Дочка Ніколь Кідман хоче бути зіркою року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ніколь Кідман. фото AFP

Як зізналася актриса, її 3-х річна принцеса Фейс хоче стати рок-зіркою. Наймолодша донька Кідман вже брала уроки гри на гітарі від свого тата музиканта Кіта Урбана, так як дитина хоче грати з ним на одній сцені.

Зараз сім'я одного з суддів "Американського ідола" Кіта разом з ним їздить по Америці і в той час, як старша дочка Ніколь - 5-річна Сандей вже втомилася від частих переїздів і мріє повернутися додому, молодша дитина є найвідданішим шанувальником Кіта Урбана.

На одному з американських шоу Ніколь розповіла: "Мої дівчатка підбираються до самого краю сцени, щоб краще бачити, як їх тато виступає. В Сандей зараз вже немає такого ентузіазму, зате малятко Фейс стоїть за лаштунками зі своєю гітарою і грає разом з Кітом. Ви знаєте, я підтримую дочку в її інтересах, а ось Кіт не особливо. Незважаючи на те, що він намагається навчити її брати якісь акорди, він не вірить, що це захоплення виллється в щось серйозне. Так про що він взагалі говорить? Їй всього три роки ".

46-річна Ніколь також має дітей від попереднього шлюбу з Томом Крузом - Ізабеллу і Коннора. Незважаючи на те що обидві дитини усиновлені, Кідман любить їх не менше, ніж рідних і в усьому намагається їм допомогти. Так, актриса розповіла, що її дочка Ізабелла вирішила піти по стопах мами і також зайнятися акторством, а ось Коннор ще не визначився, чим хоче займатися в майбутньому. В одному ми впевнені напевно, за що б не взялися діти Ніколь Кідман вони завжди знайдуть підтримку і схвалення від своєї знаменитої мами.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: Starslife Так про що він взагалі говорить?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online