Безкоштовні автобуси до Озерського лісопарку організовують в Балашисі на акції «Наш ліс»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Безкоштовні автобуси до Озерського лісопарку для учасників акції «Наш ліс. Посади своє дерево »організовують в Балашисі 22 вересня. Про це повідомила начальник відділу охорони навколишнього середовища, заступник начальника управління екології та природокористування адміністрації Балашихи Алла Макарова. Безкоштовні автобуси до Озерського лісопарку для учасників акції «Наш ліс

«Для зручності учасників акції" Наш ліс "будуть організовані два автобуса до Озерського лісопарку: від зупинки на проспекті Леніна - о 10:00 і від вулиці Лісопаркової в мікрорайоні Залізничний - о 9:30. Всім бажаючим приїхати рекомендується надіти зручне взуття », - сказала Алла Макарова.

Річковий трамвай почав курсувати між Хімками і Москвою

Детальніше

За її словами, територію Озерного дільничного лісництва поділять на шість секторів. Інструктори видадуть учасникам акції інвентар: мечі Колесова і робочі рукавички.

Також в рамках заходу відбудеться концерт, буде працювати польова кухня. За порядком стежитимуть співробітники поліції і ГИБДД, на майданчику організовують чергування медичних працівників.

Як уточнила Алла Макарова, в Балашисі під час акції «Наш ліс» також висадять дерева, в Пестовском парку, на вулицях Зарічній і Річковий.

Раніше глава Балашихи Сергій Юров повідомляв, що до акції приєднаються школи, дитячі сади, соціальні установи. На своїх ділянках висадять дерева керуючі компанії міста.

Акція «Наш Ліс. Посади своє дерево »пройде в Московській області 22 вересня. Центральним майданчиком заходи в Балашисі стане Озерський лісопарк, на його території планується висадити понад 14 тисяч сіянців сосни на площі 3,5 гектара.

Акція з лісовідновлення «Наш ліс. Посади своє дерево »проходить в Підмосков'ї з 2013 року з ініціативи губернатора Московської області Андрія Воробйова. Так, в 2017 році в Балашисі висадили 17 тисяч дерев і чагарників.

45

людина поділилися статтею

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online