Популярні новобудови від «Альянс Новобуд» в Броварах

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Особливою популярністю у покупців квартир в новобудовах останнім часом заслужено користується місто Бровари, який розташований на захід від Києва Особливою популярністю у покупців квартир в новобудовах останнім часом заслужено користується місто Бровари, який розташований на захід від Києва. Цей невеликий, але дуже комфортний для життя передмістя вибрала для втілення в життя своїх будівельних проектів компанія «Альянс Новобуд». У Броварах форуми називають три житлові комплекси від даного забудовника. Один з них, «Зелений квартал», вже повністю побудований і зданий в експлуатацію, зараз новосели активно роблять ремонти в останньому будинку. Розглянемо докладно два інших житлових комплексу.

Великий РК комфорт-класу від забудовника «Альянс Новобуд» - «Лісовий квартал»

Найбільший на сьогоднішній день проект компанії «Альянс Новобуд» - «Лісовий квартал» - знаходиться на перетині вулиць Київської та Чорновола, тобто майже в центрі міста. Відгуки відносять цей житловий комплекс до проектів комфорт-класу. Це означає, що даний новобуд поєднує в собі високу якість будівельних робіт і демократичну вартість квадратного метра. У ЖК буде дев'ять 24 і 25-поверхових будинків: чотири вже здані в експлуатацію, решта перебувають на різних стадіях будівництва.

Як і для інших новобудов «Альянс Новобуд», «Лісовому кварталу», за інформацією з форумів і офіційного сайту, властива монолітно-каркасна технологія будівництва, яка відповідає за міцність і довговічність будівель. Утеплюються зовнішні стіни будинків з використанням мінеральної вати. Склопакети встановлюються двокамерні, європейської якості. За рахунок цього в квартирах і взимку, і влітку зберігається комфортна температура.

На території житлового комплексу компанія «Новобуд Альянс» за власні кошти побудувала дитячий сад і обладнали всім необхідним, аж до іграшок і постільної білизни. Після здачі в експлуатацію дитячий садок був переданий міській громаді. Відгуки свідчать, що цей крок забудовника особливо припав до душі багатьом новоселам - особливо тим, у яких є маленькі діти. Приємно мати можливість відвести дитину в дитячий сад у власному дворі.

До переваг «Лісового кварталу» можна, крім інших, віднести і його дуже вдале розташування. У крокової доступності знаходяться всі необхідні для комфортного життя інфраструктурні об'єкти: великі супермаркети ( «Сільпо», «Новус», «Епіцентр»), поліклініка, школи, продуктові магазини, спортзали, аптеки, державні установи. Якщо ж потрібно ще більше різноманітності - поруч зупинка громадського транспорту, щоб можна було за 15 хвилин дістатися до Києва. Високий рівень транспортної доступності - характерна відмітна риса, яка виділяє новобудови від «Альянс Новобуд» в Броварах і, за відгуками, надає їм додаткову привабливість в очах інвесторів.

«Крона Парк» - житловий комплекс бізнес-класу в центрі Броварів

Другим цікавим для інвестором проектом від компанії «Альянс Новобуд» є житловий комплекс «Крона Парк», який почали будувати зовсім недавно в тому ж районі міста. Відгуки користувачів, який вже встигли вивчити інформацію, свідчать, що даний комплекс буде ставитися до новобудов бізнес-класу. Це означає, що тут у порівнянні з «Лісовим кварталом» плануються додаткові переваги: ​​критий паркінг, покращене планування, видові квартири на верхніх поверхах, тераси в деяких квартирах.

Для «Альянс Новобуд» це вже другий житловий комплекс бізнес-класу в Броварах. «Крона Парк» викликає інтерес у інвесторів багато в чому завдяки тому, що його попередник, «Зелений квартал», зарекомендував себе з найкращого боку, що в числі іншого позначилося і на продажах - квартири в цьому ЖК розкупили дуже швидко.

Для покупців квартир в новому ЖК компанія «Альянс Новобуд», за відгуками, готує унікальне за мірками українського ринку пропозиція: у дворі «Крона Парк» будуть максимально збережені дорослі дерева соснового бору, щоб уже відразу після заселення мешканці новобудови могли насолоджуватися прогулянками по тінистих стежками . Поруч же з житловим комплексом забудовник обладнає великий парк з різними видами розваг - і для любителів почитати в тиші, і для тих, кому подобається займатися спортом на свіжому повітрі.

Підводячи підсумки, можна сказати так: «Альянс Новобуд» - компанія з багаторічним, доведеним на ділі досвідом, і відгуки задоволених інвесторів про проекти дозволяють їй заслужено залишатися лідером будівельного ринку Київського регіону.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online