегли з товщиною в 90 сантиметрів).

Закриті стики між зовнішніми плитами забезпечують не тільки солідний вигляд, але і додаткову теплоізоляцію будинку. Міжкімнатні та міжквартирні несучі стіни являють собою залізобетонні панелі з товщиною шістнадцять і вісімнадцять сантиметрів. Фасадна обробка у будівель з керамічних панелей, стилізованих під цеглу, облицювання нижніх поверхів «під камінь».

У будинках встановлені пластикові склопакети. Є і вантажопасажирські, і пасажирські ліфти, вони пропонують вантажопідйомність від 400 до 630 кілограм. Двадцяти - двадцяти п'яти-поверхові секції (під'їзди) мають два вантажопасажирських і один пасажирський ліфт. Це одна з найбільш поширених модельних серій, як в Підмосков'ї, так і в Москві. ГК «Мортон» застосовує дану серію в великому числі своїх проектів: «Катюшки» (Лобня), «1 Травня», «Ювілейний» (Залізничний), «Щітніково», «Південне Кучино», «Перлина Балашихи» (Балашиха), « Озерний »(Щелковский р-н),« Солнцево-парк »і« Бутово парк »(Ленінський р-н).

Планування і архітектурне рішення даного мікрорайону допомагають створити комфортне середовище для проживання. Відмінна інсоляція в квартирах цього мікрорайону досягається за допомогою поєднання монолітних і панельних разносекціонних корпусів, які зведені за індивідуальними проектами. Як офіси, так і квартири в своїй більшості, тут мають вільне планування.

Проектом передбачено на територіях «Бурштинового» будівництво школи, дитячого садка, організацій соціального і побутового обслуговування. У комплексний благоустрій зазначеної території включено створення наземних парковок, озеленення, зведення ігрових дитячих майданчиків. Однорівневий паркінг розташований в підземному корпусі стилобату. Він розрахований на 194 машин, тут можна паркувати автомобілі середнього і великого класу. При в'їзді в Балашихинський мортоновскій квартал встановлений контрольно-пропускний пункт, здійснюється в'їзд виключно за перепустками.

На будівлях розвішені рекламні банери, які навперебій пропонують новоселам ремонт, натяжні стелі, кухні та побутові послуги. Багато приміщень комерційного характеру здаються забудовником (ГК Мортон) в оренду. У маленьких магазинчиках Бурштинового, які розташувалися на цокольних і перших поверхах новозбудованих житлових будинків, легко придбати розливне пиво і різні продукти. Наприклад, в салоні штор пропонуються крім перерахованих вище товарів карнизу і жалюзі на вікна. В Янтарному є банкомати та операційні банківські каси. Зручно розташовані торгові точки, які реалізують будматеріали і сантехніку, дають можливість новим мешканцям недорого і в найкоротші терміни виконувати ремонт в приміщеннях.

Широкі простори між будинками займають спортивні дитячі майданчики. Молоді матусі з дітьми в гарну погоду саме тут, на відкритому повітрі, проводять чудові годинник свого сімейного відпочинку. Малеча може змагатися в спритності і швидкості на спортивних снарядах і гімнастичних стінках. Звичайно, озеленення, наявне в мікрорайоні, поки занадто молоде - деревця тоненькі і невисокі, зате чудово росте газонна трава. Тут пішохідні доріжки вимощені бруківкою. Втомлені пішоходи і люди похилого віку легко знайдуть лавочки для відпочинку.

Сміттєві контейнери «ховаються» від очей перехожих за листами зеленого профнастилу. Електропідстанції та трансформаторні будки виконані з червоно-оранжевого цегли і мають залізними дверима, які оснащені щілинами для постійного провітрювання обладнання. В Балашихинском мікрорайоні Бурштиновий є соціальні установи. Говорячи про них, неодмінно варто сказати про дитячий садок «Бурштиновий острівець», а також про школу під номером 31, де юні жителі селища вчаться різним наукам і спілкуванню в суспільстві. У мікрорайоні є і власна поліклініка, де видаються лікарняні листи і проводиться діагностика захворювань і амбулаторне лікування.

Не забули тут і про аптеки. Рекламні круглі тумби, які розташувалися на перехрестях, дають можливість отримувати інформацію і орієнтуватися на місці. Ну, а лісові угіддя, розташовані поблизу, дарують селищу багате киснем очищене повітря. Автомобільні дороги нових кварталів міста Балашиха - асфальтовані і досить широкі. Зовнішні мережі та комунікації приховані під землею. Жителі мікрорайону в повній мірі можуть радіти витонченості ліній і повітряному простору в новобудовах Балашихинського Бурштинового.

Спеціально для селищ Східний і Бурштиновий була створена єдина котельня, яка розташована, як раз між ними. Є в мікрорайоні магазин продовольчих товарів під назвою «Рось», а також мережеві точки АЗС. На зупинці, що має неофіційну назву «Молодіжний бульвар» здійснює зупинку автобус маршруту № 1013.

Про транспортне сполучення з м.Москва.
Як приїхати або дістатися?

Громадський транспорт слід з метро "Щолківська". Автобуси і маршрутки їдуть з Щелковського автовокзалу: курсують автобуси / маршрутні таксі №283, №716 до зупинки «Селище« Східний ». По приїзду, Вам доведеться пройти п'ять хвилин пішки; приміські маршрутні таксі в сторону міст «Фрязіно», «Щелково» і «Черноголовка» - з зупинкою «на вимогу».

GPS-координати мікрорайону: Довгота: 37 ° 52 40.34 E (37. 877873) Широта: 55 ° 49 24.27 N (55. 823408)


Як приїхати або дістатися?
Як приїхати або дістатися?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online