Інвестори «Альянсу» знову прийшли під одеську мерію

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ошукані інвестори довгобудів компанії «Альянс» пікетували будівлю міськради, де сьогодні проходить засідання виконавчого комітету.

Як передає кореспондент «Думської», ошукані інвестори скаржаться, що міська влада відфутболюють їх в прокуратуру і відмовляються виконувати свої обіцянки про надання допомоги в завершенні будівництва їхніх будинків.

З вкладниками поспілкувався прийшов на виконком нардеп Геннадій Труханов. Від імені міської влади він в черговий раз пообіцяв зайнятися проблемами одеських довгобудів найближчим часом.







Ошукані інвестори довгобудів компанії «Альянс» пікетували будівлю міськради, де сьогодні проходить засідання виконавчого комітету

Я ніяк не второпаю, чого ці інвестори хочуть від такого позитивного і заслужену людину?
«Кононов Сергій Валентинович
Президент корпорації «Альянс» з 2005 року.
Напрями діяльності: нерухомість і будівництво.
Основні досягнення: за вісім років роботи агентство «Альянс» стало одним з найбільших компаній по роботі з нерухомістю. Зараз воно входить в трійку кращих в г. Одесса, маючи тридцять філій по всьому місту.
Депутат Одеської обласної ради. Член комісії з будівництва та архітектури Одеської обласної ради.
Нагороди: Почесна премія Асамблеї ділових кіл України «Золотий Ягуар» за бездоганну репутацію в бізнесі. Почесний знак «Кришталева перлина» в номінації «Кращий підприємець року»; «Народне визнання 2003» за результатами незалежного опитування газет. Золотий орден ІІ ступеня Міжнародного академічного рейтингу «Золота фортуна» за високий вклад в розвиток ринку України; «Людина Року» в номінації «Лідер середнього і малого бізнесу» (2006). Диплом в номінації «Провідна ріелторська компанія» на Форумі ріелторських компаній «Vira Realty» (2007).
Хобі: автоспорт, бодібілдинг, яхти, подорожі. »(С)

Відповісти Відповісти

Для тих хто не присвячений. У 2006 році, коли більшість з нас купували квартири в Альянсі, НЕ БУЛО НА ЗАКОНОДАВЧОМУ рівні іншої можливості придбати жілье.ГОСУДАРСТВО не мало право продавати квартири, хоча замовником наших будинків є «УКБ міськради». Крім цього квартири купувалися за цінні папери, на той момент це була одна з найбільш захищених від шахрайства схема. Крім того, УКБ, як замовник, зобов'язаний був за договором контролювати фінансові та будівельні роботи. За це йому навіть гроші платилися 2% від обсягів. Але як все у нас в державі: добре почали, так погано кончілі.Наше бажання жити в своїй квартирі вилилося вже 6-річним поневіряннями. І коли деякі «непосвещенние» порівнюють нас з тими, хто вкладає гроші з метою наживи стає трохи страшно, що ми живемо в такій державі, де тебе за твоє бажання жити в своїй квартирі принижують, ображають.
Так, ми ризикували, що купували квартири в споруджуваних будинках, але ціни на нерухомість так росли, що купити нормальну квартиру на вторинному ринку було практично не возможно.Я купила трикімнатну квартиру 67м2 в новобудові, а на вторинному ринку максимум що можна було купити двушку в хрущовці .
Знаєте, більшість з нас квартири купувало не для продажу, а щоб поліпшити свої житлові умови. Ми виконайте свої зобов'язання на 100%. І до останнього будемо вимагати цього від тих, хто це повинен зробити.

Відповісти Відповісти

Звичайно людей шкода, але у нас весь час наступають на одні й ті ж граблі. І насправді ні мерія, ні держава їм, на жаль, нічого не винні. Договір у них з приватною фірмою, за все вона і відповідає. Тільки судитися можна, раз господар не втік. Ніде в світі ен купують квартири в котлованах з палями. Тільки готові. А у нас навчаються виключно на своїх помилках, на чужих не можуть. Скільки вже цих пірамід і будов було ... Про покійного Коробчинського взагалі писали, що він говорив, коли йому дорікали. що люди без квартир залишилися через нього - не треба лохом бути.

Відповісти Відповісти

Знаєте чому перші 4 будинки Альянсу не було повернуто вчасно? Тому що місто, який зобов'язаний був зробити інженерні мережі просто забив на це. І це не за бюджетні гроші, а за гроші тих же інвесторів. Це все входило у вартість нашого житла. І Альянс свого часу перерахував до бюджету міста близько 10 млн. Грн. на інфраструктуру. Крім цього за наші гроші були побудовані 2 дитячих садка на Висоцького. Крім цього в наших будинках квартири безкоштовно віддавалися тим, хто стоїть на черзі. Навіть в недавно зданому будинку 3 квартири забрав місто і природно отримали їх найважливіші черговики (судді, міліція). Зрозумійте, ми не шукаємо винних. 100% винні ми, тому що ПОВІРИЛИ що живемо в правовій державі. Ми відстоюємо свої права «ЗА КВАРТИРУ !! Серед нас є молоді сім'ї, і афганці, і багатодітні, навіть є дитячий будинок сімейного типу (мати купила квартири підростаючим дітям). Можна було стати в чергу на житло і чекати »у моря погоди» .Але ми пішли іншим шляхом. За великим рахунком проблема наша легко вирішується. І рішення вже знайдено і опрацьовано, але деяким чиновникам мабуть нічого не перепадає з даної схеми і вони всіляко затягують питання.

