Що здається багаж - АТ «Шереметьєво Безпека»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вимогами забезпечення безпеки польоту передбачений огляд всього багажу, що перевозиться пасажиром, тому він повинен обов'язково бути пред'явлений при реєстрації на рейс Вимогами забезпечення безпеки польоту передбачений огляд всього багажу, що перевозиться пасажиром, тому він повинен обов'язково бути пред'явлений при реєстрації на рейс.

Правила провозу багажу мають відмінності в залежності від авіакомпанії, у якій ви придбали квиток, від літака країни, в яку ви летите, а також класу авіаквитка - бізнес, перший клас або економ.

Найголовніше питання, яке цікавить всіх, хто вперше збирається летіти літаком, це скільки можна провезти багажу в літаку. Найчастіше норма безкоштовного провозу багажу - не менш 10 кілограмів на одного пасажира, правда, дуже багато фотографій Новосибірська тут , Це не відноситься до найдешевших рейсів, де немає безкоштовного харчування на борту і вага безкоштовної норми багажу може досягати 5 кг.

Як правило, відомості про максимальній вазі багажу, який дозволено провозити безкоштовно, вказуються на авіаквитку, в тому числі на електронному.

На сьогоднішній день діють дві системи норм провезення багажу в літаку: це вагова і система кількості місць.
Хороші квартири в Новосибірську є тут або на цьому сайті. Подобово і без посередників. Якщо авіакомпанія розраховує норму, виходячи з ваги багажу, то для звичайних регулярних рейсів діють такі правила безкоштовного провозу багажу. Вага багажу в літаку на одну людину:
• для пасажирів бізнес-класу і першого класу - 30 кг;
• для пасажирів економічного класу - 20 кг;
• для дітей у віці до 2-х років (при оплаті часткової вартості квитка без надання їм окремого місця) - 10 кг.

Зі списком речовин і предметів, заборонених до провезення на літаку можна ознайомитися в розділі перелік детально . Що стосується списку дозволених предметів в що здається багажі, то тут все набагато простіше, ніж з перевезенням в ручній поклажі. Ви маєте право перевозити такі предмети і речовини, а також спиртне в багажі в літаку з дотриманням необхідних умов:
• Арбалети, шашки, шаблі, ножі, кинджали і т.п.
• Господарсько-побутові ножі і ножиці з довжиною леза більше 60 мм;
• Алкогольні напої, вміст алкоголю в яких перевищує 24%, але не більше 70% за обсягом - в ємностях місткістю не більше 5 л.

Всі алкогольні напої повинні бути упаковані в тару, призначену для роздрібної торгівлі. Дозволяється перевозити не більше 5 л на одного пасажира:
• Інші рідини - з вмістом алкоголю за об'ємом не більше 24%;
• Аерозолі для спортивних або побутових цілей в ємностях місткістю не більше 500 мл, у яких випускні клапани балончиків захищені ковпачками від мимовільного випуску вмісту. Дозволяється провозити в багажі не більше 2 л на одного пасажира.

Також ви можете скачати пам'ятку пасажира .

Обов'язково заздалегідь перед поїздкою ознайомтеся з вимогами авіакомпанії, якщо ви плануєте перевозити тварин. У деяких літаках в багажному відділенні відсутня вентиляція, яка необхідна для цього, і провезення тварин в таких літаках не передбачений.


Поділіться корисною інформацією з друзями:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online