Відповісти Відповісти

Так звичайно хочеться, щоб люди отримали. Моя мама за радянської влади 30 років виплачувала кооператив. Здала теж гроші наперед 1000 рублів. А потім ще 2, 5 тис за 30 років, по 11 руб в місяць. (Зарплата тоді була від 80 до 120 у службовців). І нікого тоді не кидали Не те. що в наш час. Зараз і квартири примудряються по 2 рази продати, що вже говорити про новобудовах. У моєї приятельки року 3 або 4 стояв на Среденфонтанской будинок, але ось добудували і вона отримала.
Так що і вам бажаю отримання квартир!

Відповісти Відповісти

Кононов звичайний аферист, шахрай, кидала ... Кому яке слово подобається більше. Його можна назвати таким собі Остапом Бендером, але язик не повернеться. Там все набагато простіше. Щось на рівні гри в наперстки в переходах на початку 90-х років. Обманутим інвесторам обіцяє вирішити їхні проблеми Преснов з Трухановим. А у вільний від роботи час плавають в одному і тому ж басейні в комплексі Арк Спа Палас, що не дивно, адже складаються вони все в одній партії. Це боротися з самим собою чи що?

Відповісти Правила

У Воронцовському провулку знову буде бруківка, але пішохідним він не стане Гучне затримання на Люстдорфської: тікаючи, підозрюваний травмував поліцейського Всесвітньо відомий скрипаль прикинувся в Одесі вуличним музикантом і зібрав 95 гривень У Воронцовському провулку   знову буде бруківка, але пішохідним він не стане   Гучне затримання на Люстдорфської:   тікаючи, підозрюваний травмував поліцейського   Всесвітньо відомий скрипаль   прикинувся в Одесі вуличним музикантом і зібрав 95 гривень   Мешканка області приховувала вагітність,   таємно народила і викинула дитину в вуличний туалет   В Одесі   знову «замінували» 15 об'єктів   , В тому числі аеропорт Найбільший газоносний ділянку в Чорному морі   намагається роздобути американська компанія з сумнівною репутацією   Партія Труханова-Кернеса   піде на вибори з Ахметовим, Мураєва, Новинським і Вілкулом   : Об'єднавчий з'їзд буде в Києві, концерт - в Одесі Співробітники одеського дельфінарію   стали донорами крові для дітей   (суспільство)   В Одесі -   навала красивих метеликів   , Які прилетіли з Північної Африки   В Одесі   визначили переможців конкурсу цивільних проектів   , Які розділять мільйон гривень Біля одеських пам'яток   встановлюють їх макети - для незрячих   Спогади про легенду: Муратова   витратила роки на «пробивання стін» і пошуки фінансування   Вбивство на Черемушках:   затриманий тюремник зізнався в скоєному   Потоп на півночі Одеської області   : Рятувальники продовжують відкачувати воду   Розповідь про те, як на Ближніх Млинах   новий асфальт укладають   Зеленський провів закриту зустріч з представниками українських ЗМІ   У Львівській області поліція припинила діяльність трьох незаконних реабілітаційних центрів   В Індії через пилових бур загинули щонайменше 26 осіб   статті:   Новини Одеси в фотографіях: Мешканка області приховувала вагітність, таємно народила і викинула дитину в вуличний туалет В Одесі знову «замінували» 15 об'єктів , В тому числі аеропорт Найбільший газоносний ділянку в Чорному морі намагається роздобути американська компанія з сумнівною репутацією Партія Труханова-Кернеса піде на вибори з Ахметовим, Мураєва, Новинським і Вілкулом : Об'єднавчий з'їзд буде в Києві, концерт - в Одесі Співробітники одеського дельфінарію стали донорами крові для дітей (суспільство) В Одесі - навала красивих метеликів , Які прилетіли з Північної Африки В Одесі визначили переможців конкурсу цивільних проектів , Які розділять мільйон гривень Біля одеських пам'яток встановлюють їх макети - для незрячих Спогади про легенду: Муратова витратила роки на «пробивання стін» і пошуки фінансування Вбивство на Черемушках: затриманий тюремник зізнався в скоєному Потоп на півночі Одеської області : Рятувальники продовжують відкачувати воду Розповідь про те, як на Ближніх Млинах новий асфальт укладають


Зеленський провів закриту зустріч з представниками українських ЗМІ


У Львівській області поліція припинила діяльність трьох незаконних реабілітаційних центрів


В Індії через пилових бур загинули щонайменше 26 осіб

статті:



Новини Одеси в фотографіях:


Я ніяк не второпаю, чого ці інвестори хочуть від такого позитивного і заслужену людину?
Це боротися з самим собою чи що?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